Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye almanya 2006 gidermi ?

2pac

Öne çıkan mesajlar

olay fb-gs şeyine dönmesin..
sonuçta eğer türkiye almanya 2006 ya giderse(ki çok zor) durum biraz ümitsiz gibi geliyor bana...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

gidebilmemiz için önce şu iki maçı kazanmalıyız üstüne play offta gelecek rakipte çek cumhuriyeti italya fransa gibi bi takımda olabilir zaten buraları geçtikten sonra daha değişik ve oturacak bi kadroyla hele evimizde gibi oynanacak olan dünya kupasında nie rezil olalım[signature][hline]can't settle the area
Sosyal ağlarda paylaş

ukranya deplasmanı ve yunanıstanın puan kaybetmesi lazım bizim play off lara kalmamız için yunanistanın fiktür avantajı var çok kolay rakiplerle oynayacak[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor gibi ama umut kesilmez gibi.. gideriz işaalh..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında shevagol'de o kadar insanüstü bir performans göstermedi ama adamların ligi de iyi oldu şimdi dinamo kiev'in tekeli yıkıldı lucescu'nun shaktarı tarafından aslında ukrayna futbolu'nun yükselişinde Lucescu'nun payı apaçık ortada..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
I'm only happy when it rains
Sosyal ağlarda paylaş

şu iki maçıda ilker yasin anlatırsa zor

aa
aklıma bi fikir geldi ilker yasin yunanistanın kanalında yunanlılara anlatsın maçı o zaman kesin çıkarız

hatta dunya kupasında brezilyanın maçlarınıda anlatırsa herıfler gruptan cıkamaz[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

şom ağızlı ilker konuştuktan sonra zor
ölsün o adam 2 gün sonra bakın bakalım türkiye değil almanya 2006 ya önümüzdeki bütün kupa maçlarında şampiyon bile oluruz[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 04 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
2002 dünya 3.sü,1992 avrupa şampiyonu ve 2004 avrupa şampiyonunun bulunduğu guruptan Ukrayna'nın açık ara lider çıkması çok garibime gidiyor ama yediremiyorum :)

eh, yunanistanın avrupa şampiyonu olmasını da kimse beklemiyordu

futbolun güzelliği bu olsa gerek =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ben üzülmezdim şayet
söylerdim yani
çnkğ sadece bu maç için geçerli değil
bütün maçlar için adam şom ağızlı
yakınım olsaydı abi kapat istersen şu şom ağzını millet bıktı derdim
anlamazsada tın :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

puhaha bu adam bi keresinde seken top sekmedi demişti bi de gs-ts türkiye kupası yarı finalinde iyice saçmalamıştı hasan şaş son penaltıyı atınca kupa galatasarayın gs finalde demişti yeni serüvenlerini merakla bekliyoruz kendisinin:)[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!

[Bu mesaj tony_montana tarafından 05 Eylül 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...