Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunalım şarkınız..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anathema - angelica :(.[signature][hline]Generals gathered in their masses,
Just like witches at black masses.
Evil minds that plot destruction,
Sorcerers of death's construction.
......
Mesaj tarihi:
opeth - ending credits
anathema - angelica
anathema - one last goodbye
anathema - lost control
anathema - flying
anathema - bende özledim bende
anathema - dom dom kurşunu[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.

[Bu mesaj kermit tarafından 03 Eylül 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Solarid, 03 Eylül 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
in flames-pinpall map
children of bodom-silent night bodom night

pinball map'le bunalıma mı giriyorsun? iyiymiş ahahahaha[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
topic basligina bakarsan kendinle celistigini goruceksin.

"bunalim sarkilariniz" baslik, sevip de dinledikleriniz degil.

jester da merak etmis pinball maple nasil bunalima girildigini, hani pogo sarkisiyla bunalima girmeyi herkes beceremiyor.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Mesaj tarihi:
haklısın pardon sanırım başlığı yanlış anladım
ama bunalıma girdiğimde sewdiğim şarkıları dinlerim ondan sölemiştim[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
Mesaj tarihi:
@thanatos ve jester ; tamam ba$lık bunalım $arkılarınız da adamın mesajında bahsettiği $ey bunalım $arkılarını yazın değil.. Kötü giden bir günün ardından yorgunsunuz ve ne dinlersiniz gibi bir$ey demi$.. Mesela ben ne$eli $arkılar dinlemeyi tercih ederim böyle bir günün ardından (blues gibi) veya kafam onu bile almıyorsa jazz dinlerim vs. vs. Adam da pinball map le rahatlıyor belki , olamaz mı ? :)
Mesaj tarihi:
Anathema - Lost Control
Opeth - To Bid You Farewell
Beseech - Eagle Heart
Pink Floyd - Comfortably Numb
Bruce Dickinson - Tears of the Dragon
Steve Vai - For the love of GOD ( ahanda bunalım parçam )[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler..
Mesaj tarihi:
A perfect circle&Tool - Love song (the cure cover)

Parça baya sert olmuş , sevgilimden ayrıldıktan sonra dinledim dayanamadım ağladım tabi normalini dinlesem ne kadar kötü olacaktım kim bilir .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
  • Yeni Oluştur...