Coder Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Nefr, 06 Eylül 2005 12:34 tarihinde demiş ki: said: nindalf, 06 Eylül 2005 11:48 tarihinde demiş ki: Gazete okumamak için bir neden daha ... Bu gazete okumamak için değil, okuduğun gazeteyi seçmek için iyi bir neden. Sisteme karşı olmak ayrı, dünyadan bihaber olmak ayrı. güzel nokta..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bence savaşa gitmişler bunlar. rockta doğu batı çatışması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o_O bu yakışır buna öeah[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: elaidi, 06 Eylül 2005 04:24 tarihinde demiş ki: tam 5 topic aşağıda demiş ki birisi: http://forum.paticik.com/view.php?id=141495 bone nerde ya?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Alkol su gibi aktı, çiftler ortalıkta sevişti, gençlerin makyajları dehşet saçtı.... ahah alkol pahalıydı su gibi falan akmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Resimdeki kızımız, Sarıyer'deki Rock'n Coke Festivali'ne katılan ilginç ötesi tiplerden sadece birisi su cumle yardi beni ya[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Gazetede çalışan muhabirimiz gay olduuğu için öpüşen çift i garip bulması doğal[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 haklılar abisi..gençliği zehirlemek amacıyla batının uyguladığı yeni politika...ben şahsen insanların sokaklarda öpüşmesine..kızların bekaretini verme peşinde koşmasına karşıyım..geri kafalılıkla alakası yok...kültürdür bir yerde...batıya özenerek hayvani hareketler yapmakla nereye kadar giderki gençlik...neyse..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Fotoğrafa bakıp da 'İstanbul'u satanistler bastı' diye panik yapmayın. lol[signature][hline]In solitude I wander...Art Photos [part1]Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ha alkole karşı değilim ama hap felansa sonuna kadar karşıyız :-)[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mandoo Sana Half-Gerikafalı diyebiliriz o halde...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Mandoo, 06 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki: ben şahsen insanların sokaklarda öpüşmesine..kızların bekaretini verme peşinde koşmasına karşıyım..geri kafalılıkla alakası yok...kültürdür bir yerde...batıya özenerek hayvani hareketler yapmakla nereye kadar giderki gençlik...neyse.. Kültür ve sokakta öpüşme. ne alaka? hayvani hareketler yapmakla batıya özenmek ne alaka? batıya özenmek kötü bişey mi?[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 fotoğraftaki gençler yağan yağmurdan üşümüşler , ısınıyorlar. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Mandoo, 06 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki: haklılar abisi..gençliği zehirlemek amacıyla batının uyguladığı yeni politika...ben şahsen insanların sokaklarda öpüşmesine..kızların bekaretini verme peşinde koşmasına karşıyım..geri kafalılıkla alakası yok...kültürdür bir yerde...batıya özenerek hayvani hareketler yapmakla nereye kadar giderki gençlik...neyse.. pardon, kültür senin nerende? bu konu daha önce baya bi tartışıldı gerçi burda, bi sonuca da ulaşılmadı ama. neyse yani dejenere gençlik muhabbeti edilir, ama ilk fırsatta da "milli olma" gayretine girişilir, böyle sürüp gider..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Cidden acayip bir şekilde bir şeyi eleştirsekte nasıl eleştirsek diye acayip kafa patlatıyorlar. Medeni bir ülkeyiz kardeşim isteyen rockını da dinler. İsteyen öpüşür. Bırakın bu kafaları artık. Bilgisayar oyunlarınada şeytan işi gözüyle bakanlar gibi peh.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Medeni kelimesi altında olanlatı hepimiz bilioruz.. Medeni olmak için kaspayın plz medeni kelimesini tam karşılamak örümcek kafalı olmak kadar kötü..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 evet medeni olmak --->makul olmak --->başkalarının istediği gibi olmak--->sonra geri kafalı örümcek kafalı olmak ---> sonu nereye varır bende bilmiyorum kişilerin hayal gücü nereye kadar onları yanıltırsa gidiyor ve sonunda diyorlar ki... Medeni olun sokakta kız arkadaşınızın elini tutmayın[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: taz, 06 Eylül 2005 15:11 tarihinde demiş ki: Alkol su gibi aktı, çiftler ortalıkta sevişti, gençlerin makyajları dehşet saçtı.... ahah alkol pahalıydı su gibi falan akmadı Zuahha onlar Makyaj Diil Savaş Boyaları lol ne demek bu ya ?! said: Mandoo, 06 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki: haklılar abisi..gençliği zehirlemek amacıyla batının uyguladığı yeni politika...ben şahsen insanların sokaklarda öpüşmesine..kızların bekaretini verme peşinde koşmasına karşıyım..geri kafalılıkla alakası yok...kültürdür bir yerde...batıya özenerek hayvani hareketler yapmakla nereye kadar giderki gençlik...neyse.. Şimdi Hiçbir Kitleyi Hedef Almak İstemiyorum Ama (AMA) milyonlarca dolar harcayıp düğün yapıp olabilcek her görgüsüzlüğü yapan bilimum "çırağan sarayına sahra kurumu" vb. işlermleri yapıp bide bununla kalmayıp din maskesi altında görgüsüzlüğün son sillesi olan "bu bardaklara içki deymiş layn yeni bardak getirin " diyip sora islamdan dinden insanlıktan sözeden arapları örnek alacağımıza btıyı örnek alırım daha iyi.Bu zihniyetle Kimse İlerleyemez Bakın Avrupaya Orta Çağda Zihniyet Mihniyet Kalmadı Aklın Yolu Bir Dediler Yürümeye Başladılar Amcamlar Hala yürüyo.Nedense Bizim Ülkedeki İnsanlar O Kadar Geri Zihniyetliki Bugün Otobüste Birinin Yanına Oturdum (kadın örtülüydü[kimseye laf yok yanlış anlamayın ]) kadın kalktı ayakta durdu .Böyle Bi Zihniyeti Örnek Alacağıma Giderim Sara Hastası Gibi Abuk Subuk Hareketler Yaparım atlarım zıplarım VIP biletle (OHH BE NE GUZELDI) kola + burn + cips üçlemesinin beleş olması itibariyle dibine vururum muahahah :P[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] [Bu mesaj Romario tarafından 06 Eylül 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 viplere beleş miydi yemekler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sadece cips :)[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 anlamiyan insanlar konusuyorlar oyle deli oluyorum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hayir burn sahnesinin kenarinda oturuyorduk. bi dunya gayet duzgun insan var orada. fotograf makineli bir adam aradi taradi [ki bu prosesi izledik], gitti sahnenin dibinde hafif sarhos, sevisen bir cift buldu ve cekmeye basladi. sonrada tum festivale bok atayim buradan yola cikarak dedi heralde.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 herkes fotoğraf makinası sokmuş ya. basın olanı olmayanı. zaugna bile getirmiş yani o derece :P keşke ben de getirseydim camcorderımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 [spo1=BAZI AİLELER KONSERİ TERK ETTİ]BAZI AİLELER KONSERİ TERK ETTİ 18 yaşından küçük çocukların ebeveynleriyle katıldığı festivalde anneler ve babalar bu görüntüler karşısında dehşete kapıldı. Çocuklarının dünyaca ünlü müzik gruplarını yakından görüp dinleyebilmeleri için festivale gelen ailelerin bir kısmı rock köyünü terk etti. Gençlerin rock müziğin felsefesindeki isyanı "yanlış anladıklarını" söyleyen müzikseverler, "Sanki konser izlemeye değil, sarhoş olup sevişmeye geliyorlar" yorumunu yaptılar. [/spo] Ebeveynlerle rock konserine mi gidilir yaa? Millet bu konsere ailesinden kısa bi süre olsa da kurtulup kafa dinlemek için gitmiyomuydu(Evet ciddiyim rock konserinde kafa dinlemek:D) Sübyanları götürmüşlerdir oraya.Bi umutla The Cure a minimini bir kuş konmuştur şarkısı söyletiriz de çocuklar dinler sevindirik olur düşüncesiyle.Tabii gerçeği anlayınca giderler:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konser alanında ıncıını bıncıını çıkaran ona buna sataşan 2 tip gördüyseniz o bizdik :D adilik olsun die sevişen çiftlere"aa bakın beleş kola istermisin" modunda girip tüm zevkin içine ettik baya zevkliydi (gerçi kafa 10000 olunca anca buna çalıştı) heralde baya bi küfür yemişizdir :D olsun zinayı önledik ya (!)[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar