tellos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: elvyn, 04 Eylül 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Bir de bunun yanında karısı çoğuyla yapan versiyonları var. Onlar asıl dayaklık. aile boyu[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 O değilde dolmuştayız 55-60 yaşlarında iki tane denyo muhabbet ediyo, dolmuşa bi kız binerken yada inerken bunnar konuşmayı bırakıyo ÖKÜZZZZZZZ gibi en az 1 dakka kızı süzüyolar hatta abartıp dolmuşun arka camından hala kıza bakıyolar,lan tutup götürecektim herifi kerheneye şimdi kalpten ölür falan uğraşmaya değmez:) toplumun bu derece abaza olmasının nedeni o büyüklerimizin çok övünerek anlattığı namus(bi dereceye kadar önemli bencede),adet,örf zart zurt 2.si bu msji okuyan bayan varmı bilmiyorum ama türk kızlarının %90 nın g.tü tavan yapmış,güselde değiller, hele bu sene otelde gördüğüm ruslardan sonra hepsi obez hastası gibi gözükmeye başladı...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Karısıyla çocuğuyla bakmıyor yanlış anlaşılmasın, yanında karısı ve çocuğu varken bakıyor.[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 toplumumuz çoğu şeyi beceremediği gibi güzel görünce nası bakacağınıda bilmio ne yazıkki[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 katılıyorum. Dalar gidersin anlarımda hayatında canlı birşey görmemiş gibi bakıncada bir acayip.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Dark_Soul, 04 Eylül 2005 01:29 tarihinde demiş ki: O değilde dolmuştayız 55-60 yaşlarında iki tane denyo muhabbet ediyo, dolmuşa bi kız binerken yada inerken bunnar konuşmayı bırakıyo ÖKÜZZZZZZZ gibi en az 1 dakka kızı süzüyolar hatta abartıp dolmuşun arka camından hala kıza bakıyolar,lan tutup götürecektim herifi kerheneye şimdi kalpten ölür falan uğraşmaya değmez:) toplumun bu derece abaza olmasının nedeni o büyüklerimizin çok övünerek anlattığı namus(bi dereceye kadar önemli bencede),adet,örf zart zurt 2.si bu msji okuyan bayan varmı bilmiyorum ama türk kızlarının %90 nın g.tü tavan yapmış,güselde değiller, hele bu sene otelde gördüğüm ruslardan sonra hepsi obez hastası gibi gözükmeye başladı... katılıyorum,bende aynısını dedim,türk kızları yabancılara kıyasla çok havalılar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 niyet önemli de çoğu durumda olay bakmakla kalmıyo malesef minibüse bindiğimde gözlerimle görüyorum[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bakmakla kalmayanlar konusundaki kaygilariniza hak veriyorum da... sadece bakanlar icin, bakarlar bakarlar size ne anlamadim. yasak degil, gunah degil. siz de onlara o kadar uzun bakiyormusunuz demek ki. hahahaha [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 04 Eylül 2005 06:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kesmek var bakmak var.. ayırt etmek lazım[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 İnsan var hayvan var, ayırt etmek lazım. Herşey adabıyla yapıldığında güzel oluyor. Güzel bir hanıma bakmanın da adabı vardır yahu. Ne diyeyim, sosyal dengesizliki eğitimsizlik oldukça bunlarda olacak.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Dark_Soul, 04 Eylül 2005 01:29 tarihinde demiş ki: türk kızlarının %90 nın g.tü tavan yapmış,güselde değiller, hele bu sene otelde gördüğüm ruslardan sonra hepsi obez hastası gibi gözükmeye başladı... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Pessimist, 03 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki: @demirbilek2 & Lolipop beklenen cevaplar sizden geldi aferin size.türkiyenin durumunu özetlediniz hmm bayanız galbia ;)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Razien, 03 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Avrupa ve amerikada kızlar sex konusunda daha esnek,ama türkiyede örf adetlerden dolayı her zaman abazalar olacaktır Kesinlikle bu yüzden Rusya'da ergenliğe giren her kız ve erkek direk milli oluo[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 fena mı?[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Yoo süper :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Dark_Soul, 04 Eylül 2005 01:29 tarihinde demiş ki: türk kızlarının %90 nın g.tü tavan yapmış,güselde değiller, hele bu sene otelde gördüğüm ruslardan sonra hepsi obez hastası gibi gözükmeye başladı... Heheh! Yaz tatillerinden birinde kaldığımız otelde tek türk bizdik. Kalanı silme Rustu. Hepsi üniversiteli gençler.. Ortam güzel, kızlar şahane!! Şahane derken; yanlış anlaşılma olmasın. Kadın=Et denklemine daimi karşıyım. Bunların hepsinin sohbet iyi, acaip bilgililer, her biri en az bir yabancı dil biliyor ve -işte bu çok güzel- her birinin özel olarak ilgilendiği bir konu, hobi var.. Kısacası cennet gibi bir tatildi =) Hala görüşüyoruz mail msn falan. Rusça öğrenmemim tek sebebi bu tatildir... Zeki, akıllı, sıcak kanlı, saygılı insanlar.. Otelden dışarı çıkınca, gözler alışmış, Türk kızları gudubet geliyor.. Güzel olanları tabi ki var. Ancak genelde salmış bir vücut, boyalı saçlar ve solaryumlu esmer bir surat, aşırı makyaj! Ve bu stereotip! Sanki baskı makinası var.. Gelgelelim bu gerçekler bile insanlara rahatsız edecek kadar bakmamıza izin vermez. Yapılan eylemi meşru kılmaz.. Bu şekilde bakanların kafasına meşe odunu ile vurmak gerek.. Yasalara göre milletin kafasına meşe odunu ile vurmak suç sayıldığından olay yerini hızlıca terketmeniz uygun olur! Meşe odunu! İster belde, ister kafada paralayın! Meşe odunu! Vurulan kişinin zekasını açar![signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 04 Eylül 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya tamam ben de keserim, herkes keser. Kız cevap vermiyorsa sallarsın gider. Öyle yiyecekmiş gibi bakmak gerçekten çok ayıp.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Kesmek=Görmemişler gibi bakmak .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hayır işte onun da bi adabı var. Bence kesişmek biri hoşuna gittiğinde ona bakarken muhteşem bir göz iletişimi kurmak, karşıdan da aynı response gelirse işte tanışmak koklaşmak. Öküz gibi bakmak ise ağzında salyalar aka aka bir kıza kilitlenmek, dakikalar boyunca. Hatta kızlar kesiyor bazen, sen varmıydın Gloria's ta kaan hatırlamıyorum da ordaysan işte hatırlarsın olayları;-) Neyse..[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gözle tecavüz olayı çok sinir edici bişey.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 praw +1[signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 04 Eylül 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 buna senin veya benim yeter demem yetmez değiştirmek için. Yurtdışında örneğin,norveç;yazın bi hatunla tanıştım,annesinin yanında kız sarılıp şap şup öpüyodu beni.E bizim kültüre ters,onlarda ise hiçte değil.Erken yaşta cinsellik yaşadıkları için erkende değil aslında bize göre erken :D neyse cinselliğe aç olmuyolar.Dolayısıyla abaza olmuyolar,nedir nedeğildir biliyo herifler.Bizde böyle bi durum yok,oyüzden bukadar çok abaza var.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kesmekle gormemis olmanin alakasi yok,,, tam tersi kesmek normal bisidir, tadinda birakildigi zaman rahatsiz etmez tam tersi karsi tarafin hosuna gider :)[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 jade sen böyle devam et :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar