Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danımarka-Turkıye

vitae

Öne çıkan mesajlar

gerçekçi olalım beyler danimarkanın son hazırlık maçı oratada bizim son hazırlık maçımız ortada. SEyirci desteğini de unutun. Maçı tiyatro izlermiş gibi glecek seyirciye ihtiyaç yok. onlar evinde tv den seyretsin. 90 dakka susmaycak taraftar lazım. o taraftar da 100 ytl ye girmez bu stada.

2006 ya da gidemeyeceğimze göre (kalbim gidecez diyor matığım el vermiyor) belki 2008 e bir şeyler olur. artık dünya 3. sü uğursuzluğuna esinlikle inanıyorum.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trasty, 30 Ağustos 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
Bukadar önemli bir maçı ne mantıkla inönüde yaparsınız be Federasyon

İnönü tam olur, FB stadı dolmaz bu fiyatlarla. Aslına bakarsan, şu an, eğer Brezilya ile oynamıyorsan, milli maçlar için en uygun stad İnönü.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gideceğim sanırım yarın arkadaş bakacak bilet bulursa..
Bizim maksadımız görüşmüş olmak zaten bende pek umutlu değilim maçtan. Çok eksik var. Rakip güçlü. Bu fiyatlara bağıracak taraftar gelmez. Ancak biyerde de böyle olmak zorunda. Fiyat yüksek olunca çapulcu da gelmiyor daha az olay çıkıyor.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

3-1 alırız diyorum

tomasson şok bi golle öne geçirir danimarkayı,ilk yarının sonlarına doğru.
sonra ikinci yarı çoşarız önce hakan şükür bi gol atar ardındanda bir penaltı kazanırız,fatih yada hakan atar.
sonra fatih yada hasan soldan çok güzel bi golle skoru süsler.

içimden bu geçiyor :D[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...