DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 boşver kardeş her işte bir hayır vardır kendini iyi hisset mutlaka daha iyi birşeyler çıkacak karşına[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hadi ya üzüldüm boşver azmettikten sonra girersin universiteye istedigin yere kız meseleleri normal dogru ınsanı bulmak zaman alıyo bazıları sadece zamanını yiyio başının etiyle beraber boşver[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Deneme yanılma yöntemi. Bi bakıma iyi oluyo. Tecrübe : İnsanın hayatı boyunca yediği kazıkların toplamıdır. Yavaş yavaş tecrübeleniyorum.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: circirbocugu, 30 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 30 Ağustos 2005 12:19 tarihinde demiş ki: Aşık olmadan yaşamak süper.... Budur abi.. +1 Benimde kız arkadaşım var acıkcası övmüz gibi olmayayımda Sarışın bir daş ve benimle nasıl cıktıgına inanamıyorum.. Neyse geri dönelim konuya gercekten asık değilim ama hosuma gidiyor asık olursam hayatım kayacagını biliyorum ve bu benim elimde istediğimden hoslanırım ve asık olurum bu kadrdır... Takıl hayatını gez... Bir anı daha ben 1 sene sınıfta kaldım kızdan dolayı sonra dersimi aldım bi kakaya benzemiyor :)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ifran abi geçmiş olsun ::([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Gönül bu akada konar bokada.! İstediğine aşık olup olmama durumunu ilk kez senden duydum valla.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Çıkarken kapıyı çarpma, geri dönmek isteyebilirsin.[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben 10 aydır bizim uniden bi kızla çıkıyordum ve ayrıldık sonunda. ben bitirdim ama yinede toparlanmam 2 ay sürdü. Yani şu sıralar yavaş yavaş düzeliyorum. Sizin 3 yıl sürmüş ne diyeceğimi bilemiyorum düşünmek bile koyuyor insana. umarım sen de en kısa zamanda atlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 DOB diyorum sadece.. [spo1=D.O.B.]duygusuz odunlar birliği[/spo] teşekkürler..lafı isteyen üstüne alınabilir..kimseye karşı değil..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 üzülme ya :( Her güzel eşyin bir sonu vardır...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 olmasın ya her güzel şeyin sonu... bu bi kaide midir? bitmesin istiyorum ben hiç[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Horrible, 31 Ağustos 2005 02:34 tarihinde demiş ki: üzülme ya :( Her güzel eşyin bir sonu vardır... ölüm dışında sonu yaratan insanın kendisidir..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: gellidus, 30 Ağustos 2005 20:51 tarihinde demiş ki: ben planlarimi asla asla ne kadar asik olsamda kopek gibi surunsemde baskalari uzerine kurmam vede baskalarinin benim uzerime kurmasina izin vermem. bu cok dogru. ben de kiz arkadasimla ayni unide olmak isterdim ama yapmadim. oradan sallama bi bolum yazip giderdim. ne kadar cok cok sevsem de mantikla hareket etmek de lazim. insight, gecicek abi. bu gunler de gecicek, daha iyileri gelicek. bigun bi kafede otururken aklina gelicekler, gulumseyip geciceksin. kal saglicakla...[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Christoph_Vassel, 31 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: DOB diyorum sadece.. [spo1=D.O.B.]duygusuz odunlar birliği[/spo] teşekkürler..lafı isteyen üstüne alınabilir..kimseye karşı değil.. [spo2=araştırdım resimlerinide ele geçirdim..][/spo][signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Umarım dediğiniz gibi olur arkadaşlar. Bugün biraz daha iyiyim. Saolun.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aman zaman ilacıdır herşeyin sen geçiş yaparsın erzincan dan olmadı yada eğitim fak. ne gidersin[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Öyle bişi düşünüyoz Burak. Bakalım şimdi branş seçecem ya basketbol ya cimnastik. Hayırlısı olsun.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Neden insanlar hayatlarındaki önemli durumların olduğu zamanlarda çoğu zaman hatta hemen hemen her zaman duyguları yüzünden kazanır yada kaybeder? bende böyleyim keşke duygu tamamen farklı sadece kendi içinde dönen bir olay olsaydı yani bizi kendi konuları dışında fiziksel ve piskolojik olarak etkilemeseydi. biraz saçma ama düşünsene 10 yıllık çok sevidğin karın senden ayrılıyor ve yarında hayatının en önmeli toplantısı var. hiç bir şey yokmuş gibi gitmeyi kim istemez... Not: Bak dalga geçmeyin sadece bi fikir:) Şahsen ben hayatımın kararlarını vericeğim evrelerde duygusz olmak isterdim... Hemde Çok...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: jarjar, 31 Ağustos 2005 11:36 tarihinde demiş ki: aman zaman ilacıdır herşeyin sen geçiş yaparsın erzincan dan olmadı yada eğitim fak. ne gidersin Bak burak'ta demiş. sen eğitimi kazanırsın Allah'ın izniyle üzülme o kadar. aslında şanssızlığına üzüldüğünü biliyorum. nilay konusundada yapman gerekenleri realde söledin.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Christoph_Vassel, 31 Ağustos 2005 03:56 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 31 Ağustos 2005 02:34 tarihinde demiş ki: üzülme ya :( Her güzel eşyin bir sonu vardır... ölüm dışında sonu yaratan insanın kendisidir.. Bu gecenin sonunu da insan mı yaratır ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 işte konumuzun fakesi de geldiiii yalnheez jojeeak ARKADAŞIM SAKİN OL!!!1!1!1!!!!11 evet uykum var [Bu mesaj PrudenT tarafından 01 Eylül 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Geçer üstad geçer..[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: YalnizCocuk, 01 Eylül 2005 03:55 tarihinde demiş ki: allah belanı vermiş, umarım gelecek sınavlarıda kazanamaz, hayatın boyuncada issiz bir serseri olarak kalırsın Umarım o okuduğun belayı yer kabul etmez gök kabul etmez döner dolaşır seni ve aileni bulur. Beni tanımadan etmeden bedduada bulunmuşsun. Bu halimden 1000 beterini versin Allah sana.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aman ciddiye alıp cevap mı yazıyorsun bi de =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yok o alacağı cevabı alsın. Bi daha böyle vasıfsızlarla uğraşmayalım.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar