Thadox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 test için yayınlanmış. http://prerelease.sphereserver.net/
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gececiler baksın diye :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ehehueuhe bana bi acayip geldi.. çok farklı sanki[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aylardır yaptığımız baskı meyvesini verdi :D ama siz istediniz, problemlerden ağlamayın, sakın public shardda kullanmayın diye de her yere not düşmüşler :) ben alıp scriptleri adapte etmeye başladım bile hehe..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 güzeldir inşallah[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 noldu yav topic bi sticky oldu bi salındı :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Albert Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hadi bakalim hayirlisi :)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
suicide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Aşağıdaki satırlar çok hoş dimi ? =)) [SPEECH spk_player] // Player speech Restrictions ON=*ruo* ON=*r u o* ON=*r_u_o* ON=*run_uo* ON=*runuo* ON=*run uo* ON=*run-uo* ON=*nigger* ON=*niger* ON=*jew* ON=*kike* ON=*spic* ON=*gay* ON=*whore* ON=*hore* ON=*slut* ON=*fag* ON=*homo* ON=*dike* ON=*dyke* sysmessage=@54 This speech was moderated by the server. // Hehe =)) :D RETURN 1[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide
Lostbr Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sphere.ini si cok karışık nasıl ayarlıcaz ya :( satırlar birbirine girmiş. Ama duzelttim şimdi wordpada yapıştırınca duzgun halde gozukuyor. p: [Bu mesaj Lostbr tarafından 05 Eylül 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
skyly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu ne simdi?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Öne çıkan mesajlar