Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 msn e tek giremeyen benmiyim? hızlı cevap almak için konuyu buraya açtım..bi 10 dk sabredin silersiniz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben sabahtan beri onlineım hiçte disconnect yapıp deenemeye niyetim yok[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kemal[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Şimdi var evet.. Biraz önce gitti.Gelir birazdan balıklar yedi yine biyerleri galiba =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mandoo, 31 Ağustos 2005 18:25 tarihinde demiş ki: bi 10 dk sabredin silersiniz.. Büyüksün.... Msnde problem yok kabloyum.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 walla bende de bi sorun yok az önce 4 5 kere oturum açıp kapadım..gayet ii[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şöyle msn e felan giremeyince deliriyorum ya..harbi herkes mi göçtü? ciddi cevap verin şuursuz arkadaşlar bu lafım size..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 15 online var listemde[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 İnternet Sevgili Kullanıcı İnternet Bölümü[signature][hline] selam : ) [Bu mesaj elaidi tarafından 31 Ağustos 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 benim az önce patladı diğer sohbet programlarına giriyor ama msn e girmiyor... bilemiyorum ve sanmıyorum ki herkeste olsun[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla sülalece gitti msnler bizim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 msn de sorun war giremiyorum yaw ayıp oldu en son salak demiştim eleman toparlayamadım kaldı öle[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya sizde bi sorun varmı? bende surekli baglanti kesiliyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yukarı! sorun var abi giremiyorum başka sorunlu olan varmı?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 4 online eleman var. Ve sabahtan beri açık bişi olmadı.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 haydaaa az evvel göçtü giremiyorum ya..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 21online 80 offline[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 harbi sinir oluyorum msn gidince ya...internet gitse daha iyi..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kardeşimin mailini denedim oluyor..benim mail olmuyor harbi küfür yağdırmaktayım şu anda...ben listemi yedeklemiştim..gmailden bi mail alsam ona atabilirmiyim listeyi?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hemen bi cevap verinde sinir harbinden kurtarın beni..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar