Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trip-Hop'a nasıl başladınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir sorun oldu mu? Acılı mıydı, acısız mıydı? Pişman mısınız?

Ben şu an burda anlatmak istemediğim bir şekilde başladığım için yorumda bulunamayacağım fakat anlatmak isteyen arkadaşların hikayelerini bekliyorum...

O da ne diyen arkadaşlar için bkz:Portishead, Massive Attack...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Arkadaşım bana bi doz mezzanine dinletmişti. bi daha eskisi gibi olamadım doktor bey.

toy like people make me boy like.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
portishead-undenied ve mono-life in mono başlangıcı oldu.. arkadan lamb-gabriel,sonra arkası geldi.. bu ara gittiler ama:P

bazen çok hüzünlendiriyo beni bazen çok huzurlu kılıyo valla :)[signature][hline]Neler oluyor orada?
Mesaj tarihi:
said:
Toxic_Thorn, 06 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
portishead-undenied ve mono-life in mono başlangıcı oldu.. arkadan lamb-gabriel,sonra arkası geldi.. bu ara gittiler ama:P

bazen çok hüzünlendiriyo beni bazen çok huzurlu kılıyo valla :)

Undenied özellikle sert bir giriş olmuş. :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
portishead-roads la basladim kim bunlar dedim portishead falan. sonra lambdi hooverphonicdi falan derken bi baktim hayrani olmusum[signature][hline]fol lol the doh fol the day

[Bu mesaj enema tarafından 07 Eylül 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
snatch filmiyle başlamıştım ben massive atack - angel ı dinlemiştim ilk.. sona gelsemde gene dinniycem sanırım..

love u love u love u....[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Mesaj tarihi:
Portishead Undenied la baslayan bir baska kisi de benim sanirim...
Gocmustum o yil tamamiyle:)
Ama onun oncesinde MTV de Butterfly Caught dinlerdim Massive Attackten severek...
Tabi Portishead olaya baska bir bunalim sokuyor:)[signature][hline]Bal adam...
  • Yeni Oluştur...