Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''Kim oooo?'' sorusu ve kaçınılmaz yanıt

cenin

Öne çıkan mesajlar

Geçen zil çaldı kim o diyorum ben diyo ama sesi kesinlikle tanımıyorum 3. den sonra bile ben demeye devam edince mecburi bastım otomatiğe karşımda 6 sene önce taşındığımız apartmandan en fazla 3 kez konuştuğum bir kadın (anneme düğün davetiyesi getirmiş)
Ne pis bir alışkanlık olduysa yolda görsem tanımayacağım kadın aşağıdan ''ben'' diyor bıktım ben denmesindan adınızı söyleyin kardeşim ne bu ya...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

bi seferinde arkadaşla yalnızız evde gece bi saat kapı çaldı kim o dediğimizde adam sürekli "yabancı değil" diodu. tanımıoruz etmioruz 5-6 kez böle demişti adam sonra kimsin kardeşm yabancı deilsen dedik " adam haa aşağıda marangozum dedi " ve gerçektende öleymiş.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

bien diyorum ben[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bana kim o diyince bi geğirme operasyonu ve kim oldugum anlaşılıyo.. biraz iğrenç oldu ama..:D kusura bakmayın..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 06 Eylül 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 06 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
Eskiden kilimcinin köroğlu derdim yine açarlardı :)

$aka msn sen?

yokh şaka deilem :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...