Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Nedne sürekli beni evden telefonla ariyan insanlar AA evdemisin yada eve geldinmi? gibi sorular sorar yaa aradıgın numarayi bilmiyomusn sizede hiç oluyomu tanıdgnz sizi evden arar ve alo dediginizde haa evdemisin ..der ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 annem ne zaman okuldan eve gelsem aa geldinmi der :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hehuhe. Bknz: Uyuyomusun?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Eylül 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ahahah evet garip bir soru :) ama alışkanlık işte her zaman soruluyor[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bu konunun ufak bir bahsi geçmişti geçen bir yerde..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 "kim o ? ben" konusu...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben hep kimo diyenler ben derim :D bide telefonu açınca kim o derim. bazen de kapıyı açmadan önce alo derim. gülerler bana :( bu beni hep incitmiştir "neden gülüyorsun amca?" ahuahuahauhaua :D:D:D:D[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 UYUYON MUUUU bu lafa ayar oluom ..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 uyuyor musun sorusunun nesi garip ? Adam senin uyuyup uyumadığını nasıl anlayacak bu sorular doğru.Tıpkı tuvaletteki birine "yaptın mı?" demek gibi sonuçta sen bilmiyorsun. Ama gördüğün bir insana "geldin mi" sorusu yanlış.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 uyuyon mu normal yine.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 En kıl olduğum sorudur "Uyuyomusun" sorusu.Bence çok anormal bi soru.Hele uyuyan kişi uyanana kadar takılmış gibi "Uyuyomusun" diye bağırmak ta ayrı bi anormallik örneğidir. Ayrıca telefonla aranınca "Aloo kimsiniz" sorusuna da gıcık olurum.Sanki ben aramışım gibi:D Kimsen tanıt kendini gıcık etme öyle:D Bide Windows taki "Emin misiniz" sorusuna gıcığım.İlla gıcık edene kadar herbişiye eminmisiniz diyo.Gerçi bilgisayarın suçu yok ama yinede gıcığım:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 uyuyorum de geç. :9 abi şey var mesela , çıkmak istediğinizden emin misiniz ? yok şundan emin misiniz , bundan emin misiniz ? yither diye hönküresim geliyor.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 uyuyan adamın uyuyup uyumadığını nasıl anlıyorsunuz başka merak ettim ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: unac, 08 Eylül 2005 18:28 tarihinde demiş ki: annem ne zaman okuldan eve gelsem aa geldinmi der :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bide şöle bişi var.... kişi : ayyy uyandırdım mı ? Ben : Yoq uyuyorum :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bi de sole bişe yakandık tan sonra aaa saclrın ıslak :D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: LucifeL, 08 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki: bi de sole bişe yakandık tan sonra aaa saclrın ıslak :D Varmı o tip bi deLi :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Aradhell, 08 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki: said: unac, 08 Eylül 2005 18:28 tarihinde demiş ki: annem ne zaman okuldan eve gelsem aa geldinmi der :D benim annemde aaa oğlum gelmiş der :horace:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya benim telde bi oyun var cıkmak için once cık dioysun karsına cıkmak istediinizden eminmisiniz dio evet diosun sonra baska bi menu gelio oradan cık diosun sonra oda menuden cıkmak istediinize eminmisiniz dio sonra ben yine evet diorum sonra oyundan tamamen cıkmak istediinizden eminmisiniz derken baktım olmuo direk telin pilini cıkarıorum tekrar takıorum daha koay cıkıorum :D:D [Bu mesaj unac tarafından 08 Eylül 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj unac tarafından 08 Eylül 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ki bi daa eminim desen çıkıosun :D Boşu boşuna parmaını yoruosun :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 olsun uzaydan gecerim daha kolay(cem yılmaz bilen varsa anlar):D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 insanların tipik özelliği. zaten görünen şeyleri bi de dile getirmek. hava sıcak, aa bacağın alçıya alınmış ws..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 insan psikolojisi diosun[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar