Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu köpeğin cinsi ne

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

bu köpeğin cinsi ne acaba 1.5 aylık almak istiyorum (bedava gelecek) ama çok iyi araştırmalıyım cinsi minsi havlar yok havlamaz[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Sosyal ağlarda paylaş

yardım patiler :( :( :( :(

ühühühüü!!!1!1!!111birbironeonevan[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Sosyal ağlarda paylaş

karabaş diger adıyla sokak kopegi sanırım =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

shadowmaster sallıo takmayın[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Vİ HEYT REPİDŞEYR
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kırma bir tür olabilir. fakat bana biraz daha çok labrador cinsi gibiymiş gibi geldi. fakat beyaz tüyler nedeni ile labrador retriever ile başka bir cinsin birleşiminden oluşmuş olabilir. sokak köpeği olabilme ihtimalide mevcut. danua olabilme ihtimali varmı bilemiyorum çünkü hiç o renklerde görmedim. genelde beyaz veya karışık tarzda oluyorlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

neüdü belirsiz sanırım kopek bence alma sonra istemedigin durumlarla karşılaşabilirsin havlama gibi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bakarım da yani uysal olması çok havlamaması lazım alan geniş de ben yarın arıyıp iyice öğreneyim[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Vİ HEYT REPİDŞEYR
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet öğrenmeniz daha iyi olacaktır. havlama konusunda çok titizseniz, en az havlayan cinslerden biri olan husky'leri tavsiye ederim. kolay kolay havlamazlar, oldukça tatlıdırlar. ama tüy, geniş alan ve egzersiz gibi sorunları mevcut.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
Sosyal ağlarda paylaş

Beni de ilk etapda labrador gibi geldi, ama labradorlar duz ve tek renk olmalı, eğer popüler ırklardan biri değilse, ele yavru bir köpeğin cinsini anlamak kolay değil.

Belki anne ya da babasının bir fotoğrafı olursa, oradan bir şey çıkarabiliriz. Eğitim konusuna katılıyorum, kötü köpek yoktur, kötü köpek sahibi vardır, bunu akıldan çıkarmamak lazım.

Yalnız nasıl görüneceğini, içindeki temel yetenekleri genleri belirleyecektir.

Sokak köpekleri genel olarak her konuda iyidirler, yani genel olarak sanıldığının aksine gayet iyidirler, hele sokakta birkaç kuşak atlatabilenler, insanlarla iletişim konusunda gerçekten iyi olabiliyorlar, çünkü sokaklarda yaşamlarını sürdürebilmenin yolu zeka ve insanlarla iletişim kurabilmeyi becerebilmekten geçiyor.

Cins köpeklerse belli konularda bir sokak köpeğinin muhtemelen asla sahip olamayacağı yeteneklere, uzmanlıklara sahipler. Çünkü, biz insanlar yapay seçilimle onları üretmişiz...

Biraz uzattım, ama köpeğin davranışlarını izle, cesaretini anlamaya çalış, kaç haftalık olduguna göre küçük testler yap, ses çıkar, yemek ver, kardeşleri arasındaki davranışlara bak, bir şeyler çıkarabilirsin.

Ben, şunu iddialı olarak söylüyorum, sokak köpeği olursa, sen de sorumlu ve bilinçli bir sahip olursan, aranızda çok daha güçlü bir ilişki gelişecektir. Şansın açık olsun... :)[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
petarkadas'a kesinlikle katılıyorum. sokak köpekleri, cins köpeklere oranla çok çok daha iyidirler. oldukça farklı yeteneklere sahip oldukları gibi sahiplerini oldukça iyi benimserler. eğer bir sokak köpeği bile olsa çok tatlı görünüyor. cins köpekler yerine barınaklardaki köpeklere bakmanız daha iyi bir seçim olacaktır. size oldukça bağlanacak ve emirlerinize uyacaktır.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
Sosyal ağlarda paylaş

sokak köpeği değil bu iskoç ingiliz bilmem ne kırmasıydı aynı cins bendede vardı bunlar av köpeğimiş arkadaş msn de online olmadığı için soramıyorum o vermişti yavruyu
bende bunun patileri beyaz olanı vardığı aşırı akıllıydı havlamazdı çişi geldiğinde gazete kağıdı olan yere yapardı deli bir şey bu :)
arkadaşla konuşunca söyliyicem cinsini[signature][hline]Nan Curunir
A LittLe Less conversation
A LittLe more action pLeasee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Curunir, 04 Eylül 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
cinsi Sether netde araştırabilirsin

bulamadım[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Vİ HEYT REPİDŞEYR
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Bone, 04 Eylül 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
said:
orc_lord, 02 Eylül 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
evet öğrenmeniz daha iyi olacaktır. havlama konusunda çok titizseniz, en az havlayan cinslerden biri olan husky'leri tavsiye ederim.

evet hiç havlamazlar. tersine ulurlar :)

çok fazla uludukları sayılır fakat ayda 1-2 günde 1-2dk ile sınırlıdır ve rahatsız edecek boyutta değildir. huskylerin havlama oranı terrier veya diğer köpeklerle karşılaştırılamayacak kadar azdır :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...