Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: daytt, 05 Eylül 2005 20:52 tarihinde demiş ki: bulamıyorum abi oynuyamıyorum anlatamadım galiba neyse bir daha anlatıyorum. Oyunu açtık internet cafeden yanyana makineler oyuna girdik network bu arada girerken firewall fln fln bişyler dedi ona accept dedik sonra arkadaş crate game dedi bende girdim ama giremeden aynı serialdesiniz fln dedi oyuna giremedik.Şimdi bunun çözümü nedir diye sizlere danışıyorum... Sevgili internet kafe sahibi aynı oyunu bütün makinelere yüklemiş. Cafedeki oyunu tekrar yüklemeyi düşünmüyorsan aklıma başka bir yöntem gelmiyor.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 -yooo -evet edit... [Bu mesaj Redeagle tarafından 05 Eylül 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 neyse size doyum olmaz yimah yiyem ben :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Redeagle, 05 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki: Biliyorum bende ama Mandoo kardeşimiz yardım için bişi olmaz demiş ona bende takriben yazdım veya... of neyse... sanırım aynı şeyleri kastettik, ben de o yüzden o yazıyı quotelamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ok... boş iş yaptım orda zaten:) Msg kasıyor gibi...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 En son Battle'dı o[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hayır onun doğru adı; Beetle for Middle Earth Bu oyunda orta dünya için dev bir böcek yetiştiriyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 unutmuştuk biz burayı :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 konu dışı? beatle?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yanlış isim.. Beatle yanlış yer..Konu Dışı yasak konu..Crack vs.. cidden korkulası bir topic olmuş.[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar