Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ata demirer hep aynı şeyleri yapıyor. bu nedenle biraz soğudum gibi. cem yılmaz diyorum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mukayese bile edilemez. Ayni gösteri bile olsa her gelisinde cem yilmaza giderim, Türkiye'nin tartismasiz en büyük stand upcisidir. Ata Demirer basarili bir adam, ama taklitte ve oyunculukta. Stand-up yaparken de tek yaptigi gecmisi anlatmak ve taklit yapmak. Cem Yilmaz'daki zeka onda yok, bu sebeple de bunu sovuna yansitip ona buna laf sokamadigindan sov interaktif olmuyor, bu da zevk vermiyor : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hıı genel çıkan sonuç birinin laf sokması hoşumuza gidiyo =)
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Tabi abi : ) O tirsma ve tetikte olma olayi felaket : ) Hele ki, bi durum olur da ön siraya falan denk gelirsen, stand-upa gec kalirsan falan, sov boyunca boku yedin : ) Böyle kült olaylar Cem Yilmaz'i Cem Yilmaz yapiyor zaten hehe[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ikisini üst üste koyar tost niyetine yerim...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ata demirerin mimikleri , cem yilmazin espirileri. tartismaya nokta koydum sanirim ehi :p[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :) guzel yorum da sey de var, ata yetenekli cem yılmaz ise zekadan kazanıyor[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cem yılmaz rullzz[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ata temirer taklit yapiyor espiri ile karasik. hos gelmiyor acikcasi. CmYlmz rulzzz
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Cem Yılmaz tabiki. 97-98'den beri her yapıtğı işi takip ediyorum. Ve açıkça söylüyorum yalnız Türkiye'deki en iyi komedyen değil, Dünya genelinde de sayılı komedyenlerdendir kendisi. Yurt dışında bir çok stand-up'çının gösterisini izledim. Bunların arasında Robin Williams, Martin Lawrance gibi isimlerde var. Cem Yılmaz bu isimler arasına rahatlıkla girebilir. Aslında Martin Lawrance'i iyi stand-up'çılardan saymamak lazım ama neyse.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Stephen Lynch var bi de, only gay eskimo : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bnce karşılaştrılamaz bile!tabiki cem yılmaz diyorm
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cem yılmaz eskiden iyi espriler yapardı fakat şimdi küfürleriyle milleti güldürüyor.Sonuçta gülüyoruz ama boş şeylere[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cem yılmazın birde tipine alıştık artık " HA ! " dese gülüyoruz.Başkası çıksa onun yaptıklarının aynısını yapsa fıstık atarız.Cem yılmaz bundan sonra zaten adım atsa millet kırılır gülmekten[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Bloodless, 05 Eylül 2005 03:46 tarihinde demiş ki: Ata temirer taklit yapiyor espiri ile karasik. hos gelmiyor acikcasi. CmYlmz rulzzz avrupa yakasında müthiş ama yiğidi öldür hakkını yeme[signature][hline]... that's me in the corner...
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cmylmz..[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 t Dmrr[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bence ikisi arasındaki fark gülmekle kahkaha atmak arasındaki farktır.. ata güldürür cem yılmaz kahkaha attırır[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ata super bı adam ya bıde konservatuar egıtımı war ya ondan sarkıcıların taklıtlerını fln 10 numara yapıo Ama cmylmz ın kendıne has o durusu,konusma seklı kımsede yok bence cmylmz...[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Türkiye de daha komikleri vardır bence.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cmylmz..........[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
cenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ata demirer taklite dayalı bir mizah yapıyor ve cem yılmazla karşılaştırmak ğek mantıklı gelmiyor ama cem yılmaz tercihimdir açıkçası.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
arina Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cemyılmaz ata demirer hiç komik gelmiyo bana,bi şarkı sölemesi iyi adamın[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bence Cem Yılmaz'ı herhangi bir mizahçıyla karşılaştırmak saçma olur. O yüzden CMYLMZ :)[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait.
unac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bencedeveyle cuceyi karsılastırmıssın...ataya hiç gulmuorum ben ve butun arkadaşlarımda oyle[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Öne çıkan mesajlar