DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Evet Arkadaşlar bu Gün içimdeki gücü kaybetmemin huzuruna bu mesaji atasim geldi Her insanin farklı deyerleri ve Farklı yerlerden aldıgı güçler olduguna inanirim. Ben Gücümü Aşktan sevgiden alırdım Benim Hayataki en büyük destegim onlardi Şimdi Tüm Dileyimle Yıkık dökük hatiralara Dayandım Onlar beni daha önce taşımadi, taşıyamadı. Benim Güç alacak Bir Temaya İhtiyacim Var şu an Eski Benligime Sahip çıkamamak korkutuyo beni Nerde ise mükkemeldim ama . Birden bire tüm gücüm Tükendi sanki Evet dostlar gönül dostlari Şimdi Bana Bir güç Gösterisi Yapın Bende Biraz Ateşleniyim Kendime Geliyim Ne dersiniz Şekil 1b :hrr: Bekliyorum....[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Kusura bakmazsan.. bu thread sanki konu dışına ait gibi geldi bana...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 *!pazularını sıkar* *!fireball atar* yeter mi ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 let the force be with you.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: horacegoesskiing, 15 July 2003 00:28 tarihinde demiş ki: Kusura bakmazsan.. bu thread sanki konu dışına ait gibi geldi bana Ben de öyle düşündüğümden seni Nefr' e pas ediyorum. Nerf, tut [hline] Dans le noir, tous les Chats sont noir's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Kontrolsüz güç, güç değildir! :-)[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 briçston[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 güç istediğini yapabilmektir.. Örnek veirlirse ben gücümü alkol den almaktayım.. tavsiye etmiyorum pek sağlığa zararlı bir güç.. ama harbi güç verir.. her şeyi yapabilrisin (ama cezasını da iyne sen çekersin)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 senin gücün başkasının güçsüzlüğünden kaynaklanan bir hatadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 güç kanatlardadir!!! aa.. yoksa sizin kanatlariniz yok mu??!? e o zaman hemen bi red bul icin![hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 güç bu, buna konuş :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Güç adrenalin destekli birşeydir. Korkunca, coşunca, delirince patlatırsın![hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 güçlüler güçsüzleri çoook güçsüz sanırlar ama aslında ögle değildir :utaniem: :)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Başkalarının (kişinin kendisi içinde geçerlidir) vazgeçilemez değerleri üzerinde kontrol sahibi olmak Bakınız Hayatı Elinden Almak Hayat Vermek İradesini Kontrol Etmek Duyguları ile Oynamak vs. vs. İyi birşey yada kötü birşey yorumu yapmadım fekat.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Irenicus abimizden bi kesinti alayim.. Look at this woman,her husband has died in a war,she lost her parents to plague but she is preserved,she has a field,home and food for her and her children Now she is dead,her lands will be divided,her children will move to somewhere else and she will be forgotten i$te,bu gucsuz olmaktir,guclu olmak nasil olur?$u anki dunya duzeninde imkansiz,kafamiza bi aletler baglayipta matrix gibi bi dunyada ortacagda oyun vs oynarsak o zaman guc dengeleri ortaya cikabilir Ehm..[hline]Leathas Level 40 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Yaw bana öyle geliyo galiba ama adamcaaz kendisine yaşama gücü veren şeyden bahsetmiş ve bizden de onu beklemiş. Sankii... Yaani.... Bana yaşama gücü veren şeyler ileriye ertelediğim şeylerdir çoğunlukla hoca... Ertelediğim ve yapacağıma inandığım şeyler...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ne olursa olsun, kaybedebilme ihtimali olan birşeye bu kadar bağlanma... Bunu bil ve senin de bu hayatta rolün olduğunu unutma, sen bu hayat için gereklisin. Sen olmasaydın bu hayat olmazdı. Ben olmasaydım da olmazdı. herkes için geçerli bu... Çünkü hayatı oluşturan herkestir. Sen de o herkessin...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Yok abi, kusura bakma pek tutmadım bu topici ben =P said: ghaldszar, 15 July 2003 02:22 tarihinde demiş ki: Nerf, tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ben gücümü Meşeden alırım ama duruma göre kızılcıkta hafif ve etkili olabiliyo... Ama işin doğrusu ben gücümü hiç bişeyi iplememekten alırım... YAww 3 güne ölürüm ölmem olursa olsun olmassa allah kerim takılıoz işte eğlenmeye bakmak lazım niye zorlayalım kendimizi şeklindeki bir hayat felsefesini benimseyince seni hiç bişey üzemiyo ee tabii üzülmeyince de fazla bişii olmuyo... Geçenlerde gerçekten çok sewdiğim bi kız reddetmişti beni tamam böle bende triplere girdim falan ama bi baktım... Ullaaann ben buna üzülürken hayatımdan koskoca bir 3 gün geçmiş.Dedim koy g.tüne bana kız mı yok (yok :))[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Abi bak güç şey... ney? birincisi aşk maşk sevgi falan değil onu kafadan bi ele çünkü gerçekten değil valla bak inanmıyosan benm kız arkadaşım var gücümü ondan almıyorum(alsam ona güç kalmaz :)) zaten atlayıp zıplamayı seven bi adamım geriye nası enerji kalsın güç kalsın hayat felsefesi basit gücü proteinden vitamini meyveden alırım yaşarım abi lan zaten topu topu 3 günlük dünya günü gününe yaşarım her zaman hiç öle ah şu oldu ah bu olduya kalmam gerekirse öle ortamlardanda çeker giderim beni sarmaz öle yerler yok deprem miş yok yanardağ patlamış falan hikaye bana yok diosanki abi ben romantik adamım aşktan alırım gücümü illede diosan du ben odunumu buliim geliyorum oraya :D[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Sevgi bu dünyada sırtınızı dayayabileceğiniz en güzel en sağlam şeydir arkadaşlar. Orası doğru. Aşk gibisi sevgi gibisi olmaz. Bir kadın icabında dünyayı deiştirir. (vice versa)[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Mad_Can, 15 July 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Abi bak güç şey... ney? birincisi aşk maşk sevgi falan değil onu kafadan bi ele çünkü gerçekten değil valla bak inanmıyosan benm kız arkadaşım var gücümü ondan almıyorum(alsam ona güç kalmaz :)) zaten atlayıp zıplamayı seven bi adamım geriye nası enerji kalsın güç kalsın hayat felsefesi basit gücü proteinden vitamini meyveden alırım yaşarım abi lan zaten topu topu 3 günlük dünya günü gününe yaşarım her zaman hiç öle ah şu oldu ah bu olduya kalmam gerekirse öle ortamlardanda çeker giderim beni sarmaz öle yerler yok deprem miş yok yanardağ patlamış falan hikaye bana yok diosanki abi ben romantik adamım aşktan alırım gücümü illede diosan du ben odunumu buliim geliyorum oraya :D[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Güzel Mesaj bu Mesajda Gerçekten vurun Bu adamı duymaz İdaya girerim :=) :=P[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 diorum ya ölümlü dünya vurucam derken kafana inşaattan daş düşse BEELE kocamanından bildiğin DAŞ kafana düştü ne yapacaksın baak bittiiiiii ne kaldı geriye hiiiç :D diyorumya tabiki bazı şeyleri ciddiye alacaksın almak zorundasın da ama sana tavsiye kararlarını hareketlerini belirlerken aşkına sevgine hiç sorma sadece kendin karar ver çünkü gün gelip arkana baktığında yaptığın hareket yanlış da olsa ben seçtim ben yaşıyorum diebilme şansın var ama başkasına göre hareket edersen o zaman ona niye sordum nie böyle yapmadım şeklinde kendini yersin ona göre bak tavsiye...[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bence guc kendini guvende hissetmektir[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Prawler, 15 July 2003 03:24 tarihinde demiş ki: briçston[hline]mix edebiyat & oyun sitesi o biriston değil pi kere pirelli[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar