Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim rock'cu kim metal'ci kim hip&hop'cu, kim ne sever?

tAKA

Öne çıkan mesajlar

metal , death metal , gothic , soft rock , rock , pop , türkü , türk sanat , anadolu rock , doom metal , black metal , heavy metal , nue metal , alternative rock , alaturka , r&b , hip-hop , rap , reggae , arabesk... kısaca[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Sosyal ağlarda paylaş

pisikodelik trance,triphop,breakbeat,electronik,trance,doom metal,gothic metal,melodic death,meledic black,metalcore,tribal dinnerim.

karisik gözüksede aralarinda bi bag hissettigimden bu türleri karistirdim.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

rock-modern rock-numetal ağırlıklı dinlerim

ancak heavy metal e de kaçtığım zamanlar sık sık olur, öte yandan dans ve pop müziği de pek ihmal etmem, asıl ağırlık rock üzerinde ama

bir çok grup var ama tek grup söyleyip geçicem:

Muse[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Thrash till death

Florida Death de severim[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Sosyal ağlarda paylaş

rock ve metal türevleri genel olarak
ama ayrıntıya girecek olursak ;metal de ;
Heavy Metal ve Thrash Metalfavori tarzımdır
Death Metal olarak sadece belli başlı grupları dinlerim ve florida tarzı tercihimdir sweedish hiç sevmem
Black Metal sevmem
doom&gothic olarakta çok az dinlediğim grup vardır
power metal de de bazı gruplar

rock olarak;
80 lerin hard rock ı ve oldies

diğer;
ethnic ,classic ,ve deneysel çalışmaları severim

benim için yeri özel olan gruplar ise:

AC/DC,Alice Cooper,Blind Guardian
Carcass,Cat Stevens,Danzig
Death,Deep Purple,DIO(Rainbow),Dr.Skull
Elvis Presley,Helloween,Jethro Tull
Kiss,Kreator,Manowar,Megadeth,Metal Church
Metallica,MOtorhead,Obituary,Pantera,Pink Floyd
Queen,Savatage,Sepultura,Skid Row,Testament
Tool,UDO(Accept),Whitesnake

ve şu an aklıma gelmeyenler

dip not:
#1alfabetik sıradır çünkü başka türlü sıralama zor olurdu benim için:D
#2sanırım biraz uzun oldu..kusura bakmayın:D[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus

name :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Bladefist
guild : Alaturqua
Sosyal ağlarda paylaş

kategorize etmek zor bence. aynı tarzın bi grubunu severken bi tanesini sevmeyebiliyorsun.

alt. rock, metal (ancak brutal vocal sevmem [opeth dışında]). tabi diğer tarzlardan da kulağıma hoş gelen şarkılar oluyor. ama rap, hiphop falan sevemiyorum.

hmm, bu arada yaşlarınızı bilmiyorum ama genelde metal "çılgınlığı" bi gün yumuşar. dinlemezsiniz demiyorum ama geçer sevdanız.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki:
Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Sosyal ağlarda paylaş

death,black,melodic/symphony*,thrash metal,ve bazı değişik tarzlar yeri gelir popta latinde dinlenir yeri gelir türk sanat musikiside dinlenir.
sevdiğim beğenerek dinlediğim gruplar In Flames,Dark Tranquillity,Dream Theater,Lacuna Coil
ha unutuom valla vicdan azabı çektim bi an Opeth

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 06 Ağustos 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...