Hardter Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bugun arkadaslarla taksıye bındık egs de ındık ınerken herhalde telefonumu dusurdum herneyse sımdı ben bu telefonumu nasıl bulurum telefonun mail kodu varmı bu kodu adliyeyemi yoksa karakolamı verıcem bıde arıorum arıorum calıor ama acmıor telefonu ne adam ya eger duyupta acmıorsa yani yuhhh telefonda yenıydı 1 ay once almıstım :( öööööö[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 geçmiş ossun ...[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 taxinin duragının adına bakmadın mı binerken?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Karakola git telefonumu caldirdim galiba de.. garanti belgesi vs. uzerinde olsun.. gecici bir sure sana telefon verirler.. telefonun bulundugunda telefonu bulanla olayi cozersen problem yok.. cozemessen mahkemeye sevk olur.. senin oldugu kanitlaninca alirsin..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 geçmiş olsun yaw. benimde başıma iki kere geldi böle bu olay ama telefonlar bulunamadı.. kredi kartıyla aldıgımız için sigortası warmış parayı sigorta ödedi..biraz da şaslıydım galiba..fazla bi zararım olmadı..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Geçmiş olsun. Üzülürsün ama yenisini alınca yakında unutursun.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 saolun arkadaslar bakmadık ıste dırek gırdık taksıye adamın yuzune bıle bakmadım:([signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 imei numarasıyla karakola başvur.. hatta kvk dan aldıysan sanırım çalınmaya karşı garantileri var.. ordan temin edersin[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 imei numarasını bilmiyorsan hiç bişe yapamazsın.. biliyorsan polise zabıt tutturman gerek.. ondan sonra ya telefonunu buluyorlar ya da sıfırını veriyorlar.. ama biraz uzun sürebiliyor...[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bilmem neden, bir taxiye binerken(zaten cok sık kullandıım bir sey değil) mutlaka durak adina bakarım, tedbir işte:/ bundan sonra sen de dikkat edersin herhalde, umarım bulunur telefonun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oha aynısı bana oldu antremandan sonra dolmuşa bindim fermuar açıktı eşofmanımın sdonra indim bi baktım telefon yok öle bi koştumki dolmuşun arkadasından sonra gittim domluş durağuna orda arabada cıktı Oh ddim böyle işte.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bugun aynısı bana oldu ama telefon deil cüzdandı:D neyseki içinde bibok yoktu kimlik bitek...[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Her zaman söylerim alınca en azından aradan 1-2 gün sonra; *#06# ------> Imeı No[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 telefonu biri acincaya kadar surekli ara[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi geçmiş olsun derim bide bi bardak su iç derim beybin gibi..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla ben de rockn coke'ta bi yerde unuttum. daha doğrusu arkadaş unuttu. hemen aradık açtı adamın teki verdi telefonu. :) amma sevindim geri alınca ama. 7610 boru deil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gecmiş olsun ama telini bulabilirsin bi ihtimal eger telin kutusu duruyosa imei numarası var o numarayı ver adliyeye ole bulabilirsin ama bi bardak su içsende olur tekrar gecmiş olsun[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kutunun barkod olan bölümünde IMEI numarası yazıyor ordan bir an önce başvur polise ama baya bi uzun sürüyor . Arkadaşınki gitmişti baya 1 2 ay civarı bekledi[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 boşuna kasmayın canlarım imei numarasından bulsalarda ellerinden almıyorlar böyle dandik biolay var yani[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 alırlar bana oldu aldı teli elinden nasıl oluo ki bi adamı buldun niye teli elinden almıom :)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 alamıyorsun gulum bıde sen adlıyelerde surtuyosun o sadece 1 ifade veriyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 orasıda dogru ama bu zamanda bi yerde tanıdıgın olunca ole olmuo be canım benim ben ole halletim valla:)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 2 ay once kaybettım bende telefonumu adlıyeye basvurdum ıfade verdım bılmem ne sonra sıze hbr verıcez dedılerr ne haber verdıler nede telefonum geldı,ustune bı kac bardak suda ıctım artık gecmıs olsunn ,sende bole bı yol ızle derım ama ne kdr yararı olur bılınmezz..[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çok geçmiş olsun. bnm de telefonumu almışlardı :( savcılığa başvurduk buldular. ama bi numara gerekiyo. onu veriyosun 3 ay içinde buluyolar. :)[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar