Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablomu Adsl mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sımdı 128 kablo olsa bende 256 adslden hızlmıdır yavasmıdır?..Hangısı daha kullanıslıdır?Bıraz bılgı alsam ıyı olur yaw.....[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
her zmn tartışılan konular bunlar cevabı klasik birşeyler indirmek için alıyorsan adsl oyun oynamak için alıyorsan kablo
ama kabloyu tavsiye ederim oyun oynamasan bile adsl de cok sorun var[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Mesaj tarihi:
yok yanı benım asıl ıstedıgım cevap 128 kablomu ıyıdır 256 adsl mı?[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
Ben bı arka sormustumda 256 adsl kullanıyor su an daha once 128 kablo kullanıyormus .Kablo daha ıyı dedıde...Ondan yane..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Mesaj tarihi:
256 adsl tabiki iyi
ha ama ben online oyun oynuyorum diyosan kabloda upload daha fazla olduğundan kablo daha iyi.
ama ben yine de adsl derım..
Adsl de gelecek var yatırım yapılıyor çünkü.
Mesaj tarihi:
256 Adsl ve 256 Kabloyu karşılaştırmak istersen Kablo tabiiki daha hızlı. Ama 256 normal olarak 128 den daha hızlıdır yani.[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Mesaj tarihi:
Yanniz adsl'de kabloya göre bi kopuyor yani net aradada ne bok oluyosada bağlanamıyo bazen öle bi yavaşlıo 2-3 gün 28k ile bağlanıom sanıom 256 cableda internet kesilio gibi gelej birisine adsl bağlanmamış gibi gelir

[Bu mesaj SadGamer tarafından 06 Eylül 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
256k çok memnunum.Düzgün kullanınca hiçbi problem yaşamıyosun.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
her türlü kablo derim.hem download hem upload hem oyun oynuyorum.hemde hertürlü oyunu online oynuyorum wow-diablo çok memnunum 1 kere çökmedi daha 512 al alabiliyorsan mesela aresten 40la fln indiriyorum sitelerden 50-60 arası.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Mesaj tarihi:
kablo:hizmet istiyosan al 256 kablo(bozuuldugunda muhabbet bile eidyosun admala)
ADSL:hizmet istemiyorsan bunu al 256[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Mesaj tarihi:
yani kablo parası hariç her konuda adsl'yi ezer
türk telekom'dan ayırdılar kabloyu,satılmayacak onla beraber ancak satıştan sonra yatırım yaparlar gibime geliyor.Ayrıca adsl gereksiz bir teknoloji dsl ve kablo varken niye abandıkları belli değil.
Mesaj tarihi:
kablolu adsl[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Şuanda oyunlar açısından kablo iyi gözüksede maliyet/gelecek ve download açısından adsl öneririm.Oyunlara gelince adsl ile netten oyun oynamakda pek bir sorun yok.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bende 2si arasında kararsızım. Kablo'mu avantajlı ADSL'mi?[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Mesaj tarihi:
alt yapı sağlam olsa cable her halükarda daha iyi de... anlık şeylere bağlı iyiliği kötülüğü bu ülkede eheh, iyi diye bişi yok ya da öyle diyim :P hız+ucuzluk istiyorsan adsl al, şimdilik kablodan daha iyi durumda. ama önümüzdeki senelerde ne olur bilinmez :P (adslde upload sorunu yaşayanlar çeşitli programlar kullanabilir d/u ayarı yapmak için, bağlantı hızının düşüklüğünden yakınan adsl kullanıcıları ise ayarlarını doğru dürüst yapamamışlardır ya da servisin sağlandığı bölgede bi problem vardır diye tahmin ediyorum) 7 eylül 2005 itibarıyla adsl kabloyu ezer :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
  • Yeni Oluştur...