Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Herseyi Affedermi?

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

aşk herşeyi affedemez böle bişey göreceli olur benim sevgilim beni aldatırsa onu affetmem çok sevsemde ama affeden olur[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com

[Bu mesaj 2pac tarafından 03 Eylül 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz arkadas biraz eski 2001 li felan kayit tarihi diger arkadasda ole bişi idi.. valla rakip forumlar db yi aldi herhalde :P

Yahu adamlar konular aciyor alakasiz alakasiz cevap yaziyorsunuz ya..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç şu geyiği yapmadım bi yapiim sonra konuya dönerim

Affetmek insanın üstüne yakışanı giymesidir..Tabi duruma göre ,eminim ki çoğu erkek aşkı için gururundan vazgeçmiştir..
Şimdi dersiniz aldatmadır,yalandır,dolandır.. o da insanın gururuna kalmış bişi...Çok sevipte ayrılır, paticik onu bağrına basar.Yeri kişiseldir..

Sevdiği insan için en yakın dostunu değişen,çoğu kişiyi karşısına alan,bi onu bilen ilahi aşklarıda gördük değil mi? insanı kör ettiği zaman aldattığına bile inanamaz insan..
Aşk herşeyi affedebilir bence..ama kalbe değil de dostluğa,mantığa ve sorumluluğa önem veren bi insansanız o aşk ya olmaz,yada hayatta affetmez..Görüncede gururlu der geçerler...Dediğim gibi detaylı bilgiyi paticik kişisel bölümünden alabilirsiniz..

Sevgiler&Saygılar[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Coldshadow +1 Ama Mantigi One Verincede Isin Buyus Kaciyo :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - Dashe - baydi..biraktim...
MxO - Dahe - E Buda Baydi :D
Swg - Eclipse - Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...3.5 Oldunuz Deme :D
Sosyal ağlarda paylaş

1 Kere Yaptiysa 1 Daha Neden Yapmassin Gibi Biseyde Soz Konusu..[signature][hline]SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dahe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Swg - Eclipse - Anron - The Legend Is Back! LS Elimde Force Icimde... 3.5 Olmaya Hazirlanin :P
Sosyal ağlarda paylaş

Madem konuya donuldu bende kendi dusuncelerimi aciklayayim.. insanin dusunce ve davranis sisteminin hiç bir zaman basit bir sistem oldugunu dusunmedim.. İnsanoglu cesitli davranislara zaman yer statu psikoloji vb.. sinirsiz sayida kavramin potansiyel ve kinetik durumu ile ilgili yanitlar.. bu kavramda bunlarin tamamini dusunebilmek, degerlendirmek ve sonuca ulasabilmek imkansiz gibi bir seydir.. mutlaka sapma olacaktir.. Ancak bizlerin yapabilecegi en mantikli olanidir. en baskin olabilecegini dusundugumuz kavram uzerinden yola cikar 2. ve 3. olabilir kavramlarla sonuca gitmeye calisabiliriz...

Simdi bu anlattiklarima gore bakacak olursak kimilerine gore cok basit gorunen bu soru sadece etik olarak degerlendirildiginde net bir cevabi alacaktir.. Bizde oyle degerlendirecegiz :

Ask bir sanal kavramdir ve bu kavram birden fazla kavrama bagli calisir.. Biz sadece kendisini alalim.. Ask tek basina her seyi affedebilir, cunku ana temasi sevgi ile cok yakindir.. Dusunecek olursaniz tekel olarak ele aldigimizda af kesindir.. Ancak bildigimiz uzere bir gercek var ( bknz : ilk paragraf ) calisma duzenli ancak komplike.. Boyle bir durumda o an hissedilebilecek asktan daha baskin duygular olacaktir.. Ama bunlari da maalesef kestirmek cok guc mutlaka yasamak lazim.. ancak yasanilabilecekler guven, intikam, hirs, nefret vb. kelimelerle anlatabiliriz.. eger kişi ask duygusunun etkisinden kurtulur ve diger kavramlara kayarsa affi olmayabilir.. Ornegin bu bana yapilirmiydi ? gibi bir tripe girilirse askin olayi artik bitmiştir olay kişisellesmistir.. Bunlari anlatabilmek ve kestirebilmek gercekten cok zor...

Simdilik soyleyeceklerim bu kadar.. Fazla uzun olmasin.. Okunsun..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netcafe, 03 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
1 Kere Yaptiysa 1 Daha Neden Yapmassin Gibi Biseyde Soz Konusu..

doğru.. da bu aşar geniş arşiv aramaları ve hırslı çalışmalar sonucunda iyi bir sonuca ulaşabilirsin.Böyle değil.

Kişisel forumların Arşivini objektif olarak tara,araştır...notların altını çiz..yorum yapma ve bi sonuca var..

bu sonuç dünyanın heryerinde aynı olur..Şunla eşittir..4500 genç üzerinde uygulanan bir anket olarak değerlendirebilirsin :)

İstatislikler doğrudur her zaman...Hadi kolay gelsin :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 03 Eylül 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
said:
Netcafe, 03 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
1 Kere Yaptiysa 1 Daha Neden Yapmassin Gibi Biseyde Soz Konusu..

doğru.. da bu aşar geniş arşiv aramaları ve hırslı çalışmalar sonucunda iyi bir sonuca ulaşabilirsin.Böyle değil.

Kişisel forumların Arşivini objektif olarak tara,araştır...notların altını çiz..yorum yapma ve bi sonuca var..

bu sonuç dünyanın heryerinde aynı olur..Şunla eşittir..4500 genç üzerinde uygulanan bir anket olarak değerlendirebilirsin :)

İstatislikler doğrudur her zaman...Hadi kolay gelsin :)

*kopar*[signature][hline]SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dahe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Swg - Eclipse - Anron - The Legend Is Back! LS Elimde Force Icimde... 3.5 Olmaya Hazirlanin :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...