EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mutlaka oynanması gereken oyunları yazarmısınız buraya.Yeni sistemi alınca gidip hepsini alıcamda heh.Özellikle bol grafikli olanları oynayamadım yani.Türü farketmez[hline]
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 klasik diyemem ama en iyi oyunlar diyebilirim frozen throne rise of nations enter the matrix postal 2 freelancer syberia[hline]
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 morrowind+tribunal+bloodmoon gta3 vice city (ben svmiyom am delisi bol) rise of nations yada empire earth (2side strateji) unreal 2!!! biraz eskidi ama SÜFER![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ron, morrowind ve empire earth ı oynadım vice citynin bende manyağıyım onu net cafede oynadım pc kaldırmıyor ama yeni aleti alınca devam edicem bi kaç bişey kalmıştı :)[hline]
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 diablo 2 lod 1.10 patchi :P mucize oldu çıkması :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bencede mafia oyna.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 aegeanın yanlışını düzelteyim,1.10 beta çıktı fianl değil... Freelancer,Medieval,Nba2003,rise of nations bu sene alınması gereken oyunlardı.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Post Mortem Silent Hill 2[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 wow amma oyun kaçırmışım.bi sürü birikti valla *tür belirtmessem böyle olur diye düşünmektedir*[hline]
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 splinter cell var. bu arada arcane postal 2'de oyuna devam ettin mi? bana çok boş geldi.[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ahah postal 2 yi tatilde oynama sakın. Okulda birine kızarsan aç postalı dök benzini... NNNNniiiihohahahahaaha..... :rock:
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 posta klasik değil ama bence harika bi oyun ben bu kadar vehşet ve geyiğin bi arada bulunduğu bi oyun görmedim *!kulaklarında hala save tree burn book sloganı çınlamaktadır*[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 artık pek oyun almıyorum fakat şu son aldığım frozen thorn güzeldi.
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 unreal tournament 2003 ![hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 %100 gaz için, Need for Speed : Hot Pursuit 2 ayrıca "İstanbulun belediye başkanı olsaydım bu bööle olmazdı" diosan, bilgisayar başında saatlerce oturup, kahveni yudumlarken "hmm... demek buraya yol gerekiyo peki ama daha kar edemiyorum ki doğru düzgün bari rezidental taxleri %0.01 daha yükseltiyim adama yol veriyim" diyecein Sim city 4 var... (yannız buna yeniysen büyük ihtimalle beceremiycen, sana tavsiyem yardımcıların dediklerini okuman ve tavsiyelerine dikkat etmen olucak)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Civilization play the world CM4[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mafia yı kesinlikle dene bi kere konusu çok güzel Gta Vice-City bunuda dene çok eğlenirsin walla[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail|||
Öne çıkan mesajlar