Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefonumu kaybettım

Hardter

Öne çıkan mesajlar

bugun arkadaslarla taksıye bındık egs de ındık ınerken herhalde telefonumu dusurdum herneyse sımdı ben bu telefonumu nasıl bulurum telefonun mail kodu varmı bu kodu adliyeyemi yoksa karakolamı verıcem bıde arıorum arıorum calıor ama acmıor telefonu ne adam ya eger duyupta acmıorsa yani yuhhh telefonda yenıydı 1 ay once almıstım :( öööööö[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Karakola git telefonumu caldirdim galiba de..
garanti belgesi vs. uzerinde olsun..
gecici bir sure sana telefon verirler.. telefonun bulundugunda telefonu bulanla olayi cozersen problem yok.. cozemessen mahkemeye sevk olur.. senin oldugu kanitlaninca alirsin..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun yaw. benimde başıma iki kere geldi böle bu olay ama telefonlar bulunamadı.. kredi kartıyla aldıgımız için sigortası warmış parayı sigorta ödedi..biraz da şaslıydım galiba..fazla bi zararım olmadı..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

imei numarasını bilmiyorsan hiç bişe yapamazsın.. biliyorsan polise zabıt tutturman gerek.. ondan sonra ya telefonunu buluyorlar ya da sıfırını veriyorlar.. ama biraz uzun sürebiliyor...[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem neden, bir taxiye binerken(zaten cok sık kullandıım bir sey değil) mutlaka durak adina bakarım, tedbir işte:/ bundan sonra sen de dikkat edersin herhalde, umarım bulunur telefonun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

oha aynısı bana oldu

antremandan sonra dolmuşa bindim fermuar açıktı eşofmanımın sdonra indim bi baktım telefon yok
öle bi koştumki dolmuşun arkadasından sonra gittim domluş durağuna orda arabada cıktı Oh ddim
böyle işte.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

Kutunun barkod olan bölümünde IMEI numarası yazıyor ordan bir an önce başvur polise ama baya bi uzun sürüyor . Arkadaşınki gitmişti baya 1 2 ay civarı bekledi[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

2 ay once kaybettım bende telefonumu adlıyeye basvurdum ıfade verdım bılmem ne sonra sıze hbr verıcez dedılerr ne haber verdıler nede telefonum geldı,ustune bı kac bardak suda ıctım artık gecmıs olsunn ,sende bole bı yol ızle derım ama ne kdr yararı olur bılınmezz..[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...