Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ata demirer VS cem yılmaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mukayese bile edilemez. Ayni gösteri bile olsa her gelisinde cem yilmaza giderim, Türkiye'nin tartismasiz en büyük stand upcisidir.

Ata Demirer basarili bir adam, ama taklitte ve oyunculukta. Stand-up yaparken de tek yaptigi gecmisi anlatmak ve taklit yapmak. Cem Yilmaz'daki zeka onda yok, bu sebeple de bunu sovuna yansitip ona buna laf sokamadigindan sov interaktif olmuyor, bu da zevk vermiyor : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
Tabi abi : ) O tirsma ve tetikte olma olayi felaket : )
Hele ki, bi durum olur da ön siraya falan denk gelirsen, stand-upa gec kalirsan falan, sov boyunca boku yedin : )

Böyle kült olaylar Cem Yilmaz'i Cem Yilmaz yapiyor zaten hehe[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Mesaj tarihi:
ata demirerin mimikleri , cem yilmazin espirileri.

tartismaya nokta koydum sanirim ehi :p[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
Cem Yılmaz tabiki.

97-98'den beri her yapıtğı işi takip ediyorum. Ve açıkça söylüyorum yalnız Türkiye'deki en iyi komedyen değil, Dünya genelinde de sayılı komedyenlerdendir kendisi.

Yurt dışında bir çok stand-up'çının gösterisini izledim. Bunların arasında Robin Williams, Martin Lawrance gibi isimlerde var. Cem Yılmaz bu isimler arasına rahatlıkla girebilir. Aslında Martin Lawrance'i iyi stand-up'çılardan saymamak lazım ama neyse.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Stephen Lynch var bi de, only gay eskimo : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Mesaj tarihi:
cem yılmaz eskiden iyi espriler yapardı fakat şimdi küfürleriyle milleti güldürüyor.Sonuçta gülüyoruz ama boş şeylere[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
cem yılmazın birde tipine alıştık artık " HA ! " dese gülüyoruz.Başkası çıksa onun yaptıklarının aynısını yapsa fıstık atarız.Cem yılmaz bundan sonra zaten adım atsa millet kırılır gülmekten[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
said:
Bloodless, 05 Eylül 2005 03:46 tarihinde demiş ki:
Ata temirer taklit yapiyor espiri ile karasik. hos gelmiyor acikcasi.

CmYlmz rulzzz

avrupa yakasında müthiş ama
yiğidi öldür hakkını yeme[signature][hline]... that's me in the corner...
Mesaj tarihi:
bence ikisi arasındaki fark gülmekle kahkaha atmak arasındaki farktır..
ata güldürür cem yılmaz kahkaha attırır[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Ata super bı adam ya bıde konservatuar egıtımı war ya ondan sarkıcıların taklıtlerını fln 10 numara yapıo
Ama cmylmz ın kendıne has o durusu,konusma seklı kımsede yok bence cmylmz...[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Mesaj tarihi:
ata demirer taklite dayalı bir mizah yapıyor ve cem yılmazla karşılaştırmak ğek mantıklı gelmiyor ama cem yılmaz tercihimdir açıkçası.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
cemyılmaz
ata demirer hiç komik gelmiyo bana,bi şarkı sölemesi iyi adamın[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
Bence Cem Yılmaz'ı herhangi bir mizahçıyla karşılaştırmak saçma olur.

O yüzden CMYLMZ :)[signature][hline] Lavinya -> .
Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
bunlar netten de Cocuk yaparlar
spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait.
Mesaj tarihi:
bencedeveyle cuceyi karsılastırmıssın...ataya hiç gulmuorum ben ve butun arkadaşlarımda oyle[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
  • Yeni Oluştur...