KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Arkadaşlar wow eu alıp baslamıstım fakat sonra yurt dışından alacagıma karşılık 3 tane wow us cd-key geldi onları actım BL de basladım fakat server bana boş gibi geldi :( Us serverlarında oynayan varmı aranızda ? ve hangi realm desiniz acılan baslıklara baktım ama sadeec bi baslık vardı ondada 3 post yada bildiginiz kalabalık realm hangisi US serverlarında ? canım sıkıldı solo dolasmaktan[signature][hline]daha yok imza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Realm Basligi[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 İllidan'dayız "The Hun"[signature][hline]Biz Burdayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 warsong kalabalık sanırım[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Daha once baska bir arakadasa yazmistim bu mesaji, sanada yolluyorum ayni sekilde, umarim yardimi dokunur.. Us Illiadan serveri Alliance'ta "The Hun" guildi catisi altinda yaklasik 40 civari Turk ve bircok yabanci oyuncuyla oynamaktayiz. Kesinlikle seviyesizlik yok, yas ortalamamiz 25+. Benim 2 charim var su an bir tanesi Kadavra-44 druid(bunu fazla oynamiyorum) su siralar Warrior oynuyorum nicki Sungur. Oyuna baslama karari alirsan bana ulasmaya calis veya officerlarldan birine. Benim saatlerim Turklerin oyun saatine gore biraz ters kaliyo zira Avustralyadayim, arada 7 saatlik bir fark var. Ama eninde sonunda denk geliriz gelmeye karar verirsen.. Sevgiler, saygilar..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Us Illiadan da başladım. Opalis Night Elf - Rgoue lvl 6 oldum kasıyorum BL ye gore daha kalabalık burası BL de baya baymıstım yanlızlıktan.. MoD arkadasa da teşekkür ederim anlayışlık olup konuyu tekrar açtıgı için..[signature][hline]daha yok imza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 genelde herkes warsong ve Burning legion da toplanıyo galiba zaten ordaki nüfuslarda diğerlerine göre baya bi yüksek[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: kermit, 04 Eylül 2005 22:23 tarihinde demiş ki: genelde herkes warsong ve Burning legion da toplanıyo galiba zaten ordaki nüfuslarda diğerlerine göre baya bi yüksek genelde herkes warsong ve Illiadan'da toplaniyo. US BL'de cok kisi yok... arama yap us'te oynayanlar gibi, bulacaksin mutlaka...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ha bu arada bende warsongdayım da bu aralar giremiyom yatırmadım para oynayamıycağım için üni kayıtdı felan bilgisayar başında o kadar zaman geçiremiycem diye nickim de patroclus[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 horde olcaksan warsonga gel...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 BL-Warsong diyosunuz hala, ben burda o serverlardan fazla Turk goremedim, sayi belirtinde bilelim. Yazdim Turk sayimizi vs. ben. Ayrica Illiadan horde-alliance dengesi olarak en dengeli serverlardandi en son baktigimda. Sayilar birbirine cok yakin ve kalabalik bi server..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Turklerin en yogun oldugu server İllidan. Guildimizde de cok gusel bir ortam var yeni baslıyacak olanlarada her turlu yardımı yaparız.[signature][hline]Biz Burdayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Afterdeep, 05 Eylül 2005 07:34 tarihinde demiş ki: BL-Warsong diyosunuz hala, ben burda o serverlardan fazla Turk goremedim, sayi belirtinde bilelim. Yazdim Turk sayimizi vs. ben. Ayrica Illiadan horde-alliance dengesi olarak en dengeli serverlardandi en son baktigimda. Sayilar birbirine cok yakin ve kalabalik bi server.. ne o, oyuncu cekmeye calisiyo gordum seni... arkadas yardim falan edecekmis, acikcasi bizden oyle yardimlar zor gorursun. kendi belimizi zor dogrultuyoruz zaten. 10 tane falan turk var warsong'da. belki daha vardir ama biz pek bagli degiliz. kendi guildimizde yok. xarxet'te yer bulduk kendimize; eglence icin oyun oynuyoruz ve egleniyoruzda. acikcasi senin gelip gelmemen pek bi seyi degistirmez, sonucta fazla adam bizi pek etkilemiyo ama sanirim illidian'daki guild'in gelismesi gerek. o tarafa git istersen.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: riglous, 05 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 05 Eylül 2005 07:34 tarihinde demiş ki: BL-Warsong diyosunuz hala, ben burda o serverlardan fazla Turk goremedim, sayi belirtinde bilelim. Yazdim Turk sayimizi vs. ben. Ayrica Illiadan horde-alliance dengesi olarak en dengeli serverlardandi en son baktigimda. Sayilar birbirine cok yakin ve kalabalik bi server.. ne o, oyuncu cekmeye calisiyo gordum seni... arkadas yardim falan edecekmis, acikcasi bizden oyle yardimlar zor gorursun. kendi belimizi zor dogrultuyoruz zaten. 10 tane falan turk var warsong'da. belki daha vardir ama biz pek bagli degiliz. kendi guildimizde yok. xarxet'te yer bulduk kendimize; eglence icin oyun oynuyoruz ve egleniyoruzda. acikcasi senin gelip gelmemen pek bi seyi degistirmez, sonucta fazla adam bizi pek etkilemiyo ama sanirim illidian'daki guild'in gelismesi gerek. o tarafa git istersen. Riglous bu ev diger postlarinda cok konuskan ve asabi goruyorum seni, biraz sakin.. Oyuncu cekmeye falan calistigimiz yok sadece en cok Turk'un oldugu yeri soyledik. Guild gelismesi gerek derken neyi kastettin onuda anlamadim ama anlamakta istemiyorum acikcasi. Takil sen..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omerbzk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 SHADOWMOON NERAMUN 60 PALA DUFGAR 60 PALA 30 KİŞİ BENİM TANIDIGIM TURK VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bizde shadowmoon'dayız oyunun çıkışından beri. Benim guildimde 3 türk var. Oloren Nada Rosiel Guild: Destiny[signature][hline] [Bu mesaj DamienThorne tarafından 07 Eylül 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yok asabiyetten degil ama "BL-Warsong diyosunuz hala, ben burda o serverlardan fazla Turk goremedim, sayi belirtinde bilelim" bunu anlayamadigim icindir belki. "bizde daha cok turk var, turk sayiniz kadar konusun" gibi bi sonuca vardim ki gorundugu uzre pek hos olmadi. guild'in gelismesi demek daha fazla guvenilir adam gelmesi demek... anladigim kadariyla sizin guild turk agirlikli. ne kadar fazla adam olursa o kadar iyi olur sonucta. bizim boyle bi kaygimiz yok, yani guild varmis yokmus pek bi sey degistirmiyo bizim acimizdan. demek istedigim buydu. kisacasi gelip warsong'da acmasi bizim icin bi sey ifade etmiyo. meraba meraba olur. yeri geldiginde sohbet de ederiz ama budur... sizin guild'iniz turk agirlikli oldugu icin sizin illidian'a gelmesi hem size yarar saglar, sayiniz artar; hem ona yarar saglar, yardim edecek cok insan olur... bilmem anlatabildim mi... tabi bu demek degil ki warsong'a gelme. hos gelirsin, guzel agarlariz...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 07 Eylül 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yok BL-Warsong'dan sayi verin derken soleyin bilelim bizde kac Turk oldugunu demek istedim. Sonucta Warsong-BL diyolar ama burda yazisan max 2-3 kisi var o serverlardan. Yoksa benim amacim bizim guilde veya servera adam cekmek degil, acikcasi umrumda da degil. Isteyen gelir, ben sadece serverimizi, guild infosunu falan verdim daha rahat tercih yapabilmesi icin. Baska guildlerde olan Turkler vs. varsa onlarda versin en azindan biliriz kim hangi serverda oynuyo vs..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 us blde yok kimse heralde...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla warsong-xarxet diyorum baska bisi demiyorum :) cok duzgun bir guild, epic mountumu almam icin bana chromatic scale gondermislerdi chromatic cloak yapayim diye mesela ben sormadan :) onun disinda mc yapan baya insan da var, istersen mc de yapiyosun. guilde girmek icin 60 olmaya da gerek yok, lvl 20yi bile alirlar, yeter ki duzgun insan olsun. 15 yasinda `lordum 1kplzzz` diyen bi tip olmadigin surece gel :) oleysen zaten guilde almayiz lol. ;p;p Jadelith, 60 Shaman, Warsong :) ha bu arada, US de en fazla kill i olan horde bizde. :) moskau diye bir rogue. ayrica EN iyi server ws diyebilirim, ally/horde ratiosu 1:1, ve en fazla 4. mu ne population olarak.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Xarxet 4tw cok iyi insanlar, cok iyi oyuncular var guildde...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) [Bu mesaj aquila tarafından 08 Eylül 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar