MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hehe zaten gençlik bayağı çılgındı. Bağırarak konuşanlar, ani karizmatik hareket yapmaya çalışanlar :) Çılgın gençlik :) Hele bi punk eleman gördüm, bu kadar komik oturur bir saç bir insana.. bildiğimiz cepçi tipini düşünün, onun punk hali :) zaten yapamamış da saçlar iğrenç vıcık vıcık duruyordu, komikti..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 04 Eylül 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kızların çoğunun neden popo boyunda etek ve converse ile gezdiğini anlamış değilim. ya da saçlarını boyattıklarını. bu arada timo maas çok iyiydi , ya da ben güzel patlamışım. hah.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ŞEBNEM NASILDIII :( Şeboooo[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
Head Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 şebnem ferah iyiydi. sigara'yı çalmadan önce "sigara içmek sağlığa zararlıdır." demesi de "çocuklar duymasın" adlı tırt televizyon dizisine benzedi , gülmeden edemedim. ama o tesisat ile o ses , tüylerimizi diken diken etmeye yetti tabi.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 apocalyptica dehşet vericiydi. performansları sırasında direk başka bir aleme geçtik. offspring de yeri yerinden oynattırdı. gerçekten çok eğlendik. dünküyle kıyaslanamayacak güzellikte geçti bugün. özellikle apocalyptica'dan çok şey bekliyordum, fazlasıyla buldum. gruba dahil ettikleri davul biraz çoşkuyu artırmış, kabul ediyordum ama davulsuz olsaydı keşke diye de geçirdim içimden:) bu arada şebnem'i de baştan sona dinleme olanağımız oldu. şarkıların türkçe ve yapı olarak da "bizden" olmasının kattığı sıcaklıkla o da oldukça eğlenceli geçti. şebnem'in sahne performansı da fena değildi.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bok atmak iyi bir ozellik degil. Bir kere ucuncu senedir gidiyorum turkiyedeki hemen hemen butun festlere gittim daha iyi organizasyonlu olanini gormedim. ha simdi gelelim hatalara bir kere bu sene tuvaletleri temizleme isi belediyenin iscilerine verilmis bu buyuk hata. Gecen sene profesyoneller cok daha iyiydi. camur falan oldumu oldu ama ole oldurucu bir camur yoktu. millet kapida beklemis ben beklemedim, yemek yerleri fazlasiyla hizliydi. ha organizasyon olarak bencede biraz gerileme var ozellikle tuvaletler.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Valla festivale gitmeyen kimse atıp tutmasın. Tv'den görüp de iyiki gitmemişim oh ne güsel rezil oldu hikayelerini falan da bırakın. Yağmur da olsa çamur da olsa hiçbişey engel olamadı eğlenceye. Fest. e gidip de "yok çadırıma su girmiş, papuçlarım çamura batmış, çoluk çocuk gelmiş, rock konserine repçi gelmiş böhü bühü" diyip de eğlenemediğini söyleyen adam varsa kusura bakmasın ama o adam 'eğlenmesini bilmeyen otçul bi şahıstır' Cuma günü herşey çok güzeldi. Uzun kuyruk bizi biraz korkuttu ama en son kapıdaki 10 metrelik kısa kuyruğu görünce şaşırdık biraz. 5 dakikada girdik içeri ama hala millet yüzlerce metrelik kuyrukta bekliyodu. Bu biraz da görevlilerin sorumsuzluğu tabi, yönlendirmediler demekki. İçeri girdik, cadırları kurduk. hazır içerisi kalabalık değilken ıvır zıvır alışverişimizi de yaptık. Tam çadıra girdik gece yağmur başladı sabaha kadar da sürdü. Ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Hep 'keşke yağmasaydı' diye düşündüm. Ama aslında yağmasının daha iyi olduğunu sonradan anladım. Cumartesi günü sabah yağmur vardı yemek yerken baya zorlandık, ayakkabıların altı 5 cm daha kalınlaştı çamurlarla birlikte. Ana sahnedeki konserler başladığında yanlış hatırlamıyosam yağmur yağmıyodu. Saat 1'de ana sahne önündeki yerimi aldım. Rashit falan fişman çıktılar tek tek. Daha sonra Pamela, Ceza falan derken Skin'in muhteşem sahne performansında bulduk kendimizi. Arkasından Korn ve biz pogo yapıyoruz benim ayakkabı ayagımdan cıkmış yerlerdeyim ölüyorum ve kaçıyorum arkaya kendi kendime yağmur altında kopuyorum. Blind çalarken büyük kırmızı minderlerin üzerinde sırılsıklam bağırıyorum. Unutamaycağım anlardan biriydi. Ve Cure. İsminin bile yetmesi lazım izleyiciye. Süperdi. Üşüye üşüye sonuna kadar izledim 3 saatlik konseri. Love Song'u bekledim çalmadılar ama daha çok beklediğim Boys Don't Cry'da coştum. Cumartesi günü saat 13'ten gece 2 ye kadar (kaçta bitti Cure hatırlamıyorum) hep ayaktaydım -Korn çıktığında pogo yaparken yerlerde süründüğüm 15 saniyeyi saymazsak- Timo Maas'a ugrayacak halim kalmadı zaten ilgimi de çekmiyodu ben de kendimi çadıra attım. Ve pazar günü. Üzerinden sadece bi kac saat geçti festivale gelmemin en büyük sebebi olan Offspring süperdi. Ama beni en çok eğlendiren onlar olmadı. Elemanın sesini alamadım sadece enstruman vardı sanki konserde. Bağıra bağıra Staring At The Sun söylerken kendimden geçtim. Bi de Have You Ever var tabi onun da ayrı bir tadı var. Amerikana hakkında ise yorum yapamıyorum :) Tersten başladık madem anlatmaya gelelim Apocalyptica'ya. Beni kendimden geçiren grup onlar oldu. 3 gün boyunca en muhteşem performans olarak onları belirledim ben kendimce. Davulcu inanılmazdı. En solda duran gözlükle herif de üvey evlat gibi oturdu kıpırdamadan hayret ettim. Diğer sarışın ve esmer elemanlar zaten aşmış bir şekilde bilek hareketleriyle beni dumura uğrattılar. For Whom The Bell Tolls'un keyfi bambaşkaydı. Şebnem Ferah da son albümünden sonra en merak ettiklerim arasındaydı festivalde. O da iyiydi. Can kırıklarını en son mu söylicek acaba derken daha ikinci sıradan girdiler parçaya. Şarkı muhteşem zaten ama canlı söylediklerinde bazı yerleri kayıtlardaki ile aynı değil tabiiki bu da şarkıyı biraz bozuyo. Ama Şebo olunca mikrofonun başında o kadar kusur görmezden gelinebilir -zaten kusur da sayılmaz :p- Replikas, Naçao Zumbi ve Hot Hot Heat'i seyretmedim. Manga iyiydi. Sunucunun Manga'yı sahneye çağırırken Bir Kadın Seveceksin demesi süperdi. Sonuç olarak da şunu çıkardım. Cumartesi ve Pazar günleri sahneye çıkan son 3 grup/sanatçı lar yetti de arttı bile. Yağmuru çamuru falan da takmadık. Hatta önlerde sıkışıp nefes nefese kaldığımızda yağmur yağsın diye yalvardık da. En önde olduğumuz için susuz kaldık güvenlikten yalvar yakar su istedik ve aldık. 1...2...3.. suuuu şeklindeki bağırışları da unutmıycam :D Şişeden bardağa boşaltma olayına anlam veremedim ben. Suyu şişeyle vermeyip coca-cola bardaklarına doldurup veriyolar. bişe anlayan varsa o olaydan bana da anlatsın. Ayılanlar bayılanlar sıkışanlar falan derken Offspring 'Original Prankster' ı söylemeden xtir olup gitti ve biz de evimizin yolunu tuttuk. Seneye daha büyük isimlerin yer aldığı bir festival bizi bekler umarım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
cenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @toggie: su olayı şöyle adamlar geçen senede kapakları çıkırayırdu sebebi ise millet bir kerede bitirsin yudum yutum tüm konseri bir şişe suyla geçirmesin :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: jacabo, 04 Eylül 2005 19:50 tarihinde demiş ki: resim hoşmuş. bu arada televizyonda seyrederken ceza bi ara dinlemeyen s..tirsin gitsin dedi,kıl oldum. doğru düzgün tepki göstermedi kimse.
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cenin ve toggie alakasi yok. tamamen guvenlik su dolu bardagi atamazsin. ama plastik siseyi aynen sahneye atarsin. ilk sene bazi hayvanlar siseleri sahneye atinca bu sisteme gectiler.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ceza nın kelime dağarcığı 3-5 tane cinsel organ kelimelerinden oluştuğu için İstemeyen gidebilir diye bir cümle kurması maymuna fonksiyon anlatmaktan daha zordur.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 afis super yarildim....[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
cenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: onlyreal, 05 Eylül 2005 11:02 tarihinde demiş ki: cenin ve toggie alakasi yok. tamamen guvenlik su dolu bardagi atamazsin. ama plastik siseyi aynen sahneye atarsin. ilk sene bazi hayvanlar siseleri sahneye atinca bu sisteme gectiler. e tamamda geçen sene şişeyi veriyolardı kapağı vermiyolardı o ne ayak ozaman?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ceza konusunda şunları söyliyim. Ben açıkçası rock konserinde Ceza'yı izlemekten büyük utanç duydum. Bu festivalde 600 tane yabancı uyruklu insan da vardı sonuçta. Herkesin Ceza'yı yuhlayacagını sanıyodum ama benim bulundugun bölüm hiphop kesimiymiş meger. Adam sahneye cıkmadan önce yuh diyolardı. Sahneye cıkınca alkışlamaya başladılar. Bense cıkmadan önce de cıktıktan sonra da Ceza'ya tepki göstermedim. Sahneye cıktıgında orta parmak yapanlar yüzünden baya bi laf soktu seyirciye Ceza. Ama söylediklerinde sonuna kadar haklıydı. "Biz müzik yapıyoruz, saygı gösterin. Gerçekten kötü bişey yapmıyoruz" dedi. Eger seyircinin bi bölümü -en öndeki geri zekalı ezik insan başta olmak üzere- Ceza'yı kötüleyecek tavırlar içerisine girmeseydi hiçbişey olmazdı. Adam sahnede olmanın da rahatlığıyla lafları bir bir yerleştirdi tabi. Millet Kıraç Kıraç diye bagırmaya başlayınca "Kıraç halk konseri veriyomuş ona gidin siz" dedi. Tatsız olaylar yaşandı sonuçta ama Ceza sahneden inmedi ve benden tebriği haketti. Orta parmak yapan insanlar da havasını aldı.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 birincisi kapak ekstra pislik yapiyor ikincisi super bir sekilde sahneye atiliyor. simdi esas hikayeyi anlatayim. birinci sene kapaliydi hersey. Kapagi cikardilar atilmaya baslaninca. Ikinci sene baktilar plastik siselerin onunede gecilemiyor, bardaga donduler. Bence en iyisi bardak zaten oda ayri.
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 festival guzeldi, ilk gune bilet bulamazken amcam basin davetiyesi verdi 2 tane, birini ben kullandim digerinide 46 milyona sattim tertemiz oldu, ilk gun arabayla girerkende, biletle iceri girerkende anormal sira vardi, cardrock gisesinde essek gibi sira vardi, sonradan ogrendikki direk 20 lik kart alacaksan sirayi es gecip direk soldan formu doldurup en saga veriyosun 20ytl ile hemen beklemeden karti aliyorsun, tuvaletler cok berbatti ama ilk festivalide hatirliyorum ondada berbatti, eger festival suresince o hale geldilerse iyide onlari nasil dezenfekte ediyolar petri kabindan beterdi klozetin ici, yemekler fena degildi, cesit azalmisti ilkine gore, ceza cikmamali, cunku zaten bilet satiliyor o ciksada cikmasada, gelen insanlarin janresi korunabilir festivcal ismi cevresinde, elalemin eski musluk tamircisinin kufurlerini dinleyip ortamda 2 cephe ayirmaya gerek yok. skin cok harika harika degildi yani sarkilari guzel idi ama yeni birseyler katmadi sahnede, korn konseri gordugum en efsane konserlerden biriydi, sadece 2 tane bi tarafina koydugumun kilcigi sevgilisiyle gelmis onune almis arkadan kolunu atmis ittirmeyin diyodu, kavga cikar gibi oldu, sonra korn diye bogurerek 6-7. siraya geldik, konser basladimi zaten kut diye korn konserinin en iyi izlendigi yer olan 2-3. siradaydik one gecmeyede ugrasmadik eglenelim diye. korn inanilmazdi, zaten sarkilari tam azmaya uygun oldugu gibi bide, seyirciyi oynatmayi biliyorlar, mikrofon ciktigi saniye bile insanlar bi groaawwa yapti, arka arkaya simdi hatirlamadigim sarki, sonra one, sonrada freak on a leash e gectiginde artik geberdik bittik, yagmur tam adam another brick in the wall'un solosunu atarken yagmaya basladi biz hafif sagdaydik adama bakarken hafif gokyuzunu goruyorduk ve arkadasindan yagmur yagmaya basladi bayagi efsane idi, sonra yagmur iyice artti, insanlar kacistirdi, son 3 sarkiyi en onden izledik, ama en azmalik sarki blind i en onden izlemek epey baydi o yuzden tavsiye bu konser en iyi 3-4. siradan izlenir. korn bittiginde sesim travestiye benziyodu bogurmekten, ciktik yemek yedik, kahve asiri pahaliydi, sicak bi corba gecirdik bogazimizdan, ondan sonra cure u arkadan izledik, cure biraz fazla caldi bence, 2. bis ten sonra bakti insanlarda ruh yok geri donmemeliydi, lullaby calarken ne yaptilar bilmiyorum bas igrenc geliyordu, devamli arka arka oluyordu patlak ses geliyordu, sonrada oyle devam etti. biraz baydik. ertesi gun gene gitmemeyi dusunuyodum, bi arkadastan 3 bilezik aldim 100 milyona, bilezikleri almaya gittigimde bi baktim adam pense getirmis, kolumuza takti sikti adam, sonra dediki sevgilisi kapida gorevliymis pantolono soyle onun kapisindan girin, girerkende ismimi soyleyin falan dedi, yolda otostop yapan 2 kizcagizida aldiktan sonra vardik, kapidaki kizi gorup ismi fisildadik, sonra kut diye caktirmadan aldi kiz bizi. ikinci gun sebnem ferah tan basliyim sebnem iyiydi, yanimda bi yabanci arkadas vardi, sebnemin kiyafetine hitaben, "is she supposed to be a turkish dominatrix or what" dedi, gulduk, cigligi bastiginda wow dediler. sebnemden sonra apocalyptica da one yarmaya basladik, gene kilciklar cikti, dedi arkadasim biz medeni insan gibi konser izliyemiyecekmiyiz, dedim siktir git geriye oyle konsermi izlenir. offspring konserinde azmayan adam cem yilmaza gidip gulmeyen adama benzer dedim. kil olduk bu adamlara gene biri laf atti, ustumuze yurumeler oldu, sonra apocalyptica cikinca biraz ittirdik, 10-11. siraya geldik sonra once master of puppets caldilar, sonra fight fire with fire in basi girdi bizim tuylerimiz urperdi, sonra bi sarkilarini girdiler kendi, seek and destroy da bir izdiham oldu,once kendimizi geri ittik, sonra one yuklendik, 4-5. siraya geldik 10 saniye icinde. apocalyptica kesinlikle sahne performansi en iyi olan gruptu, vokal olsa kudurulabilirdi, ama o aletlerle biraz limitliydi. hele hele en soldaki kilcik herifi anlamadik, stockholm devlet senfoni orkestrasi mensubu gibiydi. ama heriflerin en son attigi solomsu lar epey heycan topladi. bu konser sonunda ayrica anlasildiki metallika konseri zamanida gelmis, abiler emekliye ayrilmadan. sonra adamlar bitti offspring cikmayi beklerken 1 sira daha once gectikki simdi bildigim butun kufurleri etmek istedigimm denyonun teki on 2 sirayi kizlarla doldurmus, arkadada "beyleeeer ittirmek yook beyler kizlar var kizlar var" diyo, arkalarina barikat yapip 3. sirayi dolduruyo, neyse offspring cikti zaten "man, you got a bad hebeeeee" dedigimiz ilk sarkida adami dirsekledik arkaya attik, 4. sarkiyada en one gectik. burda biz 4 kisilik gruptuk, 2 miz once gecti, 2 mizde kaburgalari ezilen kizlarin arkasindan onlarin bosalttigi yere gecti, kalanini ordan izledik. offspring sarkilari cok akilli secimdi, yeni albumden 2-3 sarki calip eskilerden caldilar, yani olaibleceginin en iyisiydi, yalniz eksikti, epey kisaydi. smash calmadilar anlamadik, sahne sovu dahilinde pay the man calarlar dedik onuda yapmadilar, ama come out and play, what happened to you, americana, have you ever, se
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: sir, 04 Eylül 2005 15:09 tarihinde demiş ki: said: Sufi, 04 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: solistlerinin süper ibne tavırları freddy mercury'yi aratmadı. cure'da sahne performansı adına hiçbişey yoktu, odun gibi çıkıp söylediler. freddy gibi bir adamın yanına yaklaşamaz herhangi bir ölümlü, biraz dikkat lütfen.. Sir e kesinlikle katılıyorum... Yabancının biri kalkıpta türkiyede bir festivalde Mercury i aratmıcak sahne perfonmansını gösterme zahmetinde bulunmaz bulunsa bile o mercury inin yanına bile yaklaşamaz..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yağmur çamur rezil etti sonra yağmur gitti yüzüm yandı krem sürmeme rağmen resmen koka kola paramızı alıp bişiy yaptı bize apocalyptica süperdi korn da iyiydi skin saolsun weak'in aazına kaka yapmış pamela'yı da ilk defa dinledim iyiymiş ceza arkan yoksa fak yu eşşekler!![signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 rock n coke adı üstünde Rock N Coke.Ceza da müzik yapıyor ama onun yeri orası deildi Konserin geneli güzeldi.Apocalyptica hakikaten çok güzeldi bence en iyi performansı apocalyptica sergiledi.Offspringde arkayı dağıttık Tabi bazı odunlar lütfen arkadaşlar biraz daha saygılı fln desede adamı öne fırlattıktan sonra oda ortama ayak uydurdu:) Offspring ve Cure kötü bir performans göstermediler bekleneni verdiler bence.Apocalyptica - Enter Sandman'i söylerken sanki trajedinin sonundaki anma töreni gibi çakmakları yakıp ileri geri hareket ettirmeleri ayrı bir komediydi zaten.Kombine alan arkadaşlar ve kombine alıpta konser alanında kalanlar madur oldular gecenin 5 inde soğuktan zor zar uyumuşuz zaten Temizlik yapılacak denilip dışarı çıkartılmamız ve daha sonrasında kadın görevlinin yöneltiimiz sorular karşısında aptal aptal cevaplar vermesi - puan oldu ama 10 dakika sonra içeri aldılar ve "donarsanız sorumluluk kabul etmiyoruz" ibaresi hakikaten komikti.Yağmurun eksileri yanında artılarıda vardı ayrı bir renk kattı.Kısacası her festival gibi "-" leri vardı ama güzeldi.[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yagmur camur rezillikti evet. ama yinede korn skin hot hot heat apocalyptica ve sebnem ferah'in muhtesem performanslari kalacak birkac gune kadar aklimda sadece, ne yagmur ne de kotu hava. ama orada oldugumuz surece hava muhalefeti insanlari bukadar gerip bu kadar mutsuz edebilirdi ancak.[signature][hline]Piiys
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 etrafta bok mok yoktu sadece camurdu birde bok ile camur farkli seyler arkadaslar.[signature][hline]
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Jacabo kopardin beni hele köşedeki corap yazisi gülmekten öldüm :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Şunu 1 hafta önceye alamadınızmı havaları tahmin edemedinizmi diyemeden geçemiyor insan cure da donduk be donduk[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Head, 04 Eylül 2005 23:12 tarihinde demiş ki: bu arada , bir ara cidden aşırı sayıda ufak velet ve aile gördüm. bir an kendimi aile çay bahçesinde sandım. O KENDİNİ BİLMEZ KLOZETİN ÜZERİNE TUVALETİNİ YAPAN ARKADAŞI DA BURADAN KUTLUYORUM. şerefsiz. haha o tualete bende girdim galiba 1. park alanındaydı adam deliği tutturamamış helal[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ne internet var ne tv var evde millet ne konusuyor rock n coke falan.. 146 dan baglandım girmesin öptüm bye :P zoom adsl modem almayın[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Öne çıkan mesajlar