Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 4 saat boyunca laila'da hoparlörlerden 1 metre uzakta kaldım . Cidden hiç bir şey duymuyordum . İnsan seslerinin bass'larını alıp algılamaya çalışıyodum . Eve dönünce biraz geçti duymaya başladım ama viiiiiii sesi sabaha kadar geçmedi . Berbat bişey .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 O kadar süreyle bir şey olmaz merak etme. Ben 2 sene arkadaşımla ortak müzik dinleyeceğim diye sağ kulağımı az duyar vaziyete getirdim; hissetsem de o derece sorun değil. Yani endişelenme :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 geçici sağırlık olmuş=)ama abartmışsın sende biraz=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 İlerde geçer :) Hemen atasözünü yapıştıriim Kürt yağı bol bulmuş :P[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 3 saat gürltüyü çekemem ve çekilemz yani nasıl yaptın o işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 doktora git kulaktaki zarlar zedelenmiş olabilir[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kaptırdım kendimi ama kısık ses devam ediyorum kulaklık bide baskı yapıyo kullağa çok sıkı oda rahatsız ediyo[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com [Bu mesaj 2pac tarafından 05 Eylül 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çok korkarım sağır olcam diye..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benim korkum sağır olmak değil sevdiğimin seni seviyorum demesini bidaha duyamamak :) olunca tabii sevgilim[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 neeeee? :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar