Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar yanında bayan olan erkeklere dahamı çok..

reyou

Öne çıkan mesajlar

said:
reyou, 07 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
bakıyolar ?

yoksa bana mı öle geliyo :)

ay biz bunu arkadaslarla konusmustuk...ama harbi oyle benim yanımda sevgilim varken bi taraflarım kalakar cunku hem sevgilim var hemde baya bi hatırı sayılır kız toplulugu bana bakıyo beni kesiyo falan ama sap bir sekilde bi yere gittiysem...[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 07 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
bi de tersi var. yanlarında erkek arkadaşı olan kızlar bakıyolar uzun uzun. nasılsa herif görmüyo ya önüne bakıyo.küfredesim geliyo.

+1
aynen abi bende hasta oluyorum bakıyolar ya kızlar oyle. bogazlarına sarılasım geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 07 Eylül 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
Tamamen kıskançlık.O anda "Off çok yakışıyolar ya hayır ben sap gezerken onlar birlikte olamaz.Ayırmak lazım bunlarıı" diye dişlerini gıcırdatıyolar.Psikopat katillerde bunların arasından çıkıo zaten

ahahah :) bu kadar fesatlarmı bee?

yanlız geçenlerde bi derginin reklamında görmüştüm esquer mi fhm mi öle bişiydi. kadınlar hep böle macera arıyolarmış ve en büyük fantezileriymiş evli yada sevgilisi olan erkeklerle beraber olmak. hani onlar tek ya eşi benzeri yok ya. bi çeşit hakimiyet ve iktidar kavgası gibi bişiy sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Reyou, sen bu soruyu şöyle sormalıydın bence: Kızlar ne istediklerini biliyorlar mı?
Kızlar, gömlek değiştirir gibi fikir değiştiren maymun iştahlı varlıklardır bana göre.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir.
Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
King_Tiger, 07 Eylül 2005 12:39 tarihinde demiş ki:

Kızlar, gömlek değiştirir gibi fikir değiştiren maymun iştahlı varlıklardır bana göre.

yok ya sen asıl erkekleri tarif etmişsin :)

bana kalırsa kızlar kafayı bişiye taktılarmı, elde edene kadar yapmadıklarını bırakmıyolar. illede o olsun istiyolar.

sen hiç bi kızın elbise mağzasına gittikten sonra bi elbiseyi beğenip, eğer alamazsa aman canım nolcak diğerini alırım olur biter dediğini gördünmü?

tuttururlar valla illede o diye.. :)

genel anlamdada bu böyle.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 07 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
bi de tersi var. yanlarında erkek arkadaşı olan kızlar bakıyolar uzun uzun. nasılsa herif görmüyo ya önüne bakıyo.küfredesim geliyo.

+1 DÜn benim başımda geldi bi cafede,kızın yanında sevgilisi var elele tutuşmuşlar fln kız sürekli beni kesiyor,içimden bayağı bir küfür saydım yani o kıza,yazk değil mi yanındaki çocuğun boynuzları sürekli uzuyor demek ki!![signature][hline]"Umut iyi bir kahvaltı,kötü bir akşam yemeğidir!!"
Bacon
Sosyal ağlarda paylaş

yanlızken bakamazlar pek çünkü bilirler anında ziplariz yanlarina koyariz muhabbeti.. yanında hatun oldummu bakarlar cesaret alirlar yanımızdaki hatundan gelemz bu aaha kesim deli edim lavugu filam diye.. ama bilmezlerki bi şekilde o hatun WC'ye vs. gittiginde full attack modda olacağımızı =)[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
reyou, 07 Eylül 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
bakıyolar ?

yoksa bana mı öle geliyo :)

çok doğru bi tespit.. sana öyle gelmiyor.. zaten öyle... bana tekbasımayken de çok bakıyolar 8-) :) ama yanımda bayan olunca daha fazla dikkatli bakıyolar.. hem bana hem yanımdaki bayana.. :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

Temel insan psikolojisi dersleri ve acı gerçekler

Bölüm I

"İnsan her zaman kendinin olmayanı ister"

Bölüm II

"Birşeyi ihtiyacı olana vermek zorken, ihtiyacı olmayana vermek çok kolaydır"

Fakire borç isterse kimse vermek istemez, zengin borç isterse borç vermek için sıraya girilir.. Sevgiye aç insana sevgi lütuf olarak verilirken sevgiye doymuş adama sevgi göstermek nerdeyse içgüdüseldir..

Tabi ki kızlar yanında kız olan erkeklere daha çok bakar..[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...