Alternative4 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bir sorun oldu mu? Acılı mıydı, acısız mıydı? Pişman mısınız? Ben şu an burda anlatmak istemediğim bir şekilde başladığım için yorumda bulunamayacağım fakat anlatmak isteyen arkadaşların hikayelerini bekliyorum... O da ne diyen arkadaşlar için bkz:Portishead, Massive Attack...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Arkadaşım bana bi doz mezzanine dinletmişti. bi daha eskisi gibi olamadım doktor bey. toy like people make me boy like.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Gokhan Kırdar'ın Trip albumu de guzel bi trip-hop albumudur.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 başlamadım[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 portishead-undenied ve mono-life in mono başlangıcı oldu.. arkadan lamb-gabriel,sonra arkası geldi.. bu ara gittiler ama:P bazen çok hüzünlendiriyo beni bazen çok huzurlu kılıyo valla :)[signature][hline]Neler oluyor orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alternative4 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Toxic_Thorn, 06 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: portishead-undenied ve mono-life in mono başlangıcı oldu.. arkadan lamb-gabriel,sonra arkası geldi.. bu ara gittiler ama:P bazen çok hüzünlendiriyo beni bazen çok huzurlu kılıyo valla :) Undenied özellikle sert bir giriş olmuş. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Alternative4, 06 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki: Undenied özellikle sert bir giriş olmuş. :) fazlasıyla :)[signature][hline]Neler oluyor orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 portishead-roads la basladim kim bunlar dedim portishead falan. sonra lambdi hooverphonicdi falan derken bi baktim hayrani olmusum[signature][hline]fol lol the doh fol the day [Bu mesaj enema tarafından 07 Eylül 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 portishead, massive attack - teardrop bi de pek çok massive attack çekmeme sebep olmuştu.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 snatch filmiyle başlamıştım ben massive atack - angel ı dinlemiştim ilk.. sona gelsemde gene dinniycem sanırım.. love u love u love u....[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Allah o günleri göstermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Portishead Undenied la baslayan bir baska kisi de benim sanirim... Gocmustum o yil tamamiyle:) Ama onun oncesinde MTV de Butterfly Caught dinlerdim Massive Attackten severek... Tabi Portishead olaya baska bir bunalim sokuyor:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yoook yok..massive attack-butterfly caught bitanedir..:)[signature][hline]Neler oluyor orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 (bkz: tepişmeden müzik dinlemek)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar