Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 rock-metal-hiphop(oldskool)-pop hepsinden dinlerim.. En sevdiğim grupta Bon Jovidir :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Death-Heavy-Progressive Metal, Rock, birazda Jazz. Dream Theater, Blind Guardian, Opeth, Iron Maiden, Helloween, In Flames, Pain of Salvation.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 metal , death metal , gothic , soft rock , rock , pop , türkü , türk sanat , anadolu rock , doom metal , black metal , heavy metal , nue metal , alternative rock , alaturka , r&b , hip-hop , rap , reggae , arabesk... kısaca[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 :rock:[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 pisikodelik trance,triphop,breakbeat,electronik,trance,doom metal,gothic metal,melodic death,meledic black,metalcore,tribal dinnerim. karisik gözüksede aralarinda bi bag hissettigimden bu türleri karistirdim.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Blues, Jazz, Funk, Latin, Soft Rock, Oldies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Metallica Dream Theater Nirvana Rammstein Iron Maiden Opeth Megadeth Slayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 pure black hariç her tür "metal" dinleyebilirim, derecesi değişir. ağırlıklı olarak melodeath, progressive ve power dinlerim diyebilirim. en sevdiğim müzisyen mikael akerfeldt. falconer gelirse çok bi güzel olur bence.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Blues Rock Metal Pop Arabesk Türk Halk Müziği Techno vs. işte Türk Sanat müziği dışında herşey[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 attigim mesaja ek olarak chill out ve jazz'ida eklemeliyim.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 rock-modern rock-numetal ağırlıklı dinlerim ancak heavy metal e de kaçtığım zamanlar sık sık olur, öte yandan dans ve pop müziği de pek ihmal etmem, asıl ağırlık rock üzerinde ama bir çok grup var ama tek grup söyleyip geçicem: Muse[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Thrash till death Florida Death de severim[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Jazz hertürlü- Blues - Alternative Rock - Hard Rock - Metal - Funk - Techno - Türk Sanat Müziği - Fantazi ....[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 opeth, blindguardian, orphaned land, kalmah, manowar, incubus, r.h.c.p, kurban ( ): ), falan filan. Hem rock hem metal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 unutmuşum bazı oyunların müzikleri (hereos III mp3 leri gibi...) ve klasik müziğide severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 melodic death, gothic, power, thrash, melodic black agirlikli her tur metal dinlerim. opeth gelse tadina doyulmaz.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
opiumtea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hoşuma giden herşeyi dinlerim ama genelde 60'lar PINK FLOYD'un yeri ayrıdır ve tabiki NICK CAVE:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Emek geçen Hertürlü müziği dinlerim. Arabeskte olur Gothicte, resul balay da dinlerim cradle of filth te =))[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Black metal, arabesk harici kaliteli olan aşağı yukarı her şey. Türkiye The Corrs un gelmesini isterim ama Mtv Unplugged tarzında bir yerde olacak konser 200 kişilik filan(bende en önde olmalıyım tabii:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savage1912 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Blues oldies country techno türk sanat müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 rock ve metal türevleri genel olarak ama ayrıntıya girecek olursak ;metal de ; Heavy Metal ve Thrash Metalfavori tarzımdır Death Metal olarak sadece belli başlı grupları dinlerim ve florida tarzı tercihimdir sweedish hiç sevmem Black Metal sevmem doom&gothic olarakta çok az dinlediğim grup vardır power metal de de bazı gruplar rock olarak; 80 lerin hard rock ı ve oldies diğer; ethnic ,classic ,ve deneysel çalışmaları severim benim için yeri özel olan gruplar ise: AC/DC,Alice Cooper,Blind Guardian Carcass,Cat Stevens,Danzig Death,Deep Purple,DIO(Rainbow),Dr.Skull Elvis Presley,Helloween,Jethro Tull Kiss,Kreator,Manowar,Megadeth,Metal Church Metallica,MOtorhead,Obituary,Pantera,Pink Floyd Queen,Savatage,Sepultura,Skid Row,Testament Tool,UDO(Accept),Whitesnake ve şu an aklıma gelmeyenler dip not: #1alfabetik sıradır çünkü başka türlü sıralama zor olurdu benim için:D #2sanırım biraz uzun oldu..kusura bakmayın:D[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Alaturqua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kategorize etmek zor bence. aynı tarzın bi grubunu severken bi tanesini sevmeyebiliyorsun. alt. rock, metal (ancak brutal vocal sevmem [opeth dışında]). tabi diğer tarzlardan da kulağıma hoş gelen şarkılar oluyor. ama rap, hiphop falan sevemiyorum. hmm, bu arada yaşlarınızı bilmiyorum ama genelde metal "çılgınlığı" bi gün yumuşar. dinlemezsiniz demiyorum ama geçer sevdanız.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bnde kulağıma neler iyi gelirse dinlerim ama ana tercihim hip hop trance dir bi de g unit in gelmesini istreim türkiyeye[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 iyi fazla hop hopçu yokmuş ben patiyi bastılar sanıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 death,black,melodic/symphony*,thrash metal,ve bazı değişik tarzlar yeri gelir popta latinde dinlenir yeri gelir türk sanat musikiside dinlenir. sevdiğim beğenerek dinlediğim gruplar In Flames,Dark Tranquillity,Dream Theater,Lacuna Coil ha unutuom valla vicdan azabı çektim bi an Opeth [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 06 Ağustos 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar