Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolmuş'ta ki insan görünümlü ÖKÜZLER!!!

Apeiron

Öne çıkan mesajlar

Bugün bindim dolmuşa eve doğru geliordm.Geçtm en arkaya oturdum(1-2 kişilk boş yer kaldı) Ben bindkten 5 dk snra fln bi kız bindi dolmuşa ve içerde ki en az 10 abaza döndü böle mal mal baktı kıza.Bnde onları izliorm "napıo lam bnlar?" die.Nese,10 dk snra fln kız inmek içn durdurdu dolmuşu(tabi bu 10 dk içinde o öküzler hala bakıodu kıza) İnerkende arkasından bakmaya devam ettiler.Ve bu olay 1 değil 2 değil nerdeyse her binişimde oluo.

Peki neden??Neden ülkemizde ki kişilerin BÜYÜK Bİ ÇOĞUNLUĞU böle tiplerden oluşuo?

Artk buna YETER demenin zamanı gelmedi mi?
Ama ne yazık ki kimsenin elinden bişi gelmio.

*!içini dökmüştür, azda olsa kendini rahatlamış hisseder.*[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu forumdan biri söylemişti ama kim söyledi hatırlamıyorum.
"bu abazanların hareketlerinden dolayı dişi toplumunu suçluyorum,biri bunlara verse bu herifler böyle olmayacak.."
:D[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün 3-3.5 saat arası bir süreyi dışarıda, toplu taşıma araçlarında geçirmek zorunda kaldım.. Benim yanıma her daim kokan adamlar, tesbih çeken ve küfreden kıl yumakları, ben,m yanıma oturduğu için sırtını bana dönerek oturan türbanlılar, ağlayan zırlayan çocuklar, tinerci tipli gençler düşer..
Her neyse bugün şikayet baabında "dasaaa bu 5milyarlık dünyada gerzeklerin, eblehlerin seni bulma ihtimali neden bu kadar yüksek?" diye söylendim.. Cevap çabuk geldi "Salakların sayısı yabana atma lütfen!"

Öz olarak dünyadan salakları silip atma olanağımız olsa, çoook boşalırdı şehirler. Beyinlerini kullanmayı bilmiyor diye içeriye atma olanağımızda yok ne yazık ki. Hayvanlarla beraber yaşıyoruz işte...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Ablama bakana bi gün yanarlı dönerli bi kafa atmıştım minübüste o zamandan beri ciddi ciddi bidaha böyle bi olay yaşamadım.
=)

Yahu bakmanın bir adabı vardır bakarsın kız güzelmiş hakkaten dersin bi süzersin
bi aptallaşırsın sonra önüne bakarsın.
Ağzının suyu aka aka mal mal bakmak ne demek yahu.
Bizde bakıyoruz ama adam gibi bakıyoruz güzele bakmak sevaptır hesabı bakıp allah sahibine bağışlasın deyip geçiyoruz.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

bugunde ablamla bi yere gidiyoruz durakta bekliyoruz önümüzde 1 tane tam böyle çapulcu bi tip sigara var ağzında yanında bi velet arkadada bi velet
cabrio reno ile geziyorlar müzik sonuna kadar açık
önümüzde durdular.
Hava atıcak ya ablama ablamda hiç haz etmez
La havle dedim
sonra adam kalkmadı bana bakıp güldü
bende güldüm
nerden çaldın lan
Parasını veriyim sizde içindeyken alıyım. dedim
göt gibi kaldı bişey söyledi bastı gitti =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 03 Eylül 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
ben terbiyeliyim ama kizlara bakiyorum mesela.. ;p

Kızlara bakmadan bakmaya fark var. Kızlara onlar seni görmeden kaçamak bakışlarla bakıyorsan ve onlar sana baktığında kafanı başka yere çeviriyorsan sen terbiyelisin demektir. Ama bir kıza trene bakar gibi bakıyorsan magandanın tekisindir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
King_Tiger, 03 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
Kızlara bakmadan bakmaya fark var. Kızlara onlar seni görmeden kaçamak bakışlarla bakıyorsan ve onlar sana baktığında kafanı başka yere çeviriyorsan sen terbiyelisin demektir. Ama bir kıza trene bakar gibi bakıyorsan magandanın tekisindir.

işte o abazalarda 2. yazdıın şekilde ki gibi bakıolardı.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hz.XXX ne demis
''Guzele bakmak sevaptir''
edit:XXX yanlis anlasilmasin hangi peygamber dediydi unuttum ole bi XXX deil yani A kisisi gibi bisi BAB OKE[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

[Bu mesaj Anelor tarafından 03 Eylül 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi kere çok fena elle tacize uğradım.sinirlendim bişey de yapamadım tam ağzımı açıp herife küfretcektim ki dolmuştan inmeye karar verdi, inerken de cüzdanını düşürdü ben de hiç uyarmadım öle cüzdanı aldım görünmicek bi yere koydum :) umarım uzun süre bulamamıştır böle sürünmüştür..[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...