Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Beyler şimdi hemen heyecan yapmayın gelceği fln yok daha :) şimdi sizce bu adamlar türkiye'ye gelirmi ?Röportajın birinde gelmek istiom fln diyodu siz ne dionuz[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gelmez çok para ister.. türkiyede de aşırı i cradle fan kitlesi olmadıı için çok pis zarar eder organizatör..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benden uzak olsunlarda =] türkiye bence henüz cradle of filthi kaldıramaz gibin sanki, bilemiyorum..[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 heh rock'n coke a aptal yorumlar yazan takvim kim bilir neler yazar heh banada pek hazır değil gibi geliyo ortam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende geliyo sandım heyecan yaptım ehehe :D bencede hazır deil daha Türkiye :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Türkiye'deki metal kitlesinin çoğunluğu black metalci olduğu için gelirse ortam yıkılır yanee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yahu gelio zannettim direk tarih arıorum :) bence turkiye hazır..cunku belli bi kitlesi war..sonucta ailecek izlemeye gelcek degiliz ya :) hem gelmekte istiolarmıs parasıyla degil mi :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 heheh 15-20 yaş arası üstüne pırıl pırıl gıredıl tişörtlerini çekmiş kişiciklerle dolar ortalık sinir sağlığı için gidilmemesi gerekn bir konser olur yani[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Oha bi an cok heycan yaptim basligi görünce : ) Gelmezler, zaten gelmesinler. Özenti ortaokul bebeleriyle Cradle izleyecegime Amerika'ya Britney Spears konserine giderim daha iyi, son albümü baya güzel zaten CoF Türkiye'ye gelirse o adamlar canli cikamaz burdan, izleyenleri falan tutuklarlar garip seyler olur yani : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 rock'n coke bastırır parayı getirir. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 başlığı görünce yeter ulan bu ne be biz gidiyoruz herkez geliyo şeklinde bi moda girmeme neden oldun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 abi yeminki boğarım seni öyle bi heyecanla girdim ki topice allahın belası seni :) ya niye gelmesinler ki Türkiye'ye bizde insanız bizide düşünmeleri lazım biraz clip ve tv görüntüleriyle idare edemiyoruz artık canlısından istiyoruz...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. [Bu mesaj kermit tarafından 08 Eylül 2005 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 benim bildiğim cradle'ın türklerle arası fatih - voyvoda ilişkisinden dolayı iyi değildi ama tabi şehir efsanesi de olabilir bu[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 abi açmayın şöyle başlıklar sabah sabah aklımı aldınız ya!ah bi gelseler, 5 yıldır bekliyorum ya 5! hadi artık yaşlı başlı adam olucam..ki bence burda baya da fan kitlesi vardır, getirebilmeleri lazım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :):):) Pyuahaha valla ne yalan söyliyim bende böle bi başlık görsem böle heyecan olurdum .. Ya abi yeter videolarından dinlediğim Screamleri canlı scream duymak istiom da adamında can sağlığı var bea satanist diye neler demezler gasteler bide döverler adamı dicemde yavaş dövsünler ben ddöverim onları :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Mortis, 07 Eylül 2005 23:00 tarihinde demiş ki: gelmez çok para ister.. türkiyede de aşırı i cradle fan kitlesi olmadıı için çok pis zarar eder organizatör.. abi istediği para olsun toplarız yeterki geldin dani ve tayfası yahu[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Dinci amcalarımız taşlar bunları vallaha :). (bknz: şeytan taşlama)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar