elaidi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Büyü.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ben de sevmiyorum gece gece arayanları . Tehdit falan . Ne yani ? E.E düşmeli hep .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oberon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu tarz olayların eğlencesini yaşayarak öğrenmek lazım derim ben de zamanında bi olay yarattım kendi çapımda. sadece ben düşünmüyormuşum böle şeyleri ona da sevindim. benim olay biraz kanlı: bizim apartmanda gerekl postacıya gerekse apartman sakinlerine kolaylık olsun die posta kutularını girişteki duvara monte etmişler. posta kutularının isim yazma yerlerine dikkat edin genelde içeriden yapıştırılr. kılın biri de durmadan bizim posta kutusundaki isim yazılı kağıdı yırtıp duruyodu. sonunda ben de dayanamayıp isim kağıdının arkasına jilet yapıştırdım. şöyle ki sadece jilet alıp kırdım sunra keskin yerleri dışa gelecek şekilde birbirinin üzerine yapıştırdım. üstüne de isim yazılı kağıdı kapatınca manyak bi sistem oldu. sonuçta bu kıl eleman gene her zamanki gibi isim kağıdını (alttan ya da üstten ) çekiştirip yırtmaya çalışınca parmağı kesildi. yerde sadece kan gördüm ve isim yazılı kağıt da sarkmış bi şekilde aynı yerinde duruyodu. bu olay geçen sene oldu ve 1 senedir yeni isim kağıdını elleyen yok. şimdi: 1 beni bu derce gereksiz yere gıcık eden kişinin bunu hakettiğini düşünüyorum ki sonuçta eline sadece ufak bi çizik aldı 2 karşıma yada ailemin karşısına çıkıp şikayet etme gibi bi olay söz konusu olamazdı 3 eli kesilen kişiyi de merak etmedim çünkü bu inatlaşmayı ben kazandım ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 adamın kafa böle şeylere çalışıyo işte :) eheh güzel olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Chemical aga sen problem çocuk serisnde oynamalıymışsn[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ahaha süper yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Chemical hasta mısın sen? :) O ilk yazdığını yaparsan en alt katta oturan kişilerin tuvaletinden boklar fışkırır yazık değil mi? Burada oldu,oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben o sigorta aç kapa işini küçükken yapardım. bakkala giderken komşunun sigortasını kapardım, gelince açardım. ya da bakkal dönüşü kapar yukarı topuklardım. uaehueh çok zevkliydi. hakikaten dönüşte pijamalı insanları sigortanın önünde topluluk halinde bulurdum. neden? üç beş daireninkini aynı anda kapayıp gittim de ondan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 chem kabızlık sorunu çekenleri düşünmen çok ince bir davranış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yazı 2005 de yazılmış yanlış ve yarısı kayıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 o diğer yarısını bulmalıyız...onu bulan dünyaya hükmeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 sigorta olayi tarafimdan denenmistir cok sahane biseydir pijama ile yapiyorum gurultu yapiyorum biraz milelt ciktiginda "ulan su veletleri yakalarsam geberticem sigortamizi acip kapadi haylazlar" moduna giriyorum cok sahane oluyor ha bide gecen sene caponyada sprey boya getirmistim koli acikken rengi ters geldi aldim spreyi apartman kapisinin onune kocaman bi X yaptim millet 1 hafta panikledi hiriszlar evimize isaret koydu diye apartman boslugu olayina gelince en komedi budur 5 kat var bi sirada kucuk tuvaletlerde cam var apartman bosluguna acilan ustumuzdeki komsunun kucuk tuvalet iptal onda cam yok bi altimizda zir cahil tipler var onun altinda yasli bir teyze oturuyor en alttada kari koca bir cift en alttakiler cok pis kokuyor diye sikayet etmeye basladilar efm (sened 2-3 kez oldu bu operasyon) cagirdik actirdik birsuru kullanilmis kanli kadin pedi cikti bizim sirada onu kullanabilicek bi asagimizdakinin kizi var ama asagidaki bok atti hemen usttekiler yapmsitir dedi yoneticide gelmsi saf saf sizdenmi diye soruyor hee ben kizarkadasimi ayda bir hafta burda kalmasi icin zorluyorum dedim isin daha komigi son actigimizda bebek bezleri ve resmen poh cikti apartmanda bir asagida bebek var yok biz yapmadik diyorlar ailecek fanlariyiz severek izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 viktor, o boşluktan cesette cıkar abi yakında o ne oyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Chem korkuyorum senden... O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Apartman görevlisine iş çıkartmadan adamı rahatsız etmiycek şeyler yapılırsa çok güzel taktikler var ellerine sağlık :D Hatırlıyorum da arkadaşlarla erikleri ağaçtan toplayıp camlara atardık küçük kırmızı domatesimsi şeylerle balkonları batırırdık. Bi kere adam gecenin bi yarısı erinmemiş düşmüş peşimize karşılaştık 'siz mi attınız o erikleri' dedi adama dönüp pişkin pişkin olaydan haberim yok ayağına yatıp 'ben ne diye senin eriğini alıyım abi erik istesem gider evimde yerim' dedim adam aptala döndü sitede tur yaptı resmen bulurum umuduyla yazık... En temizi camdan içeri yumurtayı sokucan kimse görmeden sonra sanki birileri yapmışta sen arkalarından bağırıyosun hesabına yatıp 'kaçmayın ulan kaçmayın...' diye bağırıp dikkatleri başka yöne çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Yazın yumurtayı tıklımtıkış iett otobüsünün küçük camlarından sokmakta küçükken ayrı bir zevkti, AMA KÜÇÜKKEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 zegnanın evde mangal yapmak, bu da iyi delirtiyo benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 biz minibüs durdurup içine çatapat atmıştık yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bizim apartmanda yangın çıkmışdı bu tualetin pencereisnden atılan torpiller yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 CaNNi said: biz minibüs durdurup içine çatapat atmıştık yaaa. oha o kadarı da yapılır mı helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bi de şey yapabiliriz , asansöre filan tükürebiliriz onun düğmelerine filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ap. yön. kendisi babam olur.. of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 süper tuto cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bak gene başlığı gördüm aklıma geldi. Ne oldu bizim Chemical'a? En son Yeditepe Üniversitesi civarında elektrikli bir motorsiklet ile görülmüştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 dün gördüm hala yeditepede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar