Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NS] Ölü Forum Aka.. NS

LethE

Öne çıkan mesajlar

Yakında haberleri falna koyacaz,
sadece 1.1 in çıkmasını beklioruz
ölü olmaıs oyunun değişeceğinden dolayı ve şu an yaptığımız hiçbişey in gelecekte bi yararı olmaması..

1.1 de oyun tamamen değişecek,
bu yüzden 1.04 işe yaramaz.[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
snn nin yerini hiçbişey dolduramaz[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 01 June 2003 12:58 tarihinde demiş ki:
snn nin yerini hiçbişey dolduramaz[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

+ diip yanına ne kadar sayı koysam az gelir
[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
kolayoyun'a bir akşam vakti bakmıştım, 0 kişi görünce pek uğraşasım gelmedi hesap açtırmak için..

swgc zaten orijinal oyun diye tutturmuş, 5 yıllık oyunun nesini alayım gider hl2'yi alırım orijinal bu vakitten sonra.. (orijinal oyundan yanayım fakat eldeki malın kakalanması mantığına karşıyım)

hiçbişi oynayamadım snn kapanınca ama üzülemiyorum valla, bir kere daha ohhh olsun.. oh be negzel içim açıldı..

esas ut ve ut2003 oynayacaktım chatlak'ta ama chatlak adamlar hotmail v.b kabul etmiyor, başka mail hesabım yok ki. inanılmaz sinirlendim yaa..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar laf ediyonuz ama playerlarındaki o fazlalık kısmı atarsanız çok zevkli oyun oynayabildiğiniz insanlar kalıyor
NS mod ları da çok iyilerdi (opengl , hush fln)
SNN de 4.2 den beri adam gibi cs oynmadım..
ama NS de lamer fln dediğiniz olaylar yoktu..
oyunu bozmaya çalışan a kick yerdi yada sora sora ogrenirdi (ki ben tutorial fln okumadna ogrendim)
Esas SWGC ye bakınca.. çook daha soğuk ve yapmacık geliyor.. Falloutu görür görmez (madmax saolsun) alışım yada diabloyu adam gibi oyayamayışım gibi (FO rulz diablo suxor yani)[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Sosyal ağlarda paylaş

oradaki oyuncularla ne ilgisi var bu sözlerin, zaten orada arkadaş edindiğim, beraber oynadığım insanlar olmasa kara sayfasına mı aşıktım snn'nin..

yönetimi, forum moderasyonu rezildi, gene açılsa gene rezil olur herhalde. iyi bir moderator varsa büyük ihtimalle sonradan oyunculardan seçilen kişilerdi. istisnaları da var elbette (benim tanıdığım ve arkadaşım olanlar da var) fakat bir yerde büyük bir yanlışlık olduğu belli ki bu kadar insan nefret etmiş. beğenmemek başka nefret etmek başka..

benim kendim yaşadığım çok büyük rezillikler oldu, kopya oyunlara gtelinceye kadar başka bir sürü yasal ihlallerine kendim şahit oldum snn'nin. mahkemelerle uğraşsam 2-3 yıl önce kapanırdı herhalde..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da sonuçta Oynıyabileceğimiz bi NS serverı kalmadı.. :(
baksana ikimizden başka mesaj yazan yok aray a:(.. oda arada bir bakıyom yeni biş varmı belki biri versiyo nhaberlerini getirir giremiyom bari uzak kalmıyı mdiye..
SNN yasal demiyorum.. Ama Bi işe yarıyolardı.. BF jedi CS NS il orda oynadım onlnie olaraktan :(
sinir oldugum merhumun arkasından Laming Suxor demeleri..
Evet merhum diyorum çünkü şimdi açılsa girmem şahsen..
Signed Hedon
Sent for Serious Sam [Beware of The Gatling Gun][hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC

[Bu mesaj LethE tarafından 27 June 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mesela orijinal oyun meselesi değil, gecenin 3'ünde hesap bilgilerimde verdiğim telefonumu arayıp rahatsız etti kaç kere üstlerine şikayet ettiğim admin bozması..

laming suxor, laming ustası da snn, hayattayken de söylerim ölüyken de söylerim. canlanırsa gene söylerim. saygı, sevgi satın alınmaz, kazanılır..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

"Sam sen niye yazarsın gerçek numaranı.Heryere üye olurken sorarlar numarayı ve numara hep sallanır bir çok kişi tarafından"

yanlış yazdım, mr speaker mesaj attı düzelt diye. kaldı ki sen hırsıza mı kızıyorsun eşeğini iyi bağlamayana mı?

o senin deyiminle 'hıyar adamlara' zerre kadar teşekkür etmiyorum, hayır duamı bile alabilirlerdi insan gibi davransalardı insanlara..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ula beni hiç aramadılar ...
arayığp ne dedi bari?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
KoC

[Bu mesaj LethE tarafından 17 July 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj LethE tarafından 17 July 2003 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...