Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200 polis istifa etti

demirbilek2

Öne çıkan mesajlar

New Orleans'da kaos devam ediyor....

Bu gun 200 polis memuru istifa etti,
2 polis memuru da intihar etti.

Polisle cikan catismalarda 5 kisi vuruldu.

Sular altinda kalarak olenlerin sayisi yeni yeni sayilmaya baslaniyor. Binli rakamlar bekleniyor.

Bu gun ayrica Kuveyt 500 milyon $ degerinde yardim onererek en buyuk yardim onerisini getirdi. Ayrica Katar 100 milyon $ yardim onerdi. ABD'nin dusmani olarak gordugu Venezuela da 1 milyon varil petrol ve 5 milyon $ yardim onerdi, ama yetkilileri yavas davranmakla sucladi.
Sosyal ağlarda paylaş

bu bush varya yardımları new orleans a kullanmicak.Görüceksiniz... Adam amerikanın çıkarları için bu yardım paralarını alıp cebe indircek... Bana göre Sular çekilmeden çok zor orleans a yardım falan.Gerçi sular çekildimi bilmiyorum ama 3 ila 6 ay içinde anca çekilir dediler.Ordan şey ettirerek söylüyorum.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

Modern koloni olayi da böyle oluyor iste, yardim yolluyorlar lol.
1 milyon varil petrolle insanlari nasil kurtaricaklar acaba. Cesetleri yakicaklar desek, protestanlar ceset de yakmiyor bildigim kadariyla[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

işin ilginç yanı dünyanın en abuk yerlerindeki olayları bile en ayrıntısına kadar inceleyebilen Amerika kendi topraklarındaki fırtınadan son anda haberi oldu.Bushun seçimlerde en az oyu new orleansdaki zencilerden almasıda bir bağlantı yaratıyor.kendi insanına bile kıyarmı diye bir düşünce alıyor insanı.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

işin içine çıkar ilişkisi girince tabi ki kıyıyor.

"american dream" deniyor buna hatta popüler tabirle[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 05 Eylül 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi ciddi Hollywood filmi gibi olmaya başladı yav. Yağmacıları vur, hükümete isyan eden direnişçilere katıl, onurlu bir şekilde intihar et, vs vs vs.

Ayrıca
o Busht'dan herşey beklenir.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi topraklarindaki firtinadan son anda haberleri olmadi ama. Doga olaylarina ne yazikki mudahale edemiyorlar.

15 gun oncesinde olustu kasirga ve bunu olusmadan once bile biliniyordu karaya ulasmadan 5 gun once floridaya gidiyordu ve burda gerekli hazirliklar yapildi evler bosaltildi siginaklar hazirlandi. Ama son anda yon degisikligi ile baska yerleri vurdu.

Az oy aldigi icin kasirga yaratip new orleans i vurdu diyorsun yani...
hmm hakli olabilirsin aslinda.

Peki Turkiyedeki 99 depremini kim yapmis olabilir. Dinciler yapmis olabilirmi sence?[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

HAyir müdahale edemiyorlar degil, reddediyorlar.

Amerika mümkün oldugunca kücümsemeye ve kücük göstermeye calisiyor bu olayi. Cünkü hepinizin bildigi gibi, Kyoto anlasmasina, yani cevreye zararli ve doganin dengesini bozan atiklari önleme anlasmasina, cikarlarina ters oldugu icin Amerika imza atmadi, dünyanin icine etmeye devam ediyorlar tam gaz.

Ebru Capa dün Hürriyet Pazar'da harika bir yazi yazmis, doga er gec cevabini verir her seye diye, bu olaydan bahsederek. Amerika su anda doganin zulmuyle karsi karsiya tek kelimeyle[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 05 Eylül 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
kasırga yarattı demıyorum olagandan gec haber verıldı bolgeye ve bosaltmada gecıkmeler yasandı.trafıkte fırtınaya yakalanan surusuyle insan bunun delili.

depremi ben yarattım uoda reskıll cekenler icin

Ayrıc neden geç cevap verildi sanıyorsun ? Çünkü new orleans zenci eyaleti.. Çok büyük çoğunluk zenci ve seçimlerde Bush'a destek vermediler. Zaten Amerikan aydınları desteğin gecikmesinde nedenin tamamen bu olduğunu söylüyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi oluyor iyi boşverin...zencilere acıdım bi tek...[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar küçük bir pencereden nasıl bakılabiliyor anlamıyorum. Ölen bush olsa belki haklıdır diyecem. Ölenlerin tamamına yakını Bush karşıtı zenciler ve yaşlılar? Poseidon böyle adaletin varsa taraf değiştirmemin vakti geldi...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...