Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cıldırcam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu anda çıktığım kıza çok benzio lan yoksa! DENİİİİİİİİİİZ[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Mesaj tarihi:
Güzel.

Güzel ama Elisha ile karşılaştırman - en azından ismini zikretmen - akıllarda soru işareti bırakıyor. (Hani çıldırmak-aşk vs..)

Bir de kişisel değil mi?

Bir de "Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça" esprisi lütfen yapılmasın. Rica ediyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
liseli kızların resimlerini kaydediosa olabilir :)

ayrıca birine cok benzio içim cız etti[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Fake bu fake :)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
nette dolaşan bir lise servisi gerzekliği videosundan alınmış bir kare.

ehe anasını satayim, bu kız 3 yıl sonra utanacak o videoda yaptıklarından.

bu arada o kız sanırım 14-15 yaşlarında. fotoğraftan değil, izlediğim videodan çıkarıyorum bunu da.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
sexyjpg9ft i minibüs te yakaladık!

onu okul servisinde yakaladık evet.camı açmış serinlemeye çalışıyordu.kadrajımıza girdi evet.isterseniz şimdi bi değerlendirme yapalım.saçlar rüzgarın etkisiyle tel tel ayrılmış.bu da uykusuzluktan moraran gözlerinle birlekte x3 sexy lik katmış sexyjpg9ft e.polo gömleği çok hoş.göğüs dekoltesinde de çok cömert sexyjpg9ft.yalnız pazar malı saç tokası olmamış.bunra rağmen 10 üzerinden 8 veriyor sexyjpg9ft i haftanın en sexi bayanı seçiyoruz.[signature][hline]couple of dreams...
Mesaj tarihi:
Bu kız antalyada sanırsam...ayıp değil mi la yaptıın zırto[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Ben bu kızı bu bakışlarla görsem direkk

The Shall Not Pass

Yada

Ne oldu yaratıkkkk derim

Ayriyetten

BU NE LEN![signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
gecenin bi yarısı aklıma çoook kötü espriler geliyor zor tutuyorum kendimi.

konuyu kitlenmiş olarak hayal et!! konuyu kitlenmiş olarak hayal et!! konuyu kitl...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
  • Yeni Oluştur...