Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güç Nedir:?

DarkLegion

Öne çıkan mesajlar

Evet Arkadaşlar bu Gün içimdeki gücü kaybetmemin huzuruna bu mesaji atasim geldi

Her insanin farklı deyerleri ve Farklı yerlerden aldıgı güçler olduguna inanirim.

Ben Gücümü Aşktan sevgiden alırdım Benim Hayataki en büyük destegim onlardi

Şimdi Tüm Dileyimle Yıkık dökük hatiralara Dayandım Onlar beni daha önce taşımadi, taşıyamadı.

Benim Güç alacak Bir Temaya İhtiyacim Var şu an Eski Benligime Sahip çıkamamak korkutuyo beni Nerde ise mükkemeldim ama . Birden bire tüm gücüm Tükendi sanki

Evet dostlar gönül dostlari Şimdi Bana Bir güç Gösterisi Yapın
Bende Biraz Ateşleniyim Kendime Geliyim Ne dersiniz

Şekil 1b :hrr:

Bekliyorum....[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

Başkalarının (kişinin kendisi içinde geçerlidir) vazgeçilemez değerleri üzerinde kontrol sahibi olmak

Bakınız

Hayatı Elinden Almak
Hayat Vermek
İradesini Kontrol Etmek
Duyguları ile Oynamak vs. vs.

İyi birşey yada kötü birşey yorumu yapmadım fekat.[hline]RK1
"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"
Sosyal ağlarda paylaş

Irenicus abimizden bi kesinti alayim..

Look at this woman,her husband has died in a war,she lost her parents to plague but she is preserved,she has a field,home and food for her and her children

Now she is dead,her lands will be divided,her children will move to somewhere else

and she will be forgotten

i$te,bu gucsuz olmaktir,guclu olmak nasil olur?$u anki dunya duzeninde imkansiz,kafamiza bi aletler baglayipta matrix gibi bi dunyada ortacagda oyun vs oynarsak o zaman guc dengeleri ortaya cikabilir
Ehm..[hline]Leathas Level 40 Ranger(Excalibur)
Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki:
6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw bana öyle geliyo galiba ama adamcaaz kendisine yaşama gücü veren şeyden bahsetmiş ve bizden de onu beklemiş. Sankii... Yaani....

Bana yaşama gücü veren şeyler ileriye ertelediğim şeylerdir çoğunlukla hoca... Ertelediğim ve yapacağıma inandığım şeyler...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

Ne olursa olsun, kaybedebilme ihtimali olan birşeye bu kadar bağlanma...
Bunu bil ve senin de bu hayatta rolün olduğunu unutma, sen bu hayat için gereklisin. Sen olmasaydın bu hayat olmazdı. Ben olmasaydım da olmazdı. herkes için geçerli bu... Çünkü hayatı oluşturan herkestir. Sen de o herkessin...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gücümü Meşeden alırım ama duruma göre kızılcıkta hafif ve etkili olabiliyo...

Ama işin doğrusu ben gücümü hiç bişeyi iplememekten alırım...
YAww 3 güne ölürüm ölmem olursa olsun olmassa allah kerim takılıoz işte eğlenmeye bakmak lazım niye zorlayalım kendimizi şeklindeki bir hayat felsefesini benimseyince seni hiç bişey üzemiyo ee tabii üzülmeyince de fazla bişii olmuyo...

Geçenlerde gerçekten çok sewdiğim bi kız reddetmişti beni tamam böle bende triplere girdim falan ama bi baktım... Ullaaann ben buna üzülürken hayatımdan koskoca bir 3 gün geçmiş.Dedim koy g.tüne bana kız mı yok (yok :))[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bak güç şey... ney?
birincisi aşk maşk sevgi falan değil onu kafadan bi ele çünkü gerçekten değil
valla bak inanmıyosan benm kız arkadaşım var gücümü ondan almıyorum(alsam ona güç kalmaz :)) zaten atlayıp zıplamayı seven bi adamım geriye nası enerji kalsın güç kalsın hayat felsefesi basit gücü proteinden vitamini meyveden alırım yaşarım abi lan zaten topu topu 3 günlük dünya günü gününe yaşarım her zaman hiç öle ah şu oldu ah bu olduya kalmam gerekirse öle ortamlardanda çeker giderim beni sarmaz öle yerler yok deprem miş yok yanardağ patlamış falan hikaye bana yok diosanki abi ben romantik adamım aşktan alırım gücümü illede diosan du ben odunumu buliim geliyorum oraya :D[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgi bu dünyada sırtınızı dayayabileceğiniz en güzel en sağlam şeydir arkadaşlar. Orası doğru. Aşk gibisi sevgi gibisi olmaz. Bir kadın icabında dünyayı deiştirir. (vice versa)[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mad_Can, 15 July 2003 16:29 tarihinde demiş ki:
Abi bak güç şey... ney?
birincisi aşk maşk sevgi falan değil onu kafadan bi ele çünkü gerçekten değil
valla bak inanmıyosan benm kız arkadaşım var gücümü ondan almıyorum(alsam ona güç kalmaz :)) zaten atlayıp zıplamayı seven bi adamım geriye nası enerji kalsın güç kalsın hayat felsefesi basit gücü proteinden vitamini meyveden alırım yaşarım abi lan zaten topu topu 3 günlük dünya günü gününe yaşarım her zaman hiç öle ah şu oldu ah bu olduya kalmam gerekirse öle ortamlardanda çeker giderim beni sarmaz öle yerler yok deprem miş yok yanardağ patlamış falan hikaye bana yok diosanki abi ben romantik adamım aşktan alırım gücümü illede diosan du ben odunumu buliim geliyorum oraya :D[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Güzel Mesaj bu Mesajda Gerçekten vurun Bu adamı duymaz İdaya girerim :=) :=P[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

diorum ya ölümlü dünya vurucam derken kafana inşaattan daş düşse BEELE kocamanından bildiğin DAŞ kafana düştü ne yapacaksın baak bittiiiiii ne kaldı geriye hiiiç :D diyorumya tabiki bazı şeyleri ciddiye alacaksın almak zorundasın da ama sana tavsiye kararlarını hareketlerini belirlerken aşkına sevgine hiç sorma sadece kendin karar ver çünkü gün gelip arkana baktığında yaptığın hareket yanlış da olsa ben seçtim ben yaşıyorum diebilme şansın var ama başkasına göre hareket edersen o zaman ona niye sordum nie böyle yapmadım şeklinde kendini yersin ona göre bak tavsiye...[hline]Maximilian Stonefist;

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...