Mavi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Bone, 08 Eylül 2005 02:02 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 08 Eylül 2005 01:37 tarihinde demiş ki: Adam değil bu ya bayan bu. valla böyle insanlar çok. ama çözemedim. "arkadaşlık, tanışma sitesine girerim. ama tanışmak isteyen kimseyle konuşmam, 'only friends pls' diye dolaşırım" diye trip atan insanlara kılım. madem kimseyle konuşmuycaksın, girme kardeşim. ama yonja vs siteleri, "resimli msn" olarak kullanıyor herhalde bu tip kitle.. Aynen savunuyorum.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Zegna, 08 Eylül 2005 01:46 tarihinde demiş ki: benim infomda "su cok guzel.. gelsene.." yazio nuri alco abimizin lafi. gerzek kizin teki havuzlumu eviniz demisti lol! :P lol!! evet de abi öylelerine. gelip döt olsun geri gitsin oh olur[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ona deki [spo1=bak bak]Eziksin[/spo][signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 YONJADAN NEFRET EDİYORUm ve tek istediğim yonjası olmayan bi sevgili!!![signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 b.s'sin.g'sin o.malmıdır nedır o zmn orda ne ısı war la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: tashmoo, 08 Eylül 2005 12:36 tarihinde demiş ki: b.s'sin.g'sin o.malmıdır nedır o zmn orda ne ısı war la hahahahha posta bak... eskiden telgraflar olurdu.. her cümlenin sonu stopla biten.. onalrı anımsadım :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mavi bana yonjada testi yaz unutma sakın ! =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bana ulaşmak zordur demek istemiş bayan. Komplexli büyük ihtimalle =)[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oww aman tanrım! ne kadar farklı ne kadar orjinal! İşte tam böyle bi kız arıyodum! fln diycekler heralde. mal olabilir belki :D[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Sorunlu bir tipmiş. Sabır selamet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar