unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İstanbul'da okul servis ücretlerine yüzde 17 oranında zam yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki okul servis ücretleri belirlendi. Servis ücretlerine yüzde 17 oranında zam yapılırken, İstanbul'da en kısa mesafe ücreti 86, en uzun mesafe ücreti ise 200 YTL oldu. Ankara Umum Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Cengiz Nergiz, taşıma ücretlerini yüzde 13 oranında arttırdıklarını belirterek, öğrenci taşıma ücretinin 0-5 kilometreye kadar 65 milyon 500 bin, 5-10 kilometreye kadar 80 milyon 500 bin, 10-15 kilometreye kadar 94 milyon 750 bin, 15 kilometreyi aşan her kilometre için de 850 bin lira olduğunu söyledi. Ankara metropol öğrenci servis ve personel servis taşımacılığı fiyatlarını açıklayan Cengiz Nergiz, personel taşımada ilk kalkış ücretinin otobüslerde 87 milyon lira, ayrıca her kilometre için 1 milyon 130 bin lira, midibüslerde 64 milyon 500 bin lira, her kilometre için 1 milyon 2 bin lira, minibüslerde ise 47 milyon 500 bin lira ve her kilometre için 850 bin lira olarak belirlendiğini kaydetti. Servis taşıma fiyat tarifesi belirleme yetkisinin odalarında olduğunu ifade eden Nergiz, “Bu fiyat tarifesinin üzerinde bir fiyatta kimse taşıma yapamaz” dedi. Danıştay 8. Dairesi'nin kararına göre, taşınan ve taşıyan arasında mutlaka bir sözleşme olması gerektiğini ifade eden Nergiz, öğrenci velileri ile servis sahipleri arasında mutlaka sözleşme yapılması gerektiğini söyledi. Özel okulların taşıma işini değişik tur sahiplerine verdiklerini hatırlatan Nergiz, bunun yasal olmadığını, bu konudaki uygulamalara ilişkin olarak mahkeme sürecini başlattıklarını bildirdi. Cengiz Nergiz, hizmet kapasitesine göre iş almak gerektiğini ifade ederek, “2-3 aracı olan 400-500 araçlık potansiyel iş alıyor. Bu insanların tek mantalitesi var, rant” diye konuştu. ------------------------------------------------------------ ya gecen senede bayaaaa bi zaman yapılmıstı bu senede oyle ama harbi gecen sene yüzde elli mi neydi..bence baya pahalı[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yaşasın liseye arabayla gidebilmek .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Pahalı tabii ama benzine yapılan zam daha önemli ya, yıl da 17 kere mi ne zam gelir mi birşeye abarttılar. Şu an hatırlamıyorum bi ülke de 1 kere zam geldi diye ülke ayaklanmış, yuh diyorum bize... Konu dışına çıktık biraz pardon zam diyince aklıma geldi :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yaşasın babanın çalıştığı üniverstede okumak :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 servis sucks beyaa.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kahrolsun 17 yaşında olup ehliyet için bir yıl daha beklemek zorunda olmak[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 helene +100000[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kahrolsun ehliyet alıcak yaşı gelip liseyi bitirmek ama üniyi kazanamayıp ehliyetide alamamak[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: alwyn, 08 Eylül 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Daha dün kayıt yaptırdım okula . hayatımda o kadar ukala bi adam görmedim. servis parası ayda 100 milyon ve her sabah 1800 metre yol yürümek zorundayım . olaya bak ya adam işinize gelirse dedi .bide böle kıllı bi tip .ulan kayıt yaptırdıım güne olay çıkartmıyım dedim. .. okul başladıktan sonar ehliyet kursuna başlıyorum direk.. ..E oha bea 1800 metre?[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 1 km 800 m :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Veya 180.000 cm[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 okul yakınsa bikaç tane de arkadaş bulursanız doluşun taksiye öyle gidin , daha ucuz. 11 yıl boyunca servise gereksinmem olmadı , arşınlıyorum okul yollarını. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yuruyerek gıtsınler okula[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 08 Eylül 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben minibüsle gidiorum zaten evde okulda minibus yoluna cok yakın:)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Herkes kendi bölgesindeki okula gitse böyle sorunlar tartışılmayacak (bölgesinde okul yok o ayrı bir konu :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 antalyada 30-50 arasinda degisiyo[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar