SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Belki içinde saçma düşünceleri olanlar neleri savunduğunu bilmeyenler eğer değerli vakitlerine kıyıp buraya biraz zaman ayırırlarsa ne mutlu Türküm, ne mutlu Türküz Derim..[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben indiremiyorum :) bizim ip den fazla kişi sömürmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: streamin, 13 Temmuz 2005 17:11 tarihinde demiş ki: faydali bir paylasım [spo1=ilk istiklal marsı ]istiklal marsı[/spo] Bunları İstiklal Marşını okuyamayan Milletvekillerine wermek lasım defelarca dinlesinler belki 3 5 yerini ezberlerler[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 atatürk'ün yazdığı ve okunması gereken bir kitap olarak, nutuk'un www.nutuk.org dan özgün metnine ve çevirisine ulaşmanız mümkün. nutuk'un ilk paragrafını bazı arkadaşlara yol göstermesi dileğiyle aktarıyorum.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 böyle birşeyin eklenmesi daha çok iyi olmuş. "Ne mutlu Türk'üm diyene!"[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu adama tapmazsında ne yaparsın...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Çok harikada niye forumlarda miliyetçilik duygusu alev aldı ? bişey mi kaçırdım =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 darbe oldu yineeeeede şahlanıııyooor.....;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 saolsun streamin bir de mpg formatını verdi, hemen paylaşayım :) http://www.discoverturkey.com/Avi/ata2.mpg[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 saolasın... türkiede bunu arka arkaya, uzuuun uzun dinlemesi gereken o kadar çok kişi var ki....[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nutuk turkiyenin resmi tarihini falan anlatmaz. nutuk tamamen ataturkun izmir olaylari sonrasinda eski ittihatcilarla olan yuzlesmesidir. nutuk ta hersey 1919 yilinin 19 mayisinda basladigi seklinde anlatilir. nutukta ataturkun kendi cabasiyla samsuna ciktigini soyler. 1919dan onceki mobilizasyondan hic ama hic bahsetmez. 1927 de okunmasina ragmen kitap 1924 mu 25 temi ne biter. sonuc olarak nutuk ile ataturk devrimin gazini almis ve karsisinda kalan grubun muhalefet yapma potansiyelini ortadan kaldirmistir bunu her gorusten tarihci kabul ederki nutukda yazan hersey dogru degildir. hele hele 2005 te ne mutlu turkum diyene diyip, anayasadan kimin turk oldugunu belirten maddeleri soylemenin, suan almanyada yasayip tek irk tek devlet tek lider demekten hicbir farki yoktur[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ALLAŞKINA !!!!!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Beyler hazir gaza gelmisken yarin hepiniz gidiyorsunuz. Su cilgin Turkler isimli kitabi aliyorsunuz 40 yillik emegin eseri bir kitap. Bir belgesel niteliginde ama anlatimi oyku sekline getirildigi icin cok kolay 688 sayfayi 2.5 gunde bitirdim ve 688 sayfanin 300 unde gozlerim dolu dolu okudum. Kitap hakkinda ayrintili bilgi buradabirkac bolum yazmak isterdim ama hatta karar verdim yazicam Bu arada kitap kurtulus savasini anlatiyor hani ne alaka diyenler icin [Bu mesaj homoid tarafından 13 Temmuz 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Suanda isim cikti unutmazsam daha sonra yazicam ama mutlaka okumaniz lazim tabi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Infeqted, 13 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki: nutuk turkiyenin resmi tarihini falan anlatmaz. nutuk tamamen ataturkun izmir olaylari sonrasinda eski ittihatcilarla olan yuzlesmesidir. nutuk ta hersey 1919 yilinin 19 mayisinda basladigi seklinde anlatilir. nutukta ataturkun kendi cabasiyla samsuna ciktigini soyler. 1919dan onceki mobilizasyondan hic ama hic bahsetmez. 1927 de okunmasina ragmen kitap 1924 mu 25 temi ne biter. sonuc olarak nutuk ile ataturk devrimin gazini almis ve karsisinda kalan grubun muhalefet yapma potansiyelini ortadan kaldirmistir bunu her gorusten tarihci kabul ederki nutukda yazan hersey dogru degildir. hele hele 2005 te ne mutlu turkum diyene diyip, anayasadan kimin turk oldugunu belirten maddeleri soylemenin, suan almanyada yasayip tek irk tek devlet tek lider demekten hicbir farki yoktur bence topiği sabote etmene gerek yoktu. nutuk diye bir topic açar tartışırdık. proveke edici sözlerini ve yalanlarını sana topiği geleceği inşa edecek kardeşlerime bırakıyorum.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bazı örümcek kafalı ve laik Türkiye Cumhuriyeti'ni bozmak isteyenler her saniye bu ulu eseri dinlemelidirler. "Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!"[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 armra neyin yalan oldugunuda belirtirsen bizi sikintidan kurtarmis olursun 2 saate cevap yetistiririz[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: armra, 13 Temmuz 2005 23:20 tarihinde demiş ki: bence topiği sabote etmene gerek yoktu. nutuk diye bir topic açar tartışırdık.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 13 Temmuz 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Infeqted senin gibiler yüzünden o orda stcky oldu. Farklı olmaya değil toplumaayak uydurumaya çalış. VAtanını sevmeyenlerin eline koz vermek yerine vatanını sevenlerin eline koz ver. orda güzel güzel açıklamışsın şimdi burda kim kazanç lı?[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 . [Bu mesaj dory tarafından 14 Temmuz 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Herkes Dinlemeli.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 super oldu sagol... Istiklal MArsini tekrar dinleyince ne kadar da yanlis yoldayiz tekrar anliyorum[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 çok iyi olmuş Ne mutlu Türk'üm Diyene! harbiden öle. zati en sevdiğim sözüdür Atatürk'ün. Ne mutlu Türk olana! dememiş Ne mutlu Türk'üm diyene! demiş[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hmn bende geyik bişi sanmıştım. bence bu tür tartışmaya yol açabilecek şeylerin bu foruma konmaması gerekir diyecektim ki koyan kişi kedi imiş :/ nese.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! [Bu mesaj Jadelith tarafından 14 Temmuz 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ne mutlu turkum diyenee.. Hey yükselen yeni nesil Cumhuriye'ti biz kurduk onu yükseltecek ve yüceltecek onlar sizsiniz... M.Kemal ATATURK[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... [Bu mesaj zergling tarafından 14 Temmuz 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar