Clubber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaşlar dergide okumuştum bu 8 hour spawnı tam olarak nedir.ve karşılaştığım creature ın bu bahsedilen 8 saatte bir çıkan creature olduğunu nasıl anlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 8 saatte çıkan yaratıklar, Rare olarak adlandırılırlar. Loot tableları, diğer normal moblara göre daha iyidir. (Level 15'ten sonra kesin 1 Uncommon - Yeşil düşürürler) Resimlerinin üzerinde, Gümüş Elite işareti vardır.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Gangren'in diyecegine ekleyecek bisey yok : ) edit: Bisi ekliyim dedim o da varmis eheh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Eylül 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 saolun son bir sorum olcak rare olduklarını nasıl anlarım yani belli bir renkleri fln varmı yada üstüne tıkladığımızda çıkan barda bir belirteç varmıdır mesela elitlerin barlarında altın renkli bir dragon tarzı bi yaratık var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Gangren, 03 Eylül 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resimlerinin üzerinde, Gümüş Elite işareti vardır. [signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 pardon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Gangren, 03 Eylül 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Level 15'ten sonra kesin 1 Uncommon - Yeşil düşürürler Hehe geçen lvl 51 rare naga kestim hiç bişi çıkmadı silver harici demekki kesin düşmüyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Diger elitelerden daha yüksek bi şansla çıkıyo snrm .. Ama kesin diil haklısın ben de boş rare gördüm bi kaç kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Diğer elitelara göre daha fazla uncommon çıkma şansı yok. FAkat normal bi mob kadar güçsüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 %100 yeşil düşüyor sanırım.normal moblardan biraz daha güçlüler ama solo kesilebiliniyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar