Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Blizzard yerinde olucam, çoktaan kısıtlamıştım ipleri. Türk oyuncusu kadar problemli oyuncu var mı be.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Mesaj tarihi:
Burası 600 küsür post olmuş şu trace routeları ve replyları blizzard forumuna yapsaydınız adamlar deheşete düşerdi ve bişeyler yapmak zorunda kalırdı.[signature][hline]/ Mavi / Novus Ordo Seclorum
Mesaj tarihi:
öğlen yemene eve gittim kardeşim bl de hunterını babalar gibi kasıodu :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Mesaj tarihi:
bizim ufaklıta oynuor[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
Mesaj tarihi:
hehehe :horace: tiberian sun mıydı? ne dandik oyundu ya :horace: eciş büçüş adamlar. ama titana hastayım o ayrı[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
Mesaj tarihi:
said:
sharky, 02 Eylül 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
Ben Blizzard yerinde olucam, çoktaan kısıtlamıştım ipleri. Türk oyuncusu kadar problemli oyuncu var mı be.

Bunu yazmandaki mantik ne ?
Mesaj tarihi:
bugün baştan iyiydi fakat sonradan inanılmaz bir lag başladı gene, oynanmaz hale geldi.. yediler resmen üç günü ve rested bonusu gibi komik şeyler söylüyorlar sadece..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Mesaj tarihi:
Burning Legion'da birkac gün gecir, anlarsin.

Ironforge'da yellden küfürlesen, Fenerbahce tezahuratlari yapan, veya night elf femalelere laf atan insanlari gördükce milletinden soguyorsun biraz.

Bu arada, EU sunucularinin üvey evlat muamelesi görmesinden biktim bre[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
Ben üvey evlat muamelesi görmüyorum genelde şu şekil oluyo muhabbet

x : from ?
bn : turkey
x : haha lol from this suxin place
/ignore x

y : from ?
y : cool where ?
bla bla ilgileniolar

ayrıca şu anki guildimde (Holy Crusaders) bayağ bi itibar ediyolar türkiyeye ;)
Mesaj tarihi:
said:
Eladuin, 02 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
Ben üvey evlat muamelesi görmüyorum genelde şu şekil oluyo muhabbet

x : from ?
x : haha lol from this suxin place
/ignore x

y : from ?
y : cool where ?
bla bla ilgileniolar

ayrıca şu anki guildimde (Holy Crusaders) bayağ bi itibar ediyolar türkiyeye ;)

bana öle diyen çok adam oldu.örnek veriorum güzel bi staff düştü.banada lazım priest ede.rolluyoruz ben kazanıyorum.banada lazım olduğunu bildiği halde yediremiyo,başlangıçta Turkey cool diyen adam niye rolladın aslında lazım deildi turkish sux diye geçersiz aptalca bahanelerle laf atıo...bu tip çok adam gördüm.cool dedimi ilgileniyo olmuyo tam :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 02 Eylül 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yahu üvey evlat olayinin turklukle alakasi yok be, dedigim sey EU sunucularinin üvey evlat muamelesi görmsi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
onlardan 1 kac tanesini sallandırcan taksim meydanında bizi ab'ye almıycaklar[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Mesaj tarihi:
Walla BL den midir bilmem gruplarımın yarısı SWE yarısı TR. Cok da iyi anasıyoruz adamlarla daha damn you turkish dedigini duymadım kimseden gayet enfes adamlar isvecliler.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Mesaj tarihi:
bende isvecli kadınları severim onlarda ole enfesler[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Mesaj tarihi:
evet bakım filan dediler wsg'nin ortasında kapattılar dükkanı, geldiğinde lag geçmiş olsa bari.. bakalım ne zaman açılacak..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
  • Yeni Oluştur...