Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 gerçekçi olalım beyler danimarkanın son hazırlık maçı oratada bizim son hazırlık maçımız ortada. SEyirci desteğini de unutun. Maçı tiyatro izlermiş gibi glecek seyirciye ihtiyaç yok. onlar evinde tv den seyretsin. 90 dakka susmaycak taraftar lazım. o taraftar da 100 ytl ye girmez bu stada. 2006 ya da gidemeyeceğimze göre (kalbim gidecez diyor matığım el vermiyor) belki 2008 e bir şeyler olur. artık dünya 3. sü uğursuzluğuna esinlikle inanıyorum.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 gökhan zan a üzüldüm herif ilk kez milli olacaktı sakatlandı[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bukadar önemli bir maçı ne mantıkla inönüde yaparsınız be Federasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 emre 2 mactada yok cok kotu olmuş[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Trasty, 30 Ağustos 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Bukadar önemli bir maçı ne mantıkla inönüde yaparsınız be Federasyon İnönü tam olur, FB stadı dolmaz bu fiyatlarla. Aslına bakarsan, şu an, eğer Brezilya ile oynamıyorsan, milli maçlar için en uygun stad İnönü.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Danimarkayı yenmemiz çok zor...Rommedahl,jorgensen,gravesen,ebbe sand,tomasson ve daha ismini hatırlayamadığım birçok yıldız.Bye bye almanya 2006[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 maç 90 dakika herşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 abi emre ve nihat olsaydı bu maçta çok iyi olurdu. bence sanzımız az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ipin ucu taaa baştan kopuyor GÜRCİSTAN-TÜRKİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Boyle konuşmayın allahınızı severseniz.. Yenicez demeden yenemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Malesef maça gidemiyorum :([signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben gideceğim sanırım yarın arkadaş bakacak bilet bulursa.. Bizim maksadımız görüşmüş olmak zaten bende pek umutlu değilim maçtan. Çok eksik var. Rakip güçlü. Bu fiyatlara bağıracak taraftar gelmez. Ancak biyerde de böyle olmak zorunda. Fiyat yüksek olunca çapulcu da gelmiyor daha az olay çıkıyor.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Çapulcu gelmiyor diyosunda O biletlerin büyük bi kısmı Taraftar derneklerine dağıtılıyor bundan haberin varmı ? Örnek olarak Fenerbahçe Veriyor para 5 bin bilet alıp Genç Fenerbahçelilere veriyor .. vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet_55 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bencede zor bir maç ama Türkiye ilkleri yapmıs bır takım ben 2006 Dünya Kupasına katılacagımıza inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bakalım hayırlısı olsun. Kim istemez ki 2oo6'ya gitmeyi?[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 3-1 alırız diyorum tomasson şok bi golle öne geçirir danimarkayı,ilk yarının sonlarına doğru. sonra ikinci yarı çoşarız önce hakan şükür bi gol atar ardındanda bir penaltı kazanırız,fatih yada hakan atar. sonra fatih yada hasan soldan çok güzel bi golle skoru süsler. içimden bu geçiyor :D[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çüş adam içinden maç özeti çıkardı[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kaznalım gidelim 2006 ya[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 frikikten bi gol yicez, 1-0 olcak. 2-1 kazancaz :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Şu an Ümit Milliler oynuyo. 2-0'dan 2-2 berabere oldu. Öff kafayı yiyecem.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi de bizim goller süperdi adamların goller çok salakçaydı :/[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 90.dk gencler gidemiycek sanırım[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 90+3 kazandık..3-2[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Beybin çık git. Alla Alla :) Ne çaktık ama OooOoOooOoooooooooo olleyyyyy :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lan yarınki maça ses kalmadı bea[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar