Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleniyoruz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 07 Eylül 2005 02:18 tarihinde demiş ki:

şuan 3 çocugumuz var ve çok mutluyuz.

[Bu mesaj Black-ice tarafından 07 Eylül 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]

allah analı babalı buyutdun..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
öldürdün beni serdar
allah belanı versin :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
hobaraaaak :)
allah mesuuut etsin...Bi yastıkta kocayın:)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Mesaj tarihi:
iyi düşündün mu serdar?bir anlık duygu seliyle yannıs bir karar verip hayatını mahvetme,bence evlilik sana gore değil.tek kişiye bağlı kalabileceğin konusunda kendine guvenebiliyormusun?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
tek kişiye bağlımı
serbestiz o konularda karışmıycaz
söz verdik[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:

ehe cok sirin olurdu, davul&zurna gelcek demi? balayında nereyi düşünüyorsunuz?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]

[Bu mesaj dory tarafından 07 Eylül 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
wtf Prawler beni niye aldattın hislerimle neden oynadın hani yavruağzı panjurlu evimiz olcaktı boy boy darkelflerimiz üühühü sende diğerleri gibisin pislik

*!Tüfeğini omzuna takar düğün yerini bozguna gider*[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Mesaj tarihi:
said:
Othranx, 08 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
gerdek gecesini showtv naklen yayınlayacakmış doğru mu duydum?

ahuahuah :lol:[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
  • Yeni Oluştur...