zarek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sizce bir ilişki bitecekse, bunun nasıl yapıldığının bir önemi var mı ? Yüz yüze konuşmak sonucu değiştirmeyecekse, neden terk ederken karşıdakinin ağladığını görmek zorunda olalım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 şehirdışına git telefonunu kapa 1 hafta kal problemsiz tertemiz *!denedim oldu*[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben döt olcagimi bile bile yüzyüze konustugumu hatirliyorum, cesaret edemiyorsan bikac kadeh bisi icer gidersin, salak bi SMS den daha fazla deger gösterdigini gösterir en azindan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben herşeyin yüz yüze bitmesinden yanayım. Sms çıkalı herşey bozuldu zaten.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 en güzel yöntem sms ben yüzyüze denedim karşımda hüngür hüngür ağladı böyle nerdeyse şaka yaptım deyip olayı toparlamaya çalışacaktım :D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yüzyüze güzeldir.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yüz yüze +1 yaşanan o kadr şeyin üstüne bir yazı ile bırakması ayıp olur bence[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Eylül 2005 22:44 tarihinde demiş ki:salak bi SMS den daha fazla deger gösterdigini gösterir en azindan tabii ayrılırken ona eskisi kadar değer veriyorsan lol... Artık iğrendiğiniz şahıslardan sms ile kurtulmak en güzelidir bence..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yuzune solekı o an ne hisstegini gorebilesin[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Igreniyosan SMS bile atma yahu : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet bence de en iisi yüz yüze konuşmak[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Olmaz hocam o zaman olayın bittiğini nasıl anlayacak? Bi şekilde bitirmek lazım.. Onla en az muhattap olduğun yol da sms :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sms ıle terk etmek bana okuzleme gıbı gelıyo bırseyler paylastıgın kısıyle hadı gorusmeyelım bye bye dıye msj cekersen kızın dusuncesı bence bu okuzle nasıl cıkmısım olur :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yüz yüze konuşmazsan karşındakini birazcık olsun önemsemediğin şeklinde yorumlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 post it'le bile terkedilebilir. caizdir.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 terk etmek kötü birşeydir efendim etmesin kimse kimseyi aaaa![signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 pollyanna da bulutlar hep pembe gözüksün istermiş :)[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aslında ben kendim için konuştum ;p ama pembe bulut şirin olur hehehe[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 boş msg at noldu fln diyince yeni sayfa açtım ve sen yoksun de =p ayrıca post it te harika fikirmiş sonuçta kesin ne olursa ayrılcağına göre demekki geri dönüş istemiyosun bence. bu nedenle istediğin şekilde bitir hem yol parası cebinde kalır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: turambarturin, 01 Eylül 2005 22:43 tarihinde demiş ki: şehirdışına git telefonunu kapa 1 hafta kal problemsiz tertemiz *!denedim oldu* bende denedim bendede oldu ama yüzüne sö ylemek daha joş[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sms ile terketmek ? huh , korkak derler... ne uyuz bi şeydir ya , bi mesajlık değer biçmek o kadar anıya... adam gibi adam gider yüzyüze konuşur.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben o yöntemle terk edildim=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 post-it one night stand in olayıdır, abartı kacar öte yandan eger bir şeyler yaşamışsan, o şeyler güzelse, sadece ona olan saygından(eger varsa tabi) yüzyüze konusman gerekir[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sallamıyosan karşıdaki kişiyi sms at.. öyle değilse yüz yüze konuş..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... [Bu mesaj cuytherock tarafından 02 Eylül 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: zarek, 01 Eylül 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Sizce bir ilişki bitecekse, bunun nasıl yapıldığının bir önemi var mı ? Yüz yüze konuşmak sonucu değiştirmeyecekse, neden terk ederken karşıdakinin ağladığını görmek zorunda olalım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? ilişkiye göre değişir...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar