Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat bana ne anlatmak istiyo anlamıyorum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şartlanmışsın o dakikalarda bakıyorsun saate. aslında biliyorsun saatin kaç olduğunu, uzun süre sabah tam 07.02 de uyanmamı örnek verebilirim :)
Mesaj tarihi:
birde şey ne sınıfta saate bakarım kaç dakka kalmış zile ve ne zaman baksam hep 3 dakka artık şey yani pskolojik birşey olmuş o an saate bakıyorum 3 dakka kalmış[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
bana 11.22 yada 22.44 falan geliyo bazen.aradada 19.05 geliyo=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
said:
arina, 07 Eylül 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
bana 11.22 yada 22.44 falan geliyo bazen.aradada 19.05 geliyo=)

diğerleri tamam da 19.05 ne alaka? :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
durgun saatin intikamı

saatler bunca zaman bize baktınız zamanın kıymetini bilemediniz ualn deyio dünyayı elegeçirmek için kolları sıvarlar bu olayın farkında olan tak kişi Eternal'dır ve dünyanın tek umududur[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
aynı durumu bende yaklaşık 2-3 aydır yaşıyorum ve çok ilginç gerçekten. ben sadece bende oluyo bööle şeyler diye düşünüyodum meğer yalnız değilmişim. Gerçek sebebi ne olabilir ki ? umarım bu başlık altında bu durumun ile ilgili sorulara cevap buluruz[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
bana da tüm yaz boyunca oldu.okul açılınca geçti.walla.
ama anlıyorum, ben de psikopata bağlamıştım, saate bakmıyordum hatta. istisnasız maksimum 2 farklı rakam oluyordu hep, bir de dilek tutma geyiği olduğundan sürekli birşeyler diliyordum, sonra oluyor olmuyor takip etmek fln..zordu.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Mesaj tarihi:
ya eskidende olurduda bu kadar sık olmazdı

2 gundur her saat başı yakalıyorum bende

sırf bugun sabajtan berı 5 6 kere oyle oldu

kaç günlük ömrüm kaldı doktor bey lütfen saklamayın benden"[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
bende çok eski kız arkadasım bana "böyle olunca seni biri düşünüyormuş" dediğinden beri ne hikmetse tesadüfen yakalıyorum.. çok garip.. acaba o mu düşünüyor euheuheu :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
Şansına küs valla şansından doalyı oluyordur bunnar..

valla ne diyebilirim ki başka açıklaması yok herhalde bunun neyse boL şanslar sana aman dikkat ...[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler..
Mesaj tarihi:
Bilet al :P (Hep derler ya :))[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Np: Noproblem
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
bi başladı mı bitmiyor da bu haa... her insanda biyolojik saat olduğu için, insan o saatlerde otomatik olarak saate bakıyor(her sabah aynı saatte kalkmak gibi).. ondna sonra da gidiyor alıyor bileti ve bum.. patlıyor :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
  • Yeni Oluştur...