Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son 1 yıldır çıkan klasikler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mutlaka oynanması gereken oyunları yazarmısınız buraya.Yeni sistemi alınca gidip hepsini alıcamda heh.Özellikle bol grafikli olanları oynayamadım yani.Türü farketmez[hline]
Mesaj tarihi:
ron, morrowind ve empire earth ı oynadım
vice citynin bende manyağıyım onu net cafede oynadım pc kaldırmıyor ama yeni aleti alınca devam edicem bi kaç bişey kalmıştı :)[hline]
Mesaj tarihi:
aegeanın yanlışını düzelteyim,1.10 beta çıktı fianl değil...
Freelancer,Medieval,Nba2003,rise of nations bu sene alınması gereken oyunlardı.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Mesaj tarihi:
posta klasik değil ama bence harika bi oyun ben bu kadar vehşet ve geyiğin bi arada bulunduğu bi oyun görmedim
*!kulaklarında hala save tree burn book sloganı çınlamaktadır*[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
%100 gaz için, Need for Speed : Hot Pursuit 2
ayrıca "İstanbulun belediye başkanı olsaydım bu bööle olmazdı" diosan, bilgisayar başında saatlerce oturup, kahveni yudumlarken "hmm... demek buraya yol gerekiyo peki ama daha kar edemiyorum ki doğru düzgün bari rezidental taxleri %0.01 daha yükseltiyim adama yol veriyim" diyecein Sim city 4 var... (yannız buna yeniysen büyük ihtimalle beceremiycen, sana tavsiyem yardımcıların dediklerini okuman ve tavsiyelerine dikkat etmen olucak)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...