MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 [signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 PKK zaten en güçlü dönemedinde[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 savaş şu anda gereksiz bi kelime eninde sonunda patlak verir bak görürsünüz . ama şimdi kimseyle savaşmak gerekmez bunların söledikleri gibi yılanın başını eziceksin kuyrugu zaten boşta kalır şerefsizlerin kökünü kuruttu 2 dönem önceki mit başkanları operasyon üzerine operasyon ordu ile birlikte felaket işler yaptılar (bknz . hizbullah davaları) bi ara çok kafamız rahat uyuyoduk şimdi tekrar başladılar off of yurdum nereye gidiyo ha biride yazar metal fırtına lol ya lo[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: bLackcha0s, 06 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki: PKK zaten en güçlü dönemedinde Sen de haklısın. Hep sahip olmak istedikleri siyasi kimliği kazanmak üzereler. Bunun yaptıran da içlerine girmeye çalıştığımız AB.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: bLackcha0s, 06 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki: PKK zaten en güçlü dönemedinde işte bu dogrudur apo gitti fln ama nerdeen haberleşiyolarsa adam yine lider gibi emir veriyo abi[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ya bırakın bu söylentileri ya darbe olsunda kına yakın[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Al işte zıpçıktı diye buna denir.[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Fransua, 06 Eylül 2005 00:29 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 06 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki: PKK zaten en güçlü dönemedinde işte bu dogrudur apo gitti fln ama nerdeen haberleşiyolarsa adam yine lider gibi emir veriyo abi Nereden haberleşicek, tabi ki oturduğu yerden. Şu an Türkiye'de en rahat tutuklu o şerefsiz. Hergün ziyaret izni var. Avrupa'dan gidip gelen ziyaretçi sayısı, Türkiye'nin turizm rakamları ile yarışır.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 06 Eylül 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 provokasyon dedikleri bu oluyor iste onune gelen karsidakine sikmaya calisiyor. Sonucta siz nasil onlara sikmak istiyorsaniz. Onlarin size sikmak istemesinide normal karsilamaniz lazim bu durumda. Bu gibi olaylar aptal insanlar yuzunden cikar ki Turkiyede en cok bulunan sey aptal insan ne yazikki. Kendisi yerine dusunme isini baskasina birakanlar sadece eylem yapiyorlar neden yaptiklarini bilmedikleri halde. Aynisi ne yazikki burdada gecerli...[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 olayin gittigi yon. Kurt turk ayrimi. Kurtleri sevmem kendi adima ama sevdigim kurt arkadaslarim var. ha olay neye dogru gidiyor. Iyicene ayriliga gidiyoruz zaten adam gibi kimse bu adamlari sevmiyor. Kurunun yaninda yasta yanicak. Ben is yerimdeki kurtleri aticam isten. Onlar gelip bizlere zarar vermeye basliyacak. Biz gidip onlari yok edicez bir ic savas cikicak vs. Ha bu arada fedaykin gibi ordu yapti bunlari diyen tipler olucak. Kisacasi ic savasa dogru gidiyoruz o komutan dogru soyluyor.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: anartheelf, 06 Eylül 2005 00:31 tarihinde demiş ki: yok pkk en güçlü dönemde *!kesinlikle* değil, kac silahlı eylem yapılıyo bundan 7-8 sene önce biz memlekete arabayla gidemiyoduk adamların silahlı gücü yok işte içinde olmayan insanlara biz güçlüyüz demeye getiriyorlar Güçlüden kasıt silah olarak değil siyasi olarak. Çıkarttığımız yasalar, serbest bırakılan DEPliler, Apo'yu asamamamız, bunlar hep ellerini daha da güçlendiriyor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 06 Eylül 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bunu bold yaziyim ki göze batsın deminde dedim ki zaten milleti bu yüzden bilinçlendırmeye calısıyolar provokasyona he he ok oldu biz sizi ararız diyip bakmayıp arkanı donersen bizim yararımıza ha yok sana taş atan adamın kafasını eziyim bu şerefsiz bölücüdür dersen sen zararlı cıkıyosun o adamı asker alıcak ki aşa adamın donuna kadar ogrensın basını kıcını ne war ne yok ortaya cıksın kı bu bi kerede bitsin seni alırlar içeri black dedi galiba yukarıda sen suclu duruma düşersin![signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Batıda AB nin istediği gibi şekillendirdiği bir Türkiye var. Ortadoğuda PKK ya tüm desteği yapabilecek güçte olan ABD yerleşimi Apo zamanındaki gibi dağ eşkiyasıda değiller artık.Çalıların arasından fırlamak yerine otobüs içlerinde uzaktan can alıyorlar. sistemli bir şekilde çalışıyorlar ve hücre sistemindeler. bu yüzden çok güçlü. Ama işte TSK otoritesi çok zayıfladı son zamanlarda herşeye kayıtsız kalıyorlar.Sert çıkışlar bile yok. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım sanırım 3 ekim bekleniyor.Arkasından TSK nın çok sert çıkıcağını tahmin ediyorum ben. Özellikle 3 ekim tam üyelik kararı çıkarsa Ülkede dediğim gibi Diyarbakır Batman Siirt gibi tüm yerlere asker girer.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 tsk nin otoristesinin gerileme nedeni ab falan degil. Basindaki saf(salak demiyorum suc olmasin diye). Ordudaki herkes adamdan rahatsiz. Hic kimse begenmiyor. Genelkurmay baskani gidip yerine yeni biri gelse artik[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: anartheelf, 06 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki: evet bak bu adamlar 10 sene önceki silah gucune bu siyasi ortamda sahip olsalardı daha çok şey elde ederlerdi Silahla bişey başaramazlar, silah insanları rahatsız eder. Eğer PKK siyasi mücadelenin yanına terörü eklemeye kalkarsa Avrupa Kürtleri desteklemez, destekleyemez. Çünkü teröristleri kimse sevmez.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 her dakika tv de bi haber yok elınde bıcaklı adam tecavuze kalktı yok falan yaptı yok taşlama yok bombalı he bu arada yeşilköyde 110 kg bombalı bi elemanı yakalamıslar ucuz kurtulduk gercekten[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Darbe değil dediğim. Bu ülkeye TSK dahil bu saatten sonra hiçbir güç darbe yapamaz bunu göze alamaz Sırf Türkiye ekonomisi çöker dünya ekonomisi krize girer. 60-70-80 ihtilallerinde Kapalı ekonomi olduğu için ülke dışında sorun olmadı. İhracat 75 milyar dolara dayanmış darbe sözkonusu olmaz. TSK belli başlı şehirlerde sıkıyönetim yapar.Bir ara sanırım trabzona ve mardin e yapmıştı. Giriş çıkışları kontrol eder. Şehri denetim altına alır olay bu. Ayrıca PKK silah yönündende çok zengin.Artık kalaşnikof yerine c4 kullanıyorlar. herşekilde çok güçlü. Apoya ziyaret izni avukatlarının dışında kimse giremiyor.Ama işte zaten Avukatların girmesi yetiyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ee bizde darbe olmaz diyoruz Sıkıyönetim farklı darbe farklı şeyler Şehirlerde OHAL ilan eder TSK bence 3 ekimden sonra[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: anartheelf, 06 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: ya avrupa pkk yi herzaman destekler ki 10 sene öncede destekliyodu 19 yıl sonrada destekler Saman altından destekler, ama zamanı geldiğinde halkına açıklayamaz. Silahla olursa terörist denir, ama siyasi olursa adları özgürlük savaşçısı olur. Bu yüzden sürekli pkk'nın siyasallaşmasından bahsediliyor, bu yüzden pkk avrupa'da sürekli kanal açıyor, gösteri yapıyor (bisiklet turları bile düzenliyor). Bi şekilde PKK'nın silah bırakması gerek, yoksa olacaklar işlerine gelmez. Zaten bu yüzden biraz da bu gösterilere kalkışıyorlar, halkı provoke edip sonradan mazlumu oynamak için.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benimki hiç almıyor ilan etmeyin?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kişiselleştirme pls .. gerçekten bi devlet sorununu tartışıyoruz.[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sonnucu ne olursa olsun ihtilal şart[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 06 Eylül 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 polis yerine askeriye müdale ederse alayını kazır bidaha kolay kolay böle gevşeklik yapamazlar[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 onu diyoruz ya sabahtan beri :))[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: zgrw, 06 Eylül 2005 00:49 tarihinde demiş ki: sonnucu ne olursa olsun ihtilal şart Yahu siz herhalde sonucunu 2 siyasinin hapse girmesi birkaç ay krizin olmasını falan zannediyorsunuz. Size söyliyim Türkiye de bugun ihtilal olsa Türkiye Nijer gibi bi ülke olur. Dışarıya en az 20milyon göç garanti.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Öne çıkan mesajlar