Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

minare olayı

cenin

Öne çıkan mesajlar

Bu gün yolda giderken bir bina (bildiğimiz 4-5 katlı bir apartman) etrafındaki binalara göre biraz daha yüksek tepesinde (çatısında kubbe depşl) 2 tane minik minare (hani bazı camilerde olurya minik boy). Ne bu filan diye sordum biraz bana dediler ki insanlar kaçak kat çıkıyor sonra belediye yıkamasın diye tepesine minare koyuyor. Ben şoktayım insanlar bu kadar çıkarcı mı ya? Nasıl bir mantıktır bu? Doğrumudur bilen var mı?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

bana biraz sallama gibi geldi. genelde yer olmayan yerlerde aparmanların bir aktı mescit olarak kullanılıyor, çatıyada böyle minare tarzı bişeylr koyuyolar. bakırköy de de örnekleri var...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil

khas changed into LonelyWolf

[Bu mesaj LonelyWolf tarafından 03 Eylül 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LonelyWolf, 03 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
bana biraz sallama gibi geldi. genelde yer olmayan yerlerde aparmanların bir aktı mescit olarak kullanılıyor, çatıyada böyle minare tarzı bişeylr koyuyolar. bakırköy de de örnekleri var...

binanın en fazla 100m ötesinde kocaman bir cami var bende mescit sandım ilk başta[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı bir şekli var onun.
Gecekondu mahallelerine hemen cami yaparlar. Cami olan mahalle zor yıkılır, hangi belediye camiiyi yıkmaya cesaret edebilir ki ?!
Belki aynı şey apartmanlar için de geçerlidir.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

ben mi yalan söylüyorum anlamadım?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

Afedersiniz ama cami yada minare şimdi kaçak konutu haklımı gösteriyo? Neden yıkılamıycakmış ya?
Caminin, minarenin ibadet için kullanılanı kutsaldır. Puştluklara alet edilenlere de kutsal muamelesi yapamazlar yaa... Bikere dine hakaret olur bu(Yalanlarına, haksızlıklarına, hilelerine dini karıştırıyolar.Daha büyük bir hakaret olurmu yaa?)

Zaten onların minare mescit cami filan yapmasına filan gerek yok el altından belediyeye bastırıyolar parayı, belediye de yıkmıyo...

Evet ne yazıkki böyle bir ülkede yaşıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

kaçak katları öle hızlı bi darbele yıkmak lazımki böyle o katlar gidicek üstteki yetimhane hede hödö bozulmadan çat diye aşaa incek, biz eskiden yapardık kibrit kutusunu bardağı düşürmeden vurup altından çıkarma olayı, yannışıkla bütün apartman yıkılırsa ne denediğini söyleyip kurtulur yıkanlar en azından, madem haksızken yağ gibi üste çıkmak bu kadar kolay...[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know
That between black and white there is no room for two
The scale it might be wide, but there's no need to be blind
Between black and white there is no room for two
Sosyal ağlarda paylaş

kesin dogrudur bende tv de gormustum bole adamlae eylen yapiyodu 7-8 kişi sonra polis bunlar goz altina almaya geliyodu adamlar bi anda yer yatip namaz kılmaya basladilar polisler namaz in bitmesini bekledi tam namaz biti derken adamlar hazir ola gecip ıstıklal marsini solemeye basladilar tabi polis de gecti hazir ola ama soonra mars bitince hepsi goz altina alindilar tabi:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
tr de populer bir olaydır bu hadise

kaçak kat çıkan okadar çok ev varki..
mesela dikkat edin çogu camide kaçak inşa ediliyor, ama belediye cami yi yıkmaya cesaret edemeyip sonradan veriyor tapusunu, arazinin imar iznini fln..

eh bunlar olduktan sonrada kaçak cıkılan kat üstüne minare dikmek de başka bir cazip seçenek oldugundan, din i şerefsizliklerine alet edip kullanan kişilere karşı cahil belediyelerde aciz kalıyorlar.

eh tabi neticede belediye başkanı yıkım emri verecek olsa bile üstleri engel olabiliyor, aksi taktirde görevden alıyorlar..[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...