arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ne güzel oyunmuş.Çıkalı yıllar oldu daha yeni oynadım.Eheh o zaman bende 386 vardı millet cd-rom oyunu oynarken izlemekle yetinmek zorundaydım. Campaign oynamadım cd yi veren arkadaşım dandik dedi.Tutorial dan sonra direk arena olayına girdim.Süpermiş.Rune'dan kesinlikle güzel.[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 rune den guzel diil gorursun bi sure sora..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 rune çok daha güzel bence[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 rune dan güzel rune da combat çok yazış[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 campaign güzel. arena çok sıkıcı... campaignde rune a benziyor. ama arenada çok sıkar dbts[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Rune multiplayer deli zevkli bir oyun. Singleplayer bayar.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ehe Bonepart gönderdi geçen gün onu bana daha bakamadım, güzelse önce ona bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ehe zamanina gore eglenceli oyundu aslinda, kol bacak kopuyodu, eglenceli movelar vardi, grafikler saglamdi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: dark-dr, 21 Şubat 2003 12:16 tarihinde demiş ki: ehe zamanina gore eglenceli oyundu aslinda, kol bacak kopuyodu, eglenceli movelar vardi, grafikler saglamdi vs. +1 hatta level vermişti de öyle elime geçmişti hala duruyo[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar