Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çünkü fenerbahçeliyiizzzz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehe bjk-gs macı sonrası fenerbahçe tesadüf cafede nargile höpürdetiyoz, zırt pırt geçen arabalar yavrum şampion beşiktaşın bayrakları ile donatılmış bangır bangır 100. yıl marşı çalıyor herkes şampiyonluğu kutluyor.

buraya dek normal :)

5-6 arabalık serinin arkasında bi tane pejo war, 206. adamda fenerbahçe bayragını asmış arabanın camına, açmış teybin sesini sonuna dek bangır bangır "çünkü fenerrbahçeeliyiizzz" başta olmak üzere fener marşlarını çalıp duruyor :)

fenerli olmak böle bişi olsa gerek. arkadaş psikopata baglamış resmen. bütün gece böyle geçti önden bjklı arabalar arkasında bu adam herkes yerlere yatıyor gülmekten. arada bi başka konvoylar geciyor ardından bu bi daha geciyor :))

tam psikopat arkadaş bilmiyorum canlı çıktı mı geceden ama cidden aşmış olayı artık :) ben yavrum şampion beşiktaşın taraftarı olmama ragmen herifin her geçisinde ayaga kalkıp alkışlayanlar arasında idim :)

fenerbahceli olmak garip bişi valla,
neyse en azından baggio'nun dedigi gibi öbür dünyada cennetlik arkadaşlar :) hak etmiyorda diiller yani ;)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

[Bu mesaj karakedi tarafından 27 May 2003 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beşiktaş ta kutlama var.
Kazan ın önünde kutlama yapıyoruz.
Koltuklarında fener forması var opel marka bi araba.Adam arkaya bjk bayrağı asmış. Kutlamanın ortasından geçiyor.Sordular sevgilisi bjkliymiş o yüzden böyle çıkmış oda gs şampiyon olamamasını kutluyormuş :)[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
lol süfer. Sağ çıkmıştır adam neden çıkmasın fenerlilere dokunmuyo kimse, eğlenioz sayelerinde. Adamlar biliyo tabi aziz yıldırım 10 sene daha başkan kalcak 10 sene şampiyonluk göremiycekler bööle eğleniyolar :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
sey superdi pazartesi okula gidecem sabahin 6 bucugunda kalktim bagdat caddesinden dolmusa atladim... cadde boyunca yukarida caddenin bi tarafindan diger tarafina kucuk fener bayraklari asilmis... dedim nooluyoruz?[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 27 May 2003 13:11 tarihinde demiş ki:
10 sene şampiyonluk göremiycekler bööle eğleniyolar...

tarihinde en fazla 6 yıl şampiyon olamamış bi takım olan fenerbahçe mi 10 yıl daha şampiyon olamayacak... sallayın tabi ama bi yere kadar yani...
baggio bi yerde yazmıştı "cimbom olacağına beşiktaş olsun dediğime pişmanım" diye... e ne diyim +1
Mesaj tarihi:
Ben hala halisaha maclarina fener formamla gidiyorum, her zaman her yerde yani :) Birileri gibi seneler sonra takim bi sezon iyi oynayinca guvelerin kemirdigi eski sapkalarimizi alip da gitmiyoruz maclara ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
LoL ya bazı fenerliler harbi zavallı oluyo. Aziz Yıldırım 10 sene daha başkan kalacak nedir, bi abartmadır, mübala sanatı yani :) Fener 10 sene daha şampiyon olamıycak nedir, bknz: 1 satır yukarı ...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
Biz sampiyon olurken siz federasyondan ikinci yildiz vs dileniyordunuz, kotu sezon gecirdiginizde de Fenerin suanki rezilligi kadar cok konusulmuyordunuz cunki cok abes gelmiyordu :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Mesaj tarihi:
Napalım bizim size büyük başarılar getiren büyük teknik direktörlerimiz hiç olmadı Rıdvan Dilmen, Turhan Sofuoğlu, Lorant, Oğuz Çetin, Tamer Güney 'ler gibi...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 27 May 2003 17:14 tarihinde demiş ki:
Biz sampiyon olurken siz federasyondan ikinci yildiz vs dileniyordunuz, kotu sezon gecirdiginizde de Fenerin suanki rezilligi kadar cok konusulmuyordunuz cunki cok abes gelmiyordu :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio)

yuh beaaa ayıp artık ...[hline]Camelot Knight
Avalon
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
eheh birisi 2 sene once fb 10 yıl sampiyonluk goremicek demis..
super ya..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
said:
wook, 23 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
eheh birisi 2 sene once fb 10 yıl sampiyonluk goremicek demis..
super ya..

evet bu benim de garibime gitti. :horace:[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
18 Kasım 2001 01:46
  • Yeni Oluştur...