Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunalım şarkınız..

Maxen

Öne çıkan mesajlar

opeth - ending credits
anathema - angelica
anathema - one last goodbye
anathema - lost control
anathema - flying
anathema - bende özledim bende
anathema - dom dom kurşunu[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.

[Bu mesaj kermit tarafından 03 Eylül 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

topic basligina bakarsan kendinle celistigini goruceksin.

"bunalim sarkilariniz" baslik, sevip de dinledikleriniz degil.

jester da merak etmis pinball maple nasil bunalima girildigini, hani pogo sarkisiyla bunalima girmeyi herkes beceremiyor.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

@thanatos ve jester ; tamam ba$lık bunalım $arkılarınız da adamın mesajında bahsettiği $ey bunalım $arkılarını yazın değil.. Kötü giden bir günün ardından yorgunsunuz ve ne dinlersiniz gibi bir$ey demi$.. Mesela ben ne$eli $arkılar dinlemeyi tercih ederim böyle bir günün ardından (blues gibi) veya kafam onu bile almıyorsa jazz dinlerim vs. vs. Adam da pinball map le rahatlıyor belki , olamaz mı ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Anathema - Lost Control
Opeth - To Bid You Farewell
Beseech - Eagle Heart
Pink Floyd - Comfortably Numb
Bruce Dickinson - Tears of the Dragon
Steve Vai - For the love of GOD ( ahanda bunalım parçam )[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler..
Sosyal ağlarda paylaş

A perfect circle&Tool - Love song (the cure cover)

Parça baya sert olmuş , sevgilimden ayrıldıktan sonra dinledim dayanamadım ağladım tabi normalini dinlesem ne kadar kötü olacaktım kim bilir .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...