Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 evet evet dün o kadar takılmışım ki bu forumlara rüyamda da bu forumlara yazı yazdım sonra kabusa dönüştü çünkü benden önce birinin yazısını alıntılamıştım ve benden önceki yazısını editleyip silmişte... bende ise boş bi alıntı vardı... çok kötü bi kabustu .... terler içinde uyandım ben deliriyor muyum ya?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bonepart demiş ki 3)Ya işte olayı anatırken ben, benim, bende, bir ben var benden içerü gibi kelime yapılarını cok kullaıyosanız dogru yer burasıdır. "burası" = kişisel[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 en kötü kabusun bu olsun! nie o kadar korktuysan?[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sıkıntılısın.. bide bilinçaltı girince olaya tırsmışsın.. stress yapma farklı bi şeler yap bugünlerde brs[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hahah Rüyaya bak zuahha neyinden korktun bu rüyanın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kabusun bu muydu? Seni benimkilere alayım ama ölürsün mazallah...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 zuahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu kadar korktum çünkü.. ne zaman Diablo yu 3 saatten fazla oynasam rüyalarımda tekrar tekrar diablo görüyorum.. ne zaman warcraft oynasam sabaha kadar düşmanlara fireball atıyorum da atıyorum ölmüyorlar... sabaha kadar aynı şeyi yapamamak .. nasıl bi beceriksiz olduğumu kendime rüyalarımda defalarca söylemek o kadar korkunç ki !!![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben uo oynarken aynı şeyler başıma geliodu.Ruyamda uo oynuorum ya blackset 15 katana nightmare faln :D geçer geçer merak etme[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 3 Vakte kadar banlanacaksın.. Nihahahaiii..![signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 dur durak bilmeden mesaj atarsan rüyana da girer heralde[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 çorap giy yatarken[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar