Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Petit danone reklamı

Solonor

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar petit danonenin şu ana kadar izlediğim her reklamına kıl o9lmuşumdur. Ancak bu yenisine Acayip özel bi kıl oldum çünkü benim çaldığım enstrüman var işin içinde ve de bir yanlış!!! Yanlış ise şu çocuk önce elinde akustik gitar bozması bişiy var yetişemiyo mikrofona falan anladık. Sonra büyüyo konsere çıkıyo. Buraya kadar herşey tamam da ey aptal insanlar siz hayatınızda hiç electro gitar görmediniz mi? Hadi diyelim ki görmediniz hiç kimse mi yok tanıdığınız çaldığını falan bildiğiniz? Ya inanılmaz bişey çocuk mikrofonu ELEKTRO GİTAR A çevirip de çalıyo. Be salaklar elektro gitarda ses gitardan mı gelir anfiden gelir be krolar.

Yorumlarınızı bekliyorum. (yapmasanız da olur ben öfkemi kustum ohşş :))[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

pohahahahahah!
yarıldım abi nasıl biseydir o ya..
reklamı az bucuk izledim ama öle meraklı gozlerle diil bi kere rastladım zaten..
bidahakine daha dikkatlı gozlerle izlicem sjsh..
sufer yalan bi durumun tespiti icin kutluorum seni lol..[hline]aente is alone on this way..
aente as known as banshee..
Sosyal ağlarda paylaş

petit danone kalıbı doldur ve dondur...........

deli oldum bende o reklama, ozellikle annenin ilk gorunusunde kafasını robot gibi egmesine.

kardesim birkac yıl sonra diyo, o yıllarda yogurt yemesen de okadar bugursun ne yani bosu bosuna paramı verelim zaten 3 senede okadar olucaksa cocuk[hline]
milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh süper yalan şu petit danone reklamları bitiyorum adamlara..
"süt iç ki boyun uzasın, yakışıklı olasın kızları öpesin, yetenekli olasın ki daha iyi gitar çalasın"

ehehe ben bugüne kadar hep süt içtim de pek işime yaramadı, kilo almak dışında...

Bir de "doldur dondur" olayı var o daha sinir. Denedim bir kere, çıkartıyorsun buzluktan, buz yiyosun gibi oluyor, ne anladım bu işten.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 11 July 2003 13:57 tarihinde demiş ki:
Orda anlatilmak istenen `boyum taa bukadar uzadi simdik belime geliyo mikrofon` dur. ama komiktabi :) bari klasik gitar koysalarmis.[hline]blinded by fear of life

yok bulamadılar dicem de o da diil. adamlar gitarı değiştiriyo yaw :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aente, 11 July 2003 13:46 tarihinde demiş ki:
pohahahahahah!
yarıldım abi nasıl biseydir o ya..
reklamı az bucuk izledim ama öle meraklı gozlerle diil bi kere rastladım zaten..
bidahakine daha dikkatlı gozlerle izlicem sjsh..
sufer yalan bi durumun tespiti icin kutluorum seni lol

eheh sağol[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 11 July 2003 21:18 tarihinde demiş ki:
lol bone hayret
`arkadaslar reklamlara iyi gozle bakalim polyanna olalim` dememi$sin =D

dikkat edersen reklamı izlemediğim için reklama birşey demedim.

ama yoğurt firmaların "büyüten lezzet" "çıktığında sanki dondurma" gibi laflar demesine uyuz oluyorum

Yoksa petit danone'nin reklamları çok güzel ehehe[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 July 2003 06:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mikrofonu beline indiriyo..
Ufakken biraz daha zeki olsaydı mikrofona asılıp kendi boyuna indirebilirdi.. tabi onun bi suçu yok yetiştiren ana babasının suçu,çocuğa lego,puzzle gibi zeka geliştiren oyuncaklar yerine kim bilir ne almışlar (santçı olsun diye gitar almışlar puhaha)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 12 July 2003 14:42 tarihinde demiş ki:
Mikrofonu beline indiriyo..
Ufakken biraz daha zeki olsaydı mikrofona asılıp kendi boyuna indirebilirdi.. tabi onun bi suçu yok yetiştiren ana babasının suçu,çocuğa lego,puzzle gibi zeka geliştiren oyuncaklar yerine kim bilir ne almışlar (santçı olsun diye gitar almışlar puhaha)

ya o kadar gitar almışlar çocuk çalıyo ama sesin anfiden geldiğini bilmiyo. Puahhhhh! *!kopar*[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Iyy iğrenç bi reklam tiksinç gitar bi yere bağlı değil çaldığı yerle çıkan sesin alakası yok gitar mıkrofonla çalınmaz kısacası 0/4 kük bi reklam bi bu bide link reklamı hayatımda izlediğim en iğrenç ve aptalca reklamlar yahu kardeşim cidden hiçmi gitar görmedin sen ya :hrr: :hrr: beni çıkarsalarmıs reklama keshe :rock: :rock:[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından...
Chemical:Ben ama sölemem
Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı
Freddy12:app lın yapmana gerek yok

Sosyal ağlarda paylaş

eheh ya değil sen soul hiç bilmeyen biri bile gitarın 5 dakkalık inceleme sonucunda bir jug girişinin olduğunu öğrenir. Zaten bilen birine de sorsa bu ne işe yarıyo diye hemen öğrenir. Yani gitar dahisi olmaya gerek yok. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...