Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cradle of filth - Türkiye.

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

yahu gelio zannettim direk tarih arıorum :)

bence turkiye hazır..cunku belli bi kitlesi war..sonucta ailecek izlemeye gelcek degiliz ya :)

hem gelmekte istiolarmıs parasıyla degil mi :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

Oha bi an cok heycan yaptim basligi görünce : )
Gelmezler, zaten gelmesinler. Özenti ortaokul bebeleriyle Cradle izleyecegime Amerika'ya Britney Spears konserine giderim daha iyi, son albümü baya güzel zaten

CoF Türkiye'ye gelirse o adamlar canli cikamaz burdan, izleyenleri falan tutuklarlar garip seyler olur yani : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeminki boğarım seni
öyle bi heyecanla girdim ki topice allahın belası seni :)
ya niye gelmesinler ki Türkiye'ye bizde insanız bizide düşünmeleri lazım biraz
clip ve tv görüntüleriyle idare edemiyoruz artık
canlısından istiyoruz...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.

[Bu mesaj kermit tarafından 08 Eylül 2005 09:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim cradle'ın türklerle arası fatih - voyvoda ilişkisinden dolayı iyi değildi ama tabi şehir efsanesi de olabilir bu[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

abi açmayın şöyle başlıklar sabah sabah aklımı aldınız ya!ah bi gelseler, 5 yıldır bekliyorum ya 5! hadi artık yaşlı başlı adam olucam..ki bence burda baya da fan kitlesi vardır, getirebilmeleri lazım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

:):):)
Pyuahaha valla ne yalan söyliyim bende böle bi başlık görsem böle heyecan olurdum ..

Ya abi yeter videolarından dinlediğim Screamleri canlı scream duymak istiom da adamında can sağlığı var bea satanist diye neler demezler gasteler bide döverler adamı dicemde yavaş dövsünler ben ddöverim onları :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 07 Eylül 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
gelmez çok para ister.. türkiyede de aşırı i cradle fan kitlesi olmadıı için çok pis zarar eder organizatör..

abi istediği para olsun toplarız yeterki geldin dani ve tayfası yahu[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...