Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sms ile terketmek

zarek

Öne çıkan mesajlar

Ben döt olcagimi bile bile yüzyüze konustugumu hatirliyorum, cesaret edemiyorsan bikac kadeh bisi icer gidersin, salak bi SMS den daha fazla deger gösterdigini gösterir en azindan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

en güzel yöntem sms ben yüzyüze denedim karşımda hüngür hüngür ağladı böyle nerdeyse şaka yaptım deyip olayı toparlamaya çalışacaktım :D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Sosyal ağlarda paylaş

yüz yüze +1 yaşanan o kadr şeyin üstüne bir yazı ile bırakması ayıp olur bence[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 01 Eylül 2005 22:44 tarihinde demiş ki:salak bi SMS den daha fazla deger gösterdigini gösterir en azindan

tabii ayrılırken ona eskisi kadar değer veriyorsan lol...

Artık iğrendiğiniz şahıslardan sms ile kurtulmak en güzelidir bence..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turambarturin, 01 Eylül 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
şehirdışına git
telefonunu kapa
1 hafta kal
problemsiz tertemiz
*!denedim oldu*

bende denedim
bendede oldu

ama yüzüne sö ylemek daha joş[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

post-it one night stand in olayıdır, abartı kacar

öte yandan eger bir şeyler yaşamışsan, o şeyler güzelse, sadece ona olan saygından(eger varsa tabi) yüzyüze konusman gerekir[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 01 Eylül 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
Sizce bir ilişki bitecekse, bunun nasıl yapıldığının bir önemi var mı ? Yüz yüze konuşmak sonucu değiştirmeyecekse, neden terk ederken karşıdakinin ağladığını görmek zorunda olalım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

ilişkiye göre değişir...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...