Mantar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gidin haldun taner'in 12ye bir var 'ını okuyun..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 şartlanmışsın o dakikalarda bakıyorsun saate. aslında biliyorsun saatin kaç olduğunu, uzun süre sabah tam 07.02 de uyanmamı örnek verebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 birde şey ne sınıfta saate bakarım kaç dakka kalmış zile ve ne zaman baksam hep 3 dakka artık şey yani pskolojik birşey olmuş o an saate bakıyorum 3 dakka kalmış[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Banada baya bi 19:07 olayı olmuştu. "Nooluyo lan, tamam FB'liyim ama bu kadarda değil!" falan olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende biri saat sorunca önce tahminimi söylüyorum, sonra gerçeğini söylüyorum.bazen tutuyo kendimi kahin gibi hissediyorum bi süre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sen seçilmiş kişisin :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bana 11.22 yada 22.44 falan geliyo bazen.aradada 19.05 geliyo=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: arina, 07 Eylül 2005 13:06 tarihinde demiş ki: bana 11.22 yada 22.44 falan geliyo bazen.aradada 19.05 geliyo=) diğerleri tamam da 19.05 ne alaka? :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Öleceksinnnnn :P[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 durgun saatin intikamı saatler bunca zaman bize baktınız zamanın kıymetini bilemediniz ualn deyio dünyayı elegeçirmek için kolları sıvarlar bu olayın farkında olan tak kişi Eternal'dır ve dünyanın tek umududur[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aynı durumu bende yaklaşık 2-3 aydır yaşıyorum ve çok ilginç gerçekten. ben sadece bende oluyo bööle şeyler diye düşünüyodum meğer yalnız değilmişim. Gerçek sebebi ne olabilir ki ? umarım bu başlık altında bu durumun ile ilgili sorulara cevap buluruz[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aynı olay banada cok olur favorim ise 11.11 heh, nası şanssa hep tuttururum[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bana da tüm yaz boyunca oldu.okul açılınca geçti.walla. ama anlıyorum, ben de psikopata bağlamıştım, saate bakmıyordum hatta. istisnasız maksimum 2 farklı rakam oluyordu hep, bir de dilek tutma geyiği olduğundan sürekli birşeyler diliyordum, sonra oluyor olmuyor takip etmek fln..zordu.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sanırım saat hepimizin öleceğini söylemek istiyor, çünkü zaman akıp gidiyor. yaşamlarımız tükeniyo[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Uzak dur bizden, korkutuyosun :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya eskidende olurduda bu kadar sık olmazdı 2 gundur her saat başı yakalıyorum bende sırf bugun sabajtan berı 5 6 kere oyle oldu kaç günlük ömrüm kaldı doktor bey lütfen saklamayın benden"[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende çok eski kız arkadasım bana "böyle olunca seni biri düşünüyormuş" dediğinden beri ne hikmetse tesadüfen yakalıyorum.. çok garip.. acaba o mu düşünüyor euheuheu :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Şansına küs valla şansından doalyı oluyordur bunnar.. valla ne diyebilirim ki başka açıklaması yok herhalde bunun neyse boL şanslar sana aman dikkat ...[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bilet al :P (Hep derler ya :))[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bi başladı mı bitmiyor da bu haa... her insanda biyolojik saat olduğu için, insan o saatlerde otomatik olarak saate bakıyor(her sabah aynı saatte kalkmak gibi).. ondna sonra da gidiyor alıyor bileti ve bum.. patlıyor :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar