Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 of almancada ayrı bi konu walla[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya b@blarım k3nklerim adam ingilizce diyo siz Almanca diyosunuz konuyu alakasız yerlere çekmeyin ya.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 eee. sokaktan geçen herkese böyle istekte bulunmuycaksın. iyi arkadaşın olsa da boş adam çok internette. doğru düzgün insanlara başvurcaksın böyle durumlarda. mesela bana. kelimesi 100.000 liraya türkçeden ingilizceye, ingilizceden türkçeye çeviri yaparım :-P[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 böyle böyle soyuyosunuz milleti zaten. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: ivy, 04 Eylül 2005 17:54 tarihinde demiş ki: almancadan 15 almıştım... lanet olsun almancaya! Eheh +1 İlk dönem 0 gelmşti.Mesela derste: Alm Öğ:Gökhan habenla ilgili bi cümle kur. Ben:Du hast Du hast bich :D Neden aldıım anlaşılmıştr zati :D Ama ne yazıkki Dünyada İngden sonra en önemli 2. yabancı dil olduu için öğrenmek farz oldu[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yacamaouse Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ICQ kullan yenisini bulursun :)[signature][hline]seda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 öh be abi kelimesi 100bin olur mu batırdın said: Bone, 04 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki: eee. sokaktan geçen herkese böyle istekte bulunmuycaksın. iyi arkadaşın olsa da boş adam çok internette. doğru düzgün insanlara başvurcaksın böyle durumlarda. mesela bana. kelimesi 100.000 liraya türkçeden ingilizceye, ingilizceden türkçeye çeviri yaparım :-P [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yok canım o kadar da pahalı değil. 10 kelimesi 1 milyon oluyor işte. Bir cümle çevirdiğimizde 1 milyon alıyoruz :) 100 kelimesi de 10 milyon. sudan ucuz :-P hatta kampanyamız var. 100 kelime çevirtene 10 kelimesi de bedava :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 öh be abi okdr para vericegime giderim uçakla finlandiyaya vücüt diliyle anlaşırım :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sen gideceğine onlar sana gelsin :D[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 geliyo abi zaten önümüzdeki yaza[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Abi bilmediğin dilde kız bulma sende cık cık...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 vücüd dili en güzel dil. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 04 Eylül 2005 14:02 tarihinde demiş ki: ben hollandalıyla konuşmuştum bi tane. kız benden küçüktü , 4 dil konuşuyodu , çüşlü yuh ohası demiştim. fransizca ingilizce nederlands ( flamanca ) almanca mi ? :P klasik bu hollandalilarda cogu oyle...[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar