Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat bana ne anlatmak istiyo anlamıyorum..

Eternal

Öne çıkan mesajlar

birde şey ne sınıfta saate bakarım kaç dakka kalmış zile ve ne zaman baksam hep 3 dakka artık şey yani pskolojik birşey olmuş o an saate bakıyorum 3 dakka kalmış[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

durgun saatin intikamı

saatler bunca zaman bize baktınız zamanın kıymetini bilemediniz ualn deyio dünyayı elegeçirmek için kolları sıvarlar bu olayın farkında olan tak kişi Eternal'dır ve dünyanın tek umududur[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

aynı durumu bende yaklaşık 2-3 aydır yaşıyorum ve çok ilginç gerçekten. ben sadece bende oluyo bööle şeyler diye düşünüyodum meğer yalnız değilmişim. Gerçek sebebi ne olabilir ki ? umarım bu başlık altında bu durumun ile ilgili sorulara cevap buluruz[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

bana da tüm yaz boyunca oldu.okul açılınca geçti.walla.
ama anlıyorum, ben de psikopata bağlamıştım, saate bakmıyordum hatta. istisnasız maksimum 2 farklı rakam oluyordu hep, bir de dilek tutma geyiği olduğundan sürekli birşeyler diliyordum, sonra oluyor olmuyor takip etmek fln..zordu.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Sosyal ağlarda paylaş

Şansına küs valla şansından doalyı oluyordur bunnar..

valla ne diyebilirim ki başka açıklaması yok herhalde bunun neyse boL şanslar sana aman dikkat ...[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler..
Sosyal ağlarda paylaş

bi başladı mı bitmiyor da bu haa... her insanda biyolojik saat olduğu için, insan o saatlerde otomatik olarak saate bakıyor(her sabah aynı saatte kalkmak gibi).. ondna sonra da gidiyor alıyor bileti ve bum.. patlıyor :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...