Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] AWP (Nam-ı diğer 4-6) kullanımı nedir ne değildir..

Throndor

Öne çıkan mesajlar

Bu 4_6 olayının çivisi çıkmış durumda..Millet nerdeyse görmeden indirmeye başlamış durumda..Her makinaya oturan konsoldan iki saat bişeyler yazıp duruyor ama oynamadan önce..Bu halttan anlayan varmı arkadaşlar.. First Person seyrederken adamları mütemediyen kurşun karşı tarafın üstüne gelmediği halde indirdiği görünüyor..
Bu hakkaten inanılmaz oynama olayımıdır yoksa bir takım ayarlar yaparak işi kolaylaştırma gibi bir halt varmıdır?
Var mı bişeyler bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

awp'nin cılkı çıkmış durumda.
adamlar eline bir desert eagle alıyor, bi de awp.
yürürken habire awp-de değiştirip değiştirip duruyorlar.
awp'yi tabanca niyetine kullanıyorlar. Hop hop zıplarken ateş ediyorlar. kurşun bitince desert eagle ile devam ediyorlar.

Tamam, hergün 2 saat oynuyunca awp'ye alışırsın, ama zıplayan sniper olayı çok saçma.

adamın üstüne üstüne mp5le ateş etmeme rağmen ölmüyor. Belki bacağına ateş ettiğimden vuramıyorum. Ancak awp ile adamların, karşıdaki adamın 1-2 metre uzağından bile vuraması beni hayrete düşürüyor. yetenek desen değil. Bunun yetenekle alakası yok. Ancak iyimser olarak "kurşunların ateş ederken zıplamaktan dolayı felan yön değiştirmesi" gibi birşey düşünebiliriz.

Ben de merak ediyorum senin dediğini, ancak hileyi pek düşünmüyorum.[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler
Sosyal ağlarda paylaş

ex_interp 0.05 fln vardır belki eğer crosshair adamın üstünde değilken ölüyorsa

Bu hile değil hitbox un adamdan ne kadar uzakta olduğunu belirleyen bir komut. 0.05 olduğu ıncın hitbox adamdan uzakta oluyor ve mermi oraya gitse bile oluyor eskiden bununla oynardık

Ama şimdi butun turnuva standartları ex_interp 0.01 şeklindedir.

dusunduğum 2.komut

zoom_sensitivity_radio

zoom_sensi yazın tab a basın cıkar bu sensitivity nin zoom acıkken kaç olucagını belirleyen komut standartı 1.2 i bunu dusurerek oynayan ve ıyı sonuc alan kişiler gördum
(minimum 1 dir)

silahları hızlı değiştirmek içinde
hud_fast yazın tab a basın o cıkan komutu 1 yapın
Sosyal ağlarda paylaş

homoid benden iyi bilir ama sahsi gorusum su

elinizde awp zipliyorsunuz tam havadayken hizinizi kesip dumduz yere iniosun bu arada zoomu acip vuruosun,ama ates ani tam yere ayak bastiginizda olmali

hareket zor gibi ama ogrenmesi 5 dakka ustalasmak 2 gun fln.

bunu opslayan yada bu harekete magruz kalanda olayi "havada vuruyo awp ile" gibi gordugunden hile yada bug gibi gozukuo

aslinda bi bug ama grafiksel bi olay yani adam aslinda havada deil sen oole goruosun mal half life motorudur suclusu!

bu hareketin awantaji ne:

1.havada o durumda iken aim almak cok kolaylasio
2.havada yaptiginiz abuk hareket vurulmayi zorlastirip zmn kazandirio[hline]Knowlegde...
Sosyal ağlarda paylaş

WasP | Mage
mesela bugnu gordum awp_city de oynarken
oyunun basında awpnin allahı gibiydi, aynen dediginizi yapıodu zıplayıp indii anda çat koyuyo, bıcakla fastswitch le haritada dans ediyo. elalem izlio adamı vurucana

soralarda sıçtı o ayrı[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki:
ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire..
Sosyal ağlarda paylaş

o zıplıyıp ınme olayı aslında sole eğilerek zıplıyorsun ınıse gectıgınde egılmeyı bırakıyorsun ama hl motoru algılayamıyor olayı sen havada gozukuyorsun ama aslında yerdesın o sırada vuruyorsun.

Aslında kullanışlı değil yani havada vurulabilirsiniz sahsen ben zıpladıgımda hep vuruluyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

bugun awp_battle da bolbol yaptım. insan boyunda engellerin arkasında vurmakta da cok ise yarayan bişi[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki:
ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire..
Sosyal ağlarda paylaş

su awp konusuna aciklik getirelim....
bakin öncelikle awp öle colt gibi aim alınıcak bi silah diil..
çou kişiye bakıorum önce zoom açıp sonra adama götürmek gibi bi olay var...yok öle bişi yani direk ölürsünüz
zoomu açtıınızda adamın üzerinde ya da çok çok yakınında çıkmalı...hud_fastswitch komutu işinize yarayabilir hız açısından.
ve bi tavsiyem daha team fortress da snip kasın eliniz acaip alışıo...
ama şu da var siz yok zıplıo vs.. muabbetlerindesinis millet(ben dahil) zoom kullanmamak için kasıoruz dire usp vs. siahları deiştirip crosshair ı sabit tutup vurmak gibi...o yüzden bırakın bu işleri yok hile cart curt yalan bunlar tecrübe ve yetenektir herkes awp kullanamaaaz..
Saygılar WasP | MaGe
Sosyal ağlarda paylaş

hopp mage turkiyenın en guzide ve yetenekli oyuncularındandır neden dalga geciyorsunuzki
tabiki dogustan geliyor awm kullanma bir yetenek allahın bir lutfudur ole herkeste olamaz :D

Mage bu arada su ex_interp 0.1 yap

Yanı zoom u acıp adamın yanında cıkıp sen ates ettiğinde herif nasıl oluyor anlamadım o yuzden soyluyorum

[Bu mesaj homoid tarafından 06 July 2003 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hey allam
adamın yakınında çıkması derken yakınında çıktıında aim almanız gerekmez ufak bi bilekk hareketiyle adamı öldürürsünüz...
ya tamamen alışkanlık meselesi yani
girin servera alın sizde kasın alla alla....
nedir yani
alıp awp yi kusura bakmayın mal gibi bi noktaya kitlenip durursanız ölürsünüz yani
awpy le hareketli olucan,dans edio dediiniz de bunyy jump olul biraz..
sabit durulmaz awpyle zaten ağır silah ölürsünüs!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 06 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
bu awp ile zoomsuz ateş edince merminin sekme olasılığı var mı?
deneyerek kendin daha iyi anlarsın ancak ben yine de açıklayayım
hareketsizsen normal bir şekilde gider
hareketliysen (yanlara doğru, strafe falan) mermi çok sapacaktır
havadayken de aynı şekilde mermi fezaya gider
ancak sabitsen mouse u çok hızlı döndürmediğin sürece hedefi vurursun
tabii zoomsuz aim zor olaydır adam dibinde değilse kasar[hline]TheSilver, 01 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki:
acımadıki :-P acımadıki (kafasına kask takar)
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamlar yalamış yutmuş awp'yi
bişeyler kapmak için sıraya gireceğine direk "hileci canım bu! yoksa nası wurur beni!" diye kendini avutan tiplere gıcık olurum. (tabi tüm cevapları okumadım daha. o yüzden kimse alınmasın)[hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 06 July 2003 20:03 tarihinde demiş ki:
deneyerek kendin daha iyi anlarsın ancak ben yine de açıklayayım
hareketsizsen normal bir şekilde gider
hareketliysen (yanlara doğru, strafe falan) mermi çok sapacaktır
havadayken de aynı şekilde mermi fezaya gider
ancak sabitsen mouse u çok hızlı döndürmediğin sürece hedefi vurursun
tabii zoomsuz aim zor olaydır adam dibinde değilse kasar[hline]TheSilver, 01 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki:
acımadıki :-P acımadıki (kafasına kask takar)

Arcane hareketsiz ve zoom'suz dursan bile, adam ancak çok yakındayken öldürebilirsin AWP ile.

Mermi belli bir yere gitmiyor ki, bir 5 m sağa gidiyor, bir 5 m sola gidiyor, bir uzaya gidiyor.. Alışmakla ne ilgisi var bunun? Kaçıncı ateşinde merminin ne tarafa saptığını hesaplayıp öyle mi öldürüyosun zoom'suz. Ancak dibindeyse öldürürsün yani.

Hadi biraz uzaktan zoom'suz öldürdüysen de baldır yani..

Uzaktan zoom'suz öldürüyosan da oynama sen ehe.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 09 July 2003 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 06 July 2003 21:24 tarihinde demiş ki:
tamamen şifre abi...

bizim arkadaşta yapıyo aynı şeyi ama ben şifreli oynamayı sewmedigimden almadım şifreyi istersen yaziim alınca...

huaehuaehısudhuızayueguıaehuaseuay koptuuuuuum b@b k3nk $ifr3ni k1s pilizzzzzzz asfadasfsad

bilmiyosan oynama kardeşim ala ala[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar netten girdiğiniz sunucularda kimseye inanmayın adam kral gibi avp kullanıyor olabilir ex_interp aarıyla oynuyor genellikle şahit olduğum bir olay bu kral diyodum adama bi baktım konfigda aim 1 koptum tabi orada yani dediğim gibi netten hiç bir şey belli olmaz ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...