Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolmuş'ta ki insan görünümlü ÖKÜZLER!!!

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

said:
bLackcha0s, 03 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
Ablama bakana bi gün yanarlı dönerli bi kafa atmıştım minübüste o zamandan beri ciddi ciddi bidaha böyle bi olay yaşamadım.
=)

Yahu bakmanın bir adabı vardır bakarsın kız güzelmiş hakkaten dersin bi süzersin
bi aptallaşırsın sonra önüne bakarsın.
Ağzının suyu aka aka mal mal bakmak ne demek yahu.
Bizde bakıyoruz ama adam gibi bakıyoruz güzele bakmak sevaptır hesabı bakıp allah sahibine bağışlasın deyip geçiyoruz.

+1
Bakmak ayrı şey, gözle becermek ayrı şey

Öyle mahlukatları gördükçe(hayvan demiyorum onlarında bi şerefi var) varlığımdan utanıyorum.
Ya ben bunlarla aynı soydan olamam yaa.Yani böyle bi durum 1. dereceden intihar sebebi(yada toplu katliam sebebi:D)

Yani aileden birini bırakın yani dersaneden arkadaşlarla birlikte yürürken bile öyle arkadaşlara çakal gibi bakmalarına acaip sinir oluorum.Aileden birine baksalar deliririm heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip adamlar genelde uzun saçlı erkeklere de sataşıyolarya benimde saçla uzun ama sığır ebatlarında bir insanım iriyim baya böyle sokakta minibüste filan gözüme görününce böle tipler birde kavgayla uğraşmayayım diye tam böle öküz gibi çatıyorum kaşları langur lungur da yürüyorum sanki böle kralınızı tanımam edası :lol: ne takozum ha auhauhauhuahuhauha :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ranger, 03 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
said:
Jester, 03 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
bana da değdirmeye kalkmıştı otobüste biri ama arkamı döndüm herif sakalları gördü otobüsün diğer ucuna gitti direk.

neymiş? saçları bağlamayacakmışız otobüste.

sen erkek deilmisin ya
sana mı degdirdiler
ayıp artık

rolf hikayeyi okuyunca koptum zaten üzerine bi de bu yorum öldürdü beni:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pessimist, 03 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
@demirbilek2 & Lolipop
beklenen cevaplar sizden geldi aferin size.türkiyenin durumunu özetlediniz

Turkiyenin durumu bilmemne, baska ulkelerde kizlara bakilmiyor mu zannediyorsun?

Erkeklik hormonu denilen nesneyi az bir miktarda bile salgilayan her canli cesidi karsi cinse ciftlesmek amaciyla bakar. Bazisi gizli gizli bakar, bazisi kibarca bakar, bazisi laf atar, bazisi serenad ceker, vs. Hepsi ayni sey. Ben guzel bir kiz gordummu bakarim iste bu kadar, hatta o da bana bakar ve gulumserse vs. gider yanina konusurum. Bunun kulturle milletle alakasi yok. Gayet dogal bir olay.

Kabullenin, bununla yasamaya mecburuz ve asla degistiremeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğitim, herşeyin başı eğitim. biri eğitimden kastım ailenin verdiği eğitim demişte pek katılmıyorum açıkcası, biraz düz bi mantık olcak ama ona göre bi aile öküzse nesiller boyu öküz mü yetiştircek bunlar diye düşünmemek elde değil. Okullardada dikkat edilmeli bu tarz şeylere, özellikle ergenlik sırasında sosyalleşme mevzusunun oldukca büyük bir ivmelenmeye sahip olduğu yaşlarda dikkatlice verilmeli bu tarz toplumsal kurallar.[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 03 Eylül 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
hz.XXX ne demis
''Guzele bakmak sevaptir''
edit:XXX yanlis anlasilmasin hangi peygamber dediydi unuttum ole bi XXX deil yani A kisisi gibi bisi BAB OKE

Yok böyle bir söz sallamayalım=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yurdum insanının yurtdışından hiç bir farkı yok ki.. başlık adına bakınca minibüste tıkış pıkışken abuk sabuk hareketler yapanlar gibi şehrimden insan manzaraları eleştiriliyor sandım, ama gerçekten bazı şeyleri tüm erkekler yapıyor, hatta kızlar da yapıyor, hatta bakmak o kadar korkunç bir şey mi, insanın gözü dalar, aklı başka yerdedir, birine benzetmiştir, vs..[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 04 Eylül 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
Bir de bunun yanında karısı çoğuyla yapan versiyonları var. Onlar asıl dayaklık.

adam önde yürür karısı çocuğu arkadan bakar sana hıyar tipler[signature][hline]Nan Curunir
A LittLe Less conversation
A LittLe more action pLeasee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...