sharky Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben Blizzard yerinde olucam, çoktaan kısıtlamıştım ipleri. Türk oyuncusu kadar problemli oyuncu var mı be.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 unable to connect dio hala bende pfff[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armada Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Burası 600 küsür post olmuş şu trace routeları ve replyları blizzard forumuna yapsaydınız adamlar deheşete düşerdi ve bişeyler yapmak zorunda kalırdı.[signature][hline]/ Mavi / Novus Ordo Seclorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 öğlen yemene eve gittim kardeşim bl de hunterını babalar gibi kasıodu :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Uzun bi aradan sonra oyuna girip instance yapmak çok güsel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Unable to comply building in progress hangi oyunda diyodu bunu hadi bakalım bilin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 halamı girmiyor?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende karakter ekranı açılıyor oyuna bakamıoyurm şu anda yuklememler falan var ama muhakkak oyunda sorunsuzdur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 girdi[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bizim ufaklıta oynuor[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 command and conquer da diyodu eternalcım[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hehehe :horace: tiberian sun mıydı? ne dandik oyundu ya :horace: eciş büçüş adamlar. ama titana hastayım o ayrı[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tibarium sun salak bi oyundu abi ama C&C bir ve red alertler gayet iyiydi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 9400 e oturdu pingim AV da ilgnç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baracus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: sharky, 02 Eylül 2005 12:24 tarihinde demiş ki: Ben Blizzard yerinde olucam, çoktaan kısıtlamıştım ipleri. Türk oyuncusu kadar problemli oyuncu var mı be. Bunu yazmandaki mantik ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bugün baştan iyiydi fakat sonradan inanılmaz bir lag başladı gene, oynanmaz hale geldi.. yediler resmen üç günü ve rested bonusu gibi komik şeyler söylüyorlar sadece..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Burning Legion'da birkac gün gecir, anlarsin. Ironforge'da yellden küfürlesen, Fenerbahce tezahuratlari yapan, veya night elf femalelere laf atan insanlari gördükce milletinden soguyorsun biraz. Bu arada, EU sunucularinin üvey evlat muamelesi görmesinden biktim bre[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben üvey evlat muamelesi görmüyorum genelde şu şekil oluyo muhabbet x : from ? bn : turkey x : haha lol from this suxin place /ignore x y : from ? bn : turkey y : cool where ? bla bla ilgileniolar ayrıca şu anki guildimde (Holy Crusaders) bayağ bi itibar ediyolar türkiyeye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Eladuin, 02 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Ben üvey evlat muamelesi görmüyorum genelde şu şekil oluyo muhabbet x : from ? bn : turkey x : haha lol from this suxin place /ignore x y : from ? bn : turkey y : cool where ? bla bla ilgileniolar ayrıca şu anki guildimde (Holy Crusaders) bayağ bi itibar ediyolar türkiyeye ;) bana öle diyen çok adam oldu.örnek veriorum güzel bi staff düştü.banada lazım priest ede.rolluyoruz ben kazanıyorum.banada lazım olduğunu bildiği halde yediremiyo,başlangıçta Turkey cool diyen adam niye rolladın aslında lazım deildi turkish sux diye geçersiz aptalca bahanelerle laf atıo...bu tip çok adam gördüm.cool dedimi ilgileniyo olmuyo tam :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 02 Eylül 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yahu üvey evlat olayinin turklukle alakasi yok be, dedigim sey EU sunucularinin üvey evlat muamelesi görmsi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 onlardan 1 kac tanesini sallandırcan taksim meydanında bizi ab'ye almıycaklar[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Walla BL den midir bilmem gruplarımın yarısı SWE yarısı TR. Cok da iyi anasıyoruz adamlarla daha damn you turkish dedigini duymadım kimseden gayet enfes adamlar isvecliler.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende isvecli kadınları severim onlarda ole enfesler[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet bakım filan dediler wsg'nin ortasında kapattılar dükkanı, geldiğinde lag geçmiş olsa bari.. bakalım ne zaman açılacak..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Son açıklama... https://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=504565[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar