Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-Nereden nereye-

paspatur

Öne çıkan mesajlar

biz neymişiz de haberimiz yok muş..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi allah tayyibimizden razı olsun..ONA SONSUZ SAYGI duyuyoruz..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar gelin örgütlenelim..TİP'i yalnızca 12 sendika işçisi kurmuştur...[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 05 Eylül 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
Kalkmasin.
Kalkarsa, ugrunda herseye katlandigi Turkiye'nin halini gorup bu sefer kahrindan olur.

Lonely sana yürekten katılıyorum. ne yazıkki ülkemiz bu halde. ancak atatürk gibi biri gelirse bu halden kurtulabiliriz. yoksa şu andaki başımızdakilerde yeni nesil de hiç bi işe yaramaz. ve unutmamak lazımki gene bu başımızdakileri biz seçtik... ne yazık...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 05 Eylül 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
Kalkmasin.
Kalkarsa, ugrunda herseye katlandigi Turkiye'nin halini gorup bu sefer kahrindan olur.

+1
Atam izindeyiz dedik ama...Sanırım halkımızın bir çoğu izindeyiz kelimesini tatil anlamında kullandığı için böyle oldu türkiyemiz :([signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Sosyal ağlarda paylaş

Ulkenin suanki durumu -Basarilari ve basarisizliklari- ne Tayyip in sucu nede bundan oncekilerin. Ulkelerin belirledigi siyaset strateji vb gibi seyler uzun soluklu olur. Yani bugunku durumumuzun faturasini sadece 3-5 yila degil 15-20 yil icerisindeki niteliksiz siyaset adamlarina veya nitelikli olupta hedeflerini gerceklestiremeyenlere bagliyabiliriz.

Ha bana sorarsaniz tamamini Tayyip e baglamak benim cok daha fazla hosuma gidiyor :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...