AthleT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evet arkadaşlar herşey normal bir kutlama havasında başladı. Ellerde bayraklar coşkuyka tezahürat. Sonradan PKK yandaşlarıyla kısa bir sürtüşme [Ezme Öldürmede diyebiliriz] Ardından en işlek caddeyi kapatıp PKK aleyhinde sloganlar..vs.vs Sadece Türkiye maçı ardından sevinme amaçlı çıkmıştım caddeye. 1-2 Yürüyüşten sonra eve gittim. Meğer baya bi olaylar olmuş. PKK sempatizanları 3-4 kişi slogan atınca olaylar çıkmış. Hiç haberim yoktu bugün Mynet'te gördüm Olayların detayınıda şimdi anlattılar. said: insight, 07 Eylül 2005 11:31 tarihinde demiş ki: Paticik aracılığıyla PKK'ya bir mesaj vermek istiyorum TIPANIZ TUTUYORSA ERZURUM'DA EYLEM YAPARSINIZ. Demiştim galiba ciddiye almışlar . :) Heh yazık olmuş valla ne diyim. Bana Güvenmiyormusunuz? said: Onlarca aracın yer aldığı konvoyda yüzlerce vatandaş ellerindeki Türk Bayrakları ile "Bayrağa uzanan eller kırılsın", "Kahrolsun PKK", "İmralı'yı basarız, Apo'yu asarız", "Türkiye Türkiye" şeklinde slogan attı. +1[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ya ayar olcam ya oturduğum semtteki 3 mahallenin 1,5 ğunda kürtler var evdn bi cıkıolar 15 tane cocukla öeaaaaah beeeee[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tip vardı forumda İstanbul Ulustaki villasından "pkk" diyen birinin olduğu şehri şerefsiz ilan ediyordu arkadaş çıksın şimdi nerdeydi o =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bir erzurumlu olarak onur duyarım erzururumluluktan.. olum kadayıf dolması is.te uğrarsan kap gel:D annem yapmıo bu aralar..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 @blackchaos:gereken yerde o:D[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Gothic_Angel, 08 Eylül 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Ya ayar olcam ya oturduğum semtteki 3 mahallenin 1,5 ğunda kürtler var evdn bi cıkıolar 15 tane cocukla öeaaaaah beeeee eyvah eyvah başlıcak yine kürt-türk polemiği.. olay pkk-türkiye olayı babacum karıştırma istersen. :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kürt-Türk konusuna dönmesin arkadaşlar. PKK sempatizanlarının yaptığını ve daha önceden söylediğim gibi Erzurum'un vereceği tepkiyi yazdım. Öylede oldu zaten. Ders olsun.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Tıpaları varmış demekki. Enteren bir şekilde cesurlar. Haplanıyo mu napıyolar anlamadım.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Valla yine duyduğuma göre iyi dayak yemişler. Bundan sonra ekstra tıpada alsalar bişi yapamazlar diye düşünüyorum :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar