AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Evet arkadaşlar. Nil (Nilay) ile ayrıldık. Olaylar ÖSS sınavından sonra gerçekleşti. Baya bi uzak kaldık,şahsıma konuşiyim özlemedim. Tercih zamanı tekrar bir araya geldik. Benim aklımda Gazi B.E.S.Y.O okumak vardı. Ve onun puanıda Gazi işletmeye tutuyordu. Beraber okuyalım dedim. Ayrı yerlerde olmayalım istedim. Benim önce Erzurum sınavım vardı. Nil ; "Tamam ben ayarlarım tercihleri sen sınavına çalış" dedi. Bende Erzurum'da çalışmaya başladım. Puanım 199.855'ti ben uçuk tercihler yaptım. Boğaziçi - Ebelik , Hacettepe - Tıp (ingilizce) fln. O da Mersin'de yaptı tercihlerini. Ben Gazi - İşletme yaz dedim. Tamam yazarım dedi. İlk tercihine 9 Eylül - İşletme yazmış. Gazi'yi yazmamış bile. 9 Eylül'ü kazandı. Tamam onun yaşamı sorun değil fakat bana söylemesi gerekirdi. bende ona göre hazırlanırdım. 9 Eylülde girerdim sınava. Herneyse bunların yanı sıra birbirimizden iyice soğuduğumuzu hissettik. Ayrılma kararı aldık. 2,5-3 yıllık ilişki böyle bitti. :( [hline] Bugün 2. Aşama sınavımız vardı. Kazanamadım. Çok kötü oldum. Denge aletinden düştüm. Salon iğrençti zemin kaygandı Asics marka kauçuk ayakkabılarım bile kaydı o dereceydi. Klavuz'a yazdıkları parkuru uygulamadılar. Değişikti istasyon yerleri. Kısacası kazanamadım arkadaşlar. 2 Ay çalışmıştım. Zaten sporcuyum odun durumu yok yani. Hayırlısı olsun. Başka şehirlerde deniyecem. [ Ankara , Aydın , Erzincan ] Görüşlerinizi ve tesellilerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hmmm onu bir süre özlememişsin o seninle aynı şehirde olmak için uğraşmamış bence teselliye ihtiyacın yok en iyisini yapmışsınız şimdi okuluna bak umarım diğer sınavlar istediğin gibi gider =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 takma kafana; o kız seni hakketmemiş bence, iyi bile olmuş ayrılmanız. ama tabi şimdi üzgünsündür. neyse geçmiş olsun.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gerçi sen de onu özlememişin şimdi gördüm; o zaman ayrılmanız ikiniz için de iyi olmuş. neyse takma kafana, böyle iyi olmuş dediğime bakma uzun bir ilişkinin bittiğine ben de üzülüyorum :([signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 takma kafana ya o kadar kız metboy unda dedıgı gıbı senı haketmemiş bencede en iyisini yapmıssın sınavdada daha sansın varsa iyi sonuçta hala şansın var[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 walla senin adına üzüldüm. insanların boyle çok kötü anları olabilir. ama yılma yoluna devam et. iyi şanslar...[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gel izmire alalım sni başımızın üstünde yerin var üzülme geçer hepsi :([signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paşalar gibi yeniden girersin. Kazanırsın istanbul u bütün alemlere akarsın. Aşık olmassın takılırsın. istanbul u kazanamadım mersin oldu aynı durumlardan bende geçtim ama ben artık öyle yapıyorum. Aşık olmadan yaşamak süper....[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Ağustos 2005 12:19 tarihinde demiş ki: Aşık olmadan yaşamak süper.... Budur abi..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 oo paticik bbg de .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yuhhhh len en son ben mı ogrenıcektım[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya 1. bölüm etkilemiyor muydu en afzla?? ikinci aşama %30 deilmiydi....nasıl kazanamadın? anlayamadım...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 asklariniz da bir o kadar sozleriniz kadar sahte..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 geçmiş olsun kardeş...[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 üzülme,üzülme,üzülme... denerim,denerim,denerim... irfan zaten sen ankarayı kazanıcaksın:) ayrıca ne demiş ünlü biri... said: bLackcha0s, 30 Ağustos 2005 12:19 tarihinde demiş ki: Aşık olmadan yaşamak süper.... [signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 harbiden nasil guzel bir lafmis o blackchaos... Hatirliyorumda gercekten supermis ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Neyse bab o kadar skor yapmışsın koşuda gine yaparsın sadece başka okula girersin yani prop. deil dir senin için... Nilayı da tanımıyorum o yüzden yorum yapmayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 muhtemelen sırtından vurulmuşa döndün. bunun haricinde ona haddinden fazla değer verdiğini düşünmüşsündür. bence kız arkadaşın sana adilik yapmış. ama tercihleri yazarken ailesi ile görüşmesi veya ailesyle birlikte karar verme durumu olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hava atmak gibi olmasın ben kız arkadaşıma ist yazacaksın dedim... paşa paşa yazdı... okullar açılsada bi görsem sefkilimi[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kiz arkadasin ile ayni sehri yazmak cok mantiksiz bana gore sonucta herkesin kendine gore planlari gelecek uzerine dusunceleri var ve ben planlarimi asla asla ne kadar asik olsamda kopek gibi surunsemde baskalari uzerine kurmam vede baskalarinin benim uzerime kurmasina izin vermem. Yani kiz arkadasim orada diye asla gitmem yada ben burdayim diye gelmesine izin vermem hayat bu bir sekilde ayrilirsiniz salak sacma bir hayatiniz olmaya baslar hem gelen kisi pisman olur hem gel diyen kisi sucluluk duyar. sacmalik olur. vs vs vs icimde birsuru sey var bu konuda anlatmak cook uzun surer vs vs vs[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ama sonuc su asik olmak muthis bir duygu vede bunu yasamayan bilmeyebilir belki yapmamaniz gereken bircok seyi yapiyorsunuz -yaptim- ama...... diger yandada bir omur var bu ayrimi yapmaniz gerekli yani bir tarafta geleceginiz okulunuz kariyeriniz bir taraftada asik oldugunuz kisi duruyorsa kusura bakmayin ama aglayarak sizlayarak surunerek sevgilinizi birakmaniz gerekir. Yaptim mutlumuyum hayir mutlu degilim ama mutlu olucakmiyim evet mutlu olucam eger herkeste onu aramayi birgun birakirsam cook mutlu olucam biliyorum bekliyorum... siir gibi oldu be :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid [Bu mesaj gellidus tarafından 30 Ağustos 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız ve tesellileriniz için teşekkürler. said: tellos, 30 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki: yuhhhh len en son ben mı ogrenıcektım Abi gerçekten çok kötüyüm. Tlf falan açmadım. Kazanmam lazımdı bu sınavı. :( said: _black_angel_, 30 Ağustos 2005 14:33 tarihinde demiş ki: ya 1. bölüm etkilemiyor muydu en afzla?? ikinci aşama %30 deilmiydi....nasıl kazanamadın? anlayamadım... Doğru anlamışsında hocam 2. Aşama'da denge aletinden düştüm. Derecemde baya kötü geldi,1. Eleman 23 yaptı ben 29. Aradada bayağı insan var. Kısmet değilmiş. Ama gerçekten çok üzüldüm. said: orc_lord, 30 Ağustos 2005 19:27 tarihinde demiş ki: muhtemelen sırtından vurulmuşa döndün. bunun haricinde ona haddinden fazla değer verdiğini düşünmüşsündür. bence kız arkadaşın sana adilik yapmış. ama tercihleri yazarken ailesi ile görüşmesi veya ailesyle birlikte karar verme durumu olabilir. Abi ben dedim ki başka bir yer yazacaksan haber ver bende ona göre hazırlaniyim. Ona göre program yapiyim. İzmir deseydi izmir'e gider orda girerdim. Söylemeden gitti. Sınavda bitti izmir'in. Dediğin gibi sırtımdan vurulma durumu var. @Gellidus ; Hocam haklısın. Ben zaten sporcuyum. İyide sporcuyum. Sporumu oyunumu batıda daha iyi yaparım. Hele atletizmi dahada başarılı yaparım ki Erzurum'da rakım 1838. Deniz seviyesinde 2ooMtr denemedim. Muhtemelen uçarım diye düşünüyorum. Yani benim için şehir farketmez. Kız arkadaşımla okuma durumu vardı. O eğitimi iyi olan üniversiteyi seçecekti bende ona ayak uyduracaktım. Kaba bir tabir olacak ama "kelek attı". Canı saolsun. Elbet bir sebebi vardır. Ben öğrenmek istemiyorum orası ayrı. Son msjım zaten şu oldu. NE BİR KIZIN ANLAYABİLECEĞİ KADAR BASİT OLABİLDİM ; NE DE SEVGİME LÂYIK BİR KIZ BULABİLDİM. Umarım anlaması gereken msjı anlamıştır. said: ivy, 30 Ağustos 2005 15:53 tarihinde demiş ki: üzülme,üzülme,üzülme... denerim,denerim,denerim... irfan zaten sen ankarayı kazanıcaksın:) İnşallah Gizem. Hakkımızdan hayırlısı olsun öncelikle. Gerçekten Erzurum hariç her yeri düşünüyorum. Buradaki sistemden,insanlardan,yönetimden bıkmış durumdayım. Yüzlerini görmek istemiyorum. Gerçekten psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum. Sağlıklı düşünme yeteneğimi bile kaybetmek üzereyim. Bi süre içki kullanmayacam diye söz verdim kendime. Sözümde durmak için çaba harcıyorum . İnşallah başarılı olurum. Sigara kullanıyorum sporumu etkilemeyecek şekilde. Şu son günlerde tek dayanağım 1 paket sigaram diyebilirim. Evet sevgili patiler. Bide söylerler doğu'dan sporcu çıkmaz diye. Böyle sistemde,yönetimde,sınavda tabi çıkmaz. Adım gibi eminim ben bu halimle Gazi B.E.S.Y.O sınavına girseydim havada kapardılar. Aynı şekilde 8ooMtre koşan bir arkadaşım daha var derecesi 2.oo.oo 1838 rakımda,kiremit pist'te bu dereceyi yaptığını duysalar onuda havada kaparlar.Biz bu sistemde sporcuyuz. Doğu'da harcanıyoruz. Doğu bize sahip çıkmıyor. Adamlar okul sınavında bir sistem getiriyorlar 6 sene boyunca aynı sistem. Fotosell fln klişe şeyler yani , sistemi ezberleyen herkes herkes giriyor. Sporcu olanda olmayanda. Ben çok konuştum. İyi akşamlar.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yazdıklarını göz önüne alınca ayrılmanız pek bir tesadüf olmamış ancak kazanamamana üzüldüm inşllh başka şehirde şansını deniyebilirsin bence.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Aga bişi sorcam Milli takıma alınan sporcular barajı geçtikten sonra istediği üniye girebiliomuytdu? Bu arada çok üzldm,takma kafana kız mı yok :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Şu an ki sınavlarda 2oo5 için konuşiyim. 2oo3-2oo5 arası federasyondan (Atletizm,Futbol,Voleybol..vs.vs) onaylı Millilik belgesiyle 160 barajını aşmışsa sınavsız geçiş hakkına sahip.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar